- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi witch hunt
-
Aşk acısı çektiğinizi söylemedim ki.Adamın tavırlarından sonra "Kendi vicdanı..." gibi şeyler yazmıştınız.O konuda beklediğinizi bulamadınız , hayal kırıklığı yaşadınız.Yanlış seçimler sonucu yaşadığınız hayal kırıklıkları sizi bu noktaya getirmiş olmalı.Size ne diretiliyor mesela terapide ? Danışana bişeyler diretmek terapi kurallarına aykırı zaten.Bunu hepimizi biliriz.O geçen ki adam hala yazıyor yalnız..
Ama ben o konuyu orada bitirdim kafamda .
Klasik ergen ask açısı çekmiyorum
Varoluş sancısı da değil bu .
Yaftalamalariniz yanlış onu belirtmek isterim .
Sıradan hayatları küçümsemiyorum
Nasıl mutlu olabiliyorlar onları araştırıyorum.
16 yaşında basladigim psiko terapiler ise yaramadı.
Çünkü ben bana diretilen şeyleri kabul etmiyorum .
Ege 'ye gitsem belki sizin dediginiz gibi oha bu da mi değildi diyebilirim .
Ama yine de denemiş olurum
Aşk acısı çektiğinizi söylemedim ki.Adamın tavırlarından sonra "Kendi vicdanı..." gibi şeyler yazmıştınız.O konuda beklediğinizi bulamadınız , hayal kırıklığı yaşadınız.Yanlış seçimler sonucu yaşadığınız hayal kırıklıkları sizi bu noktaya getirmiş olmalı.Size ne diretiliyor mesela terapide ? Danışana bişeyler diretmek terapi kurallarına aykırı zaten.Bunu hepimizi biliriz.
Kusura bakmayın , linç edilmeyi de göze alıyorum ama siz dert görmemişsiniz ve yaşadığınız eften püften şeyleri dertten sayıp kendinize dünyayı dar ediyosunuz.
Bu arada o adam size yazıyodur evet ama aşık değil , birlikte oldu ve devamı için yazıyodur yazıyorsa.Dolu dolu bir aşk yaşasanız da şu ruh halinde olmazdınız.Kafanızda bitirmekle en doğrusunu yapmışsınız.
Kesinlikle katılıyorum.mutlu olmayı bilmeyen insanlar eleştirilincede sen ne anlarsın diye tepki veriyorlar.Depresyon böyle bişey değil ama.Geçenki konudaki adam yazsa etse peşinde gezse aşık olsa mutsuzluk filan kalmazdı bence.Böyle de yüzeyselim evet.Çünkü bazı insanların sıradan hayatları küçümseyip "Ben çok mutsuzum , varoluş sancısı çekiyorum , siz ne anlarsınız sığ insanlar topluluğu !! " minvalinde çıkışları bıktırdı artık.Depresyondaysa terapi alabilir , en başta onu da reddetmiş.O Ege hayalini gerçekleştirse de mutlu olamayacak çünkü mutlu olmayı bilmiyor konu sahibi.
Eleştiriye açık değilseniz lütfen konu açmayın sizde.sadece kendim gibi düşünenlerle paylaşım yapmak istiyorum demek bile ne kadar dar fikirli olduğunuzu gösteriyorBurda benim gibi düşünenlerle bir şeyler paylaşıp,fikir alışverişi yapıyoruz.
Polemik istemiyorum.
Lütfen çıkıp gider misiniz konumdan ?
Kovmuyorum rica ediyorum.
Kafam zaten yeterince yorgun
Kendim gibi insanlarla konuşmak ,paylaşmak istiyorum sadece .
Sizinle aynı doğrultuda buluşamayız.
Bu çok açık..
Güle güle
bende aynıyım ama benim durumlar karışık biliyorsundur kuzum takip ettiysen geçecek ama eminim sende üzülmeEvet kendimden sıkıldım.
Çok ağdalı yazı yazacak mecalim yok maalesef bugün.
Bitkin ,bitik,yorgun,bunalmış hatta ve hatta bitmiş hissediyorum .
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri
Geçen haftaki duvara toslayisimi okudunuz zaten .
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü
Neyse geldim koştura koştura spora Yazildim .
Neymiş kendimi toparlamam lazımmış,iç sesim öyle diyor
Dinliyorum kendisini ara sıra ama yok bende bi şeyler eksik .
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Param olunca mal mal harcamalar yapan ben
Param olmayınca tasarruf hayalleri kuruyorum
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Kafam bu dönemlerde çalışmıyor.
Hevesim kalmıyor.
Yatsak ölsek gibi bi hale geliyorum.
Spora başladım demistim dimi akşam olucak ben oraya gidicem diye streslerdeyim
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Camasirlar yığılmış,iş yerinden maaşımı alamıyorum
Ama ben mal gibi oturuyorum sabah 11.30 'tan beri ..
Size de herbalife sscmaligindan aldığım çayımla bi merhaba demek istedim .
Kilo verdiriyormus,görücez,kendisine inanmiyorum
Kısacası başlıktaki gibi sıkıldım.
Kendime yeni bir ben lazım
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
Evet kendimden sıkıldım.
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Hevesim kalmıyor.
