Sıkıldım...

Aşk acısı çektiğinizi söylemedim ki.Adamın tavırlarından sonra "Kendi vicdanı..." gibi şeyler yazmıştınız.O konuda beklediğinizi bulamadınız , hayal kırıklığı yaşadınız.Yanlış seçimler sonucu yaşadığınız hayal kırıklıkları sizi bu noktaya getirmiş olmalı.Size ne diretiliyor mesela terapide ? Danışana bişeyler diretmek terapi kurallarına aykırı zaten.Bunu hepimizi biliriz.

Kusura bakmayın , linç edilmeyi de göze alıyorum ama siz dert görmemişsiniz ve yaşadığınız eften püften şeyleri dertten sayıp kendinize dünyayı dar ediyosunuz.

Bu arada o adam size yazıyodur evet ama aşık değil , birlikte oldu ve devamı için yazıyodur yazıyorsa.Dolu dolu bir aşk yaşasanız da şu ruh halinde olmazdınız.Kafanızda bitirmekle en doğrusunu yapmışsınız.

No comment

Kesinlikle katılıyorum.mutlu olmayı bilmeyen insanlar eleştirilincede sen ne anlarsın diye tepki veriyorlar.

Eleştiriye açık değilseniz lütfen konu açmayın sizde.sadece kendim gibi düşünenlerle paylaşım yapmak istiyorum demek bile ne kadar dar fikirli olduğunuzu gösteriyor

Eskiden oyleydim hala ara ara gelir bu tarz düşünceler.
Ama şunu bil o mutlu sandığın birçok insan mutsuz olabilir ve rol yapabilir. Su dünya da sürekli mutlu ve huzurlu olmak kocaman bir yalan. Ama kendinden memnun olmak kafanı beynini yönetebilmek mutluğu garantilemiyor ama mutsuzluğu yönetebiliyor.
Yaşadıklarını haketmedigini ve yanlış seçimler yaptığını düşünüyorsun içten içe
Olay o adamla ilgili değil kendinle ilgili.
Hayallerin ve geldiğin nokta bambaşka olabilir. Herşey kabül ile başlar. Dipte olduğunda başkası ile değil kendinle yüzleş. Aşk meşk de geçici heves mutluluk verir. O büyük aşkı bulanlar üstüne alınmasın. Kendinle ilgili dertlerini aştığında ya da hayatı çok kurcalamadan olduğu gibi kabül ettiğinde bakış açını değiştirebildiginde anı yaşadığın için mutlu olursun.
Yabancı diziler candır La case papel, Lucifer vs. Bir de Avrupa yakası (Her daim gülerim.)

bende aynıyım ama benim durumlar karışık biliyorsundur kuzum takip ettiysen geçecek ama eminim sende üzülme

Aman bosveeer, kendi kendiligine duzeliyor. this too shall pass

Eleştiriye açık değilseniz lütfen konu açmayın sizde.sadece kendim gibi düşünenlerle paylaşım yapmak istiyorum demek bile ne kadar dar fikirli olduğunuzu gösteriyor
Kendinde başkasının derdini küçümseyecek haddi görüp "ımı ılıştırıyı kıpılıysın kını ıçmı" demek de moda oldu. Mutsuz olduğunu söyleyen bir insanı "nasıl mutsuz olursun" diye "eleştirmeye" çalışacak kadar ne yaşadınız?

Eh, dert görmediğimiz konulara yorum yapmasak mı?
Ben öyle yapıyorum şahsen.
Kimseye "seninki dert değil" demek kimsenin haddine değil çünkü.
Derdi beğenmediysek görmezden gelelim

Evli misiniz ?
Evlilikten sorumluluklarindan falan sikilmissiniz gibi geldi bana anladığım kadarıyla

Eh, dert görmediğimiz konulara yorum yapmasak mı?
Ben öyle yapıyorum şahsen.
Kimseye "seninki dert değil" demek kimsenin haddine değil çünkü.
Derdi beğenmediysek görmezden gelelim
Konu sahibiyle beraber ağlaşmak mı gerekiyor illa? Ben ona derdin dert değil boşuna dünyayı kendine dar etme demeye çalışıyorum , dertlerini küçümsemek değil bu.Hem size ne oluyor yahu? Yönetici filan oldunuz galiba bir derdim var bölümüne? Beğenmediğiniz yorumları konudan uzaklaştırma çabaları filan.Ağır işsizlik belirtileri bunlar.Hayatınızı biraz doldurun bence.

Empati kuruyorum, insanın derdinin küçümsenmesi çok kötü bir his. Sen de bana sövüp sinirlenip sonra "bacım" falan diyorsun Dikkat et bunlar bunama belirtileri

Empati kuruyorum, insanın derdinin küçümsenmesi çok kötü bir his. Sen de bana sövüp sinirlenip sonra "bacım" falan diyorsun Dikkat et bunlar bunama belirtileri
Bacım sözcüğünde kötü olan ne bilemedim.Bir de burda bazen düzgün şeyler yazıyorsun , bazen de böyle saçmalıyorsun.Düzgün yazdığın zamanlardan birinde bacım demişimdir.Sen baya baya her şeyi aklında tutacak kadar çok takılıyosun buralarda.Get a job bacım.

Siz bu konuyu bu kadar savunacak kadar ne yaşadınız acaba her eleştiriye hırlayarak cvp veriyosunuz.sölediğim şeyde haklı olduğumu sizde biliyosunuz.neticede her açılan konu herkese açık ve yorum yapılabiliyor.sadece kendi düşüncenizden oluşan insanlarla bi grup oluşturup orda msjlaşın ozaman

Bence uğraşacak bir şeyler bul iş haricinde extra bir seyler ne zaman boş kalsam kafam benim de seninki gibi oluyor kuruyorum kuruyorum çok fena sende eyleme gec fazla bol kalma kursa git sacma sapan bile olsa boş koyma haftasonunu

Bana bir paragraf nefret kustuktan sonra bandan döner dönmez "hanmadi bacım" yazdın, balık hafızalı demedim, dedim büyüklük bende kalsın
Sana göre bazı yazdıklarımın düzgün bazılarının saçma olduğunu öğrenmem beni çok etkiledi şuan. Bazen gözüne giriyorum he, hadi iyiyim oh.
Ha her şeyi aklımda tutmuyorum da burada 2-3 kişi aklımda mimli. Sen de onlardan birisin. Kıymetini bil Argüman azalınca karşındakine "işsiz, boş, gereksiz" muamelesi yapman da senin hayatındaki boşluğu feci ele veriyor. Hadi çav.

Söylediğin şeyde haklı olduğunu bildiğim evren paralel evren herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…