Sıkıldım...

Durumun çok ciddi , sanal alemi acilen bırakmalısın.Bi' doğaya çık , temiz hava al bence.Ben burda yazılanları kimin yazdığını çok hatırlamadan okuyorum , yazılana göre yorum yazıyorum , yazan üyeye göre değil.Konu sahibi bişey demiyor ya da no comment diyor , sen onun yerine de cevaplıyorsun.Derdini küçümsüyorsun , görmezden gel dert yoksa vs yazmışsın.Konu sahibiyle bu kadar özdeşim kurman ne alaka ? Sanal ortamda bulmuşsunuz birbirinizi , aynı şeyler yazıp duruluyor konu sahibine.Farklı bakış açıları iyidir.Ben de kendimce yorum yazıyorum , sen ona da atlıyorsun.Hayırdır ? Bu forumun ağası sensin heralde.Büyüklük küçüklük meselesine gelince nickimi aklında tutup beni mimlediğine göre ve ben seni hatırlamadığıma göre kim büyük belli.Fikirlerle uğraş hanım kızım , üyelerle pardon insanlarla değil.Büyük beyinler fikirleri tartışır diye klişe bi' söz vardır ya.Hah işte onu diyorum.Bu arada "bacım" yazdığım kişilerden birinin sen olduğunu hatırlamıyorum.Burda çok takıldıkça sen burda kendine bir dünya kurmuşsun , beni de düşman bellemişsin.Her neyse "Bacım ol bundan sonra." Eyvallah.

herkes boyle zmnla depresif hallere girebiliyor tukenmislik sendromumu artik her neyse.
gecer zmnla.zmna birak.
ams once git bi cisini yap.
ben de tutuyorum bayagidir yalniz degilsin

Hayatinizin amacini siz buldunuz mu peki nedir?

Kısa özeti : faydalı olmak derim.
Mesleğim öğretmenlik mesela bunu yapmak bana keyif veriyor çünkü insanlığa faydalı oldugumu düşünüyorum.
Hatta bu forumda bile her fırsatta herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.
Daha çok para kazanmayı daha çok maddi durumu kötü olanlara yardım edebilmek için isterdim mesela.
Ölmeden once son bir hedefim daha var insanlara faydalı olacak bir eser bırakmak.

hayatta diger amacım da annelik :) ben anne olmak için doğmuşum gibi hissediyorum. İnşallah çocuklar büyüyünce de aynı fikirde olurum. (Tabi onlar da inşallah aynı fikirde olur)

Sakin olalım mi biraz
Bakın size biraz alındım evet ..
O adam senin peşinden koşsa mutsuzluk falan kalmazdı
Ve ikinci mesajınızda arıyor olabilir ama zaten bir kere yattı seninle ikincisine zemin hazırlıyor minvalinde sözleriniz için.
Kirilmayalım diye de no comment dedim uzatmamak adına yani ...
Bende çok açık sozluyumdur ama bir insanın canı gerçekten yanıyorsa çokta üstüne gitmem .
Siz bende hinciniz varmış gibi yazdınız.
Hanmadi ile özelden gorusmuslugumuz yok yani birbirinizi bulmussunuz yargınız da yanlış bi öncekiler gibi ..
Uslubunuzda bir sıkıntı var gibi duruyor .
Yoksa iyi niyetiniz yok demiyorum..
Farklı bakış açısı diyorsunuz öyle diyorsanız öyle olsun ..

Ne guzel yolunuz acik ve daim olsun.
Ama bazilarina hayat bu yolda engel oluyor sonuna kadar ve insan hayal kirikligi yasiyor belki daha da kotusunu yasiyor.
Tabi ki sizin de kolay olmamistir.
Herkese nasip olmuyor size olmus bu cok guzel ve kiymetli bir sey..
Faydaniz daim olsun..

