- 9 Eylül 2013
- 12.074
- 27.801
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Maneviyatınızı güçlendirmekte fayda var. Evrenin kendi kendine ne hayrı var ki sizin sms lerinize cvp yazsınEvet kendimden sıkıldım.
Çok ağdalı yazı yazacak mecalim yok maalesef bugün.
Bitkin ,bitik,yorgun,bunalmış hatta ve hatta bitmiş hissediyorum .
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri
Geçen haftaki duvara toslayisimi okudunuz zaten .
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü
Neyse geldim koştura koştura spora Yazildim .
Neymiş kendimi toparlamam lazımmış,iç sesim öyle diyor
Dinliyorum kendisini ara sıra ama yok bende bi şeyler eksik .
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Param olunca mal mal harcamalar yapan ben
Param olmayınca tasarruf hayalleri kuruyorum
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Kafam bu dönemlerde çalışmıyor.
Hevesim kalmıyor.
Yatsak ölsek gibi bi hale geliyorum.
Spora başladım demistim dimi akşam olucak ben oraya gidicem diye streslerdeyim
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Camasirlar yığılmış,iş yerinden maaşımı alamıyorum
Ama ben mal gibi oturuyorum sabah 11.30 'tan beri ..
Size de herbalife sscmaligindan aldığım çayımla bi merhaba demek istedim .
Kilo verdiriyormus,görücez,kendisine inanmiyorum
Kısacası başlıktaki gibi sıkıldım.
Kendime yeni bir ben lazım
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
Aslinda şehir değişikligi iyi gelebilirEvet gerçekten yaşadığım bu yer bastı beni artık.
Burada yaşamak istemiyorum.
Ama kamuda da çalışmıyorum ki hop bi tayin isteyeyim .
Defolup gitmek bile parayla.
Defolup gitmek istiyorum.
Çürüyorum burada .
Nefes alamıyorum
Ne cidden mi, bana hiç uğramadı bu:) Ocak oğlaklarındanım ve üstümden tren geçmiş gibi hissediyorum.
kesinlikle çok doğru. ilk atamam küçük bi doğu kasabasına olmuştu soğuktan sacimizin dondugu bi yerSizde kendimi gordum cunku kendinizden farkli insanlarla karsi karsiysaniz ki bu farklilik aslinda zihinsel ve duygusal anlamda olunca anlasilmiyorsunuz.
Yazdiklarimdakiler dogru o zaman kendiniz oldugunuz bir alanda yasamiyorsunuz tahammul ediyorsunuz ki bunu ancak yasayan anlar.
O mutlu olan insanlar kendi gibilerle yasadiklarindan mutlular esi cevresi oyle cunku.
Yaa ocak oğlağım depresif ve şansızım
Bu ruh halimi özledim.Evet kendimden sıkıldım.
Çok ağdalı yazı yazacak mecalim yok maalesef bugün.
Bitkin ,bitik,yorgun,bunalmış hatta ve hatta bitmiş hissediyorum .
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri
Geçen haftaki duvara toslayisimi okudunuz zaten .
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü
Neyse geldim koştura koştura spora Yazildim .
Neymiş kendimi toparlamam lazımmış,iç sesim öyle diyor
Dinliyorum kendisini ara sıra ama yok bende bi şeyler eksik .
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Param olunca mal mal harcamalar yapan ben
Param olmayınca tasarruