Sıkıldım...

Maneviyatınızı güçlendirmekte fayda var. Evrenin kendi kendine ne hayrı var ki sizin sms lerinize cvp yazsın

Aslinda şehir değişikligi iyi gelebilir

Hamileysen ne olacak .
Wich büyü artık.Hayatin cok dağınik .Eski kocaya ne oldu .Orayı kacirmışım.

kesinlikle çok doğru. ilk atamam küçük bi doğu kasabasına olmuştu soğuktan sacimizin dondugu bi yer benim memleket de sıcak bi ege kasabası olunca her konuştuğum vah yazık diyordu. okul müdürüm de ilk tanismada hocam burda isteklerimizi düşük tutucaz mutlu olcaz dedi resmen o günden sonra mottom oldu bu söz. konu sahibinin de e ben büyük sorunu bu bence, beklentileri için ne var ki bunda aslında çok basit şeyler niye gerçekleşmiyor ki diye dusunuyo ama gerçekten su anki ülke şartları hem maddi hem manevi olarak istekleri için hiç uygun değil. eski filmlerde kaldı o küçük bi sahil kasabası küçük bi dükkan az geziyim egleniyim kafasi

Bu ruh halimi özledim.

Ocak oglagi olarak bir yüzüm gulmedi bile

Rad suresinde geçiyor olmalı..Kalpler ancak Allah'ın zikri ile,Onu anmak ile mutmain olur diye..Deneyin derim,dua edin,Allah'a dilekçenizi sunun samimiyetle,ferahlık hissedeceğinize eminim..Bir işi bitirince hemen diğer işe başlayın,bu da yine bir ayet,dolasıyla sıkılmaya çok vakit kalmayacak..

ben var mıyım bu mimlilerin içinde valla bak merak ettim

“Get a job bacım” ahaha

Kadınlar her daim alışverişe koşmak ister beni mağazada bile afakanlar basiyor
Niye böyle oluyor bende bilmiyorum
Beni de öyle bacım (bu arada bacım kelimesi az önce okuduğum bi yorumdan takıldı dilime :) ) diyorum ki araba var çok şükür param da var bu aralar ama çıkacak, harcayacak heves yok. Hep bu gezegenler yüzünden

Bakış açısını değiştirmek diyorlar .
Nasıl yapabiliriz bilemiyorum..
Çok fazla gözlem yapıyorum bu huyumu mu değiştirsem bilmiyorum.
Ama ben bununla besleniyorum.

Ben de sık sık düşünürüm. Dışarıda kocaman bir dünya var, her köşeyi dönünce bir sürpizle karşılaşabilir insan. Evde oturduğunuz her anda, konuşmadan, yüzüne bakmadan geçtiğiniz her insanda, yolu değiştirip girmediğimiz bir sokakta, nasıl olsa olmaz dediğiniz, yapamam imkansız dediğinz, vazgeçtiğiniz her hayalde başka bir olasılık, kaçırılan bir fırsat yatıyor olabilir.

Sırf bu yüzden her yerde olabilmek isterim, herkesle tanışmak, konuşmak isterim, kendi yarattığım korkuların önümü kesmesine izin vermemeye gayret ediyorum.Konfor alanımdan çıkmaya çalışıyorum. Belki bir hayalim asla gerçek olmaz ama yeni fırsatlar yeni hayalleri doğurur. Biri olmaz öteki olur ve ben asla hayal kurmaktan vazgeçmem. Çünkü beni mutlu eden bir hayalin gerçek olmasından çok hayalin ta kendisi. İhtimaller. :))

Gerçekten çok klişe ama tüm engelleri kendinize siz koyuyorsunuz. Sosyal hayata, dünyaya karışın ve ihtimalleri asla yadsımayın.

Bir de bazı şeyler için acele etmeyin, her şeyin bir sırası var.

Birilerinin gercekleri belki konu sahibinin bile farkinda olmadigi seyleri dile getirmesi cok guzel. Herkesin bakis acisi farkli. Konu sahibi arkadas sevgiye ilgiye muhtac bence. Insaniz kadiniz hepimiz sevilmek ilgi gormek isteriz. Bunda utanilacak birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…