Birbirinizi bulmuşsunuz derken özelden görüşmeyi kastetmemiştim.Ben sana yazıyorum , o ordan lafa giriyor.Her neyse.Adamın yaptığı kabul edilemez , çok çirkin.Asla bir hemcinsimi eski ilişkilerinden vurmam.Bu çok ağır ve benim haddime de değil.Mutsuzsun evet belki de çok mutsuzsun.Ama hayatın çok kötü olduğu için mutsuz değilsin , mutlu olmayı bilmediğin için mutsuzsun bana kalırsa.Mutsuzluktan hep gittin o adamla görüştün.Onunla kurduğun yemek pişirme , sokaklarda yürüyüş yapma vb hayallerin vardı mesela.Öyle bi' adamla böyle hayaller kurmuşsun.Bu çok üzücü.Mutsuzluğun seni daha da dibe çekebilir demek istiyorum.Hayatı sevebilirsin.O yemek yapan ev temizleyen kadınların içlerinde ne dünyalar var.Sana bana basit görünür.Öyle değil işte."simple life" deniyor ya hani.Sade yaşam.İnsanlar kaostan stresten bıkıp ona yöneliyor artık.Senin Ege hayalin de aslında tam bir "simple life" örneği.O yemek pişiren , temizlik yapan kadınların hayatının basitliğinde ama biraz daha havalı bir hayal o Ege hayali bence.

Yutkundum yazını okuyunca ..
Kendi hayallerimi başka birinin ağzından duyunca ..
Dedim ya vaad edilen başka gibiydi ya da ben anlamak istediğim gibi anladım..
Simple life hayaline gelince kadınları küçümsemiyorum sadece nasıl mutlu olabilirler diyordum.
Ama herkesin hayattan beklentisi aynı olmayabilir tabi ..

Üfffff, işsiz diyene bak, 20 satır yazmış

Çok tesekkur ederim canım gerçekten hiç kimse bir günde belli bir yere ulaşmıyor. Belki beni de disardan görenler oh ne şanslı diyordur ama yaşadıklarımı ben biliyorum. Kaç gece uykusuz kaldığımı ben biliyorum. Kaç kere pes etme noktasına geldigimi ben biliyorum. Kaç kere ölmüş olmayı diledim ben biliyorum. Sahip olduğum hiç bir şey altın tepside sunulmadı. Ben yaşanılan zorluklarda yıkılmamayi seçtim. Küçük mutluluklarla yetinmeyi seçtim. Hayatın pozitif yanlarına tutunmayı sectim. Krizleri fırsata çevirmeyi seçtim.
Şanslı olduğum tek nokta harika bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmek oldu :)
Dilerim herkes aradığı huzuru bulur herkes mutlu olur. Hayat mutsuzlukla harcanilmayacak kadar kısa. Tabi ki her gün bahar olmaz arada bir yağmur da yağacak arada bir üzülüp ağlayacağız :) bence bu da bir tür terapi. Ben artik yaşadığım acıları da seviyorum. İyi ki yaşamışım. Bugün aynaya baktığımda gördüğüm kişiyle gurur duyuyorum. Beni ben yapan da tüm o acilarim, hatalarım, dogrularim, yanlışlarım, iyi ki lerim ve keskelerim...

Amaaaan gece gece ne kadar uzattım lafı

Tek korkunuz korunmasız ilişkide hamıle kalmakmı dıkkat edım hepatıt HIV frengı kapmayın

Kolay olmamistir diye ondan yazdim bir de yanlis anlasilirmiyim diye dusundum aciklama mesaji gelmesin sizi yorup yanlis anlasilmayayim dedim.
Ne guzel bu duruma gelebilmek zorlukla kazanmak ve ben buyum diyebilmek.

Kolay olmamistir diye ondan yazdim bir de yanlis anlasilirmiyim diye dusundum aciklama mesaji gelmesin sizi yorup yanlis anlasilmayayim dedim.
Ne guzel bu duruma gelebilmek zorlukla kazanmak ve ben buyum diyebilmek.

Yok estağfurullah ben bilerek uzun uzun acikladim. Konu sahibi dahil kendini dipte hisseden ve bunları okuyan birileri belki tünelin sonunda bir ümit ışığı olduğunun farkına varır diye düşündüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…