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
boşandın mı kuzum sendeNo comment
Kendinde başkasının derdini küçümseyecek haddi görüp "ımı ılıştırıyı kıpılıysın kını ıçmı" demek de moda oldu. Mutsuz olduğunu söyleyen bir insanı "nasıl mutsuz olursun" diye "eleştirmeye" çalışacak kadar ne yaşadınız?Eleştiriye açık değilseniz lütfen konu açmayın sizde.sadece kendim gibi düşünenlerle paylaşım yapmak istiyorum demek bile ne kadar dar fikirli olduğunuzu gösteriyor
Eh, dert görmediğimiz konulara yorum yapmasak mı?Aşk acısı çektiğinizi söylemedim ki.Adamın tavırlarından sonra "Kendi vicdanı..." gibi şeyler yazmıştınız.O konuda beklediğinizi bulamadınız , hayal kırıklığı yaşadınız.Yanlış seçimler sonucu yaşadığınız hayal kırıklıkları sizi bu noktaya getirmiş olmalı.Size ne diretiliyor mesela terapide ? Danışana bişeyler diretmek terapi kurallarına aykırı zaten.Bunu hepimizi biliriz.
Kusura bakmayın , linç edilmeyi de göze alıyorum ama siz dert görmemişsiniz ve yaşadığınız eften püften şeyleri dertten sayıp kendinize dünyayı dar ediyosunuz.
Bu arada o adam size yazıyodur evet ama aşık değil , birlikte oldu ve devamı için yazıyodur yazıyorsa.Dolu dolu bir aşk yaşasanız da şu ruh halinde olmazdınız.Kafanızda bitirmekle en doğrusunu yapmışsınız.
Evli misiniz ?Evet kendimden sıkıldım.
Mutsuzum sanırım.
Hevesim kalmıyor.
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
Konu sahibiyle beraber ağlaşmak mı gerekiyor illa? Ben ona derdin dert değil boşuna dünyayı kendine dar etme demeye çalışıyorum , dertlerini küçümsemek değil bu.Hem size ne oluyor yahu? Yönetici filan oldunuz galiba bir derdim var bölümüne? Beğenmediğiniz yorumları konudan uzaklaştırma çabaları filan.Ağır işsizlik belirtileri bunlar.Hayatınızı biraz doldurun bence.Eh, dert görmediğimiz konulara yorum yapmasak mı?
Ben öyle yapıyorum şahsen.
Kimseye "seninki dert değil" demek kimsenin haddine değil çünkü.
Derdi beğenmediysek görmezden gelelim
Empati kuruyorum, insanın derdinin küçümsenmesi çok kötü bir his. Sen de bana sövüp sinirlenip sonra "bacım" falan diyorsunKonu sahibiyle beraber ağlaşmak mı gerekiyor illa? Ben ona derdin dert değil boşuna dünyayı kendine dar etme demeye çalışıyorum , dertlerini küçümsemek değil bu.Hem size ne oluyor yahu? Yönetici filan oldunuz galiba bir derdim var bölümüne? Beğenmediğiniz yorumları konudan uzaklaştırma çabaları filan.Ağır işsizlik belirtileri bunlar.Hayatınızı biraz doldurun bence.
Bacım sözcüğünde kötü olan ne bilemedim.Bir de burda bazen düzgün şeyler yazıyorsun , bazen de böyle saçmalıyorsun.Düzgün yazdığın zamanlardan birinde bacım demişimdir.Sen baya baya her şeyi aklında tutacak kadar çok takılıyosun buralarda.Get a job bacım.Empati kuruyorum, insanın derdinin küçümsenmesi çok kötü bir his. Sen de bana sövüp sinirlenip sonra "bacım" falan diyorsunDikkat et bunlar bunama belirtileri
Siz bu konuyu bu kadar savunacak kadar ne yaşadınız acaba her eleştiriye hırlayarak cvp veriyosunuz.sölediğim şeyde haklı olduğumu sizde biliyosunuz.neticede her açılan konu herkese açık ve yorum yapılabiliyor.sadece kendi düşüncenizden oluşan insanlarla bi grup oluşturup orda msjlaşın ozamanKendinde başkasının derdini küçümseyecek haddi görüp "ımı ılıştırıyı kıpılıysın kını ıçmı" demek de moda oldu. Mutsuz olduğunu söyleyen bir insanı "nasıl mutsuz olursun" diye "eleştirmeye" çalışacak kadar ne yaşadınız?
Bu çok kritik bilgi yalnız
Aralık sonu yada ocak başı olacak doğumum, az daha dişimi sıkayım madem :))
Bana bir paragraf nefret kustuktan sonra bandan döner dönmez "hanmadi bacım" yazdın, balık hafızalı demedim, dedim büyüklük bende kalsınBacım sözcüğünde kötü olan ne bilemedim.Bir de burda bazen düzgün şeyler yazıyorsun , bazen de böyle saçmalıyorsun.Düzgün yazdığın zamanlardan birinde bacım demişimdir.Sen baya baya her şeyi aklında tutacak kadar çok takılıyosun buralarda.Get a job bacım.
Söylediğin şeyde haklı olduğunu bildiğim evren paralel evren herhaldeSiz bu konuyu bu kadar savunacak kadar ne yaşadınız acaba her eleştiriye hırlayarak cvp veriyosunuz.sölediğim şeyde haklı olduğumu sizde biliyosunuz.neticede her açılan konu herkese açık ve yorum yapılabiliyor.sadece kendi düşüncenizden oluşan insanlarla bi grup oluşturup orda msjlaşın ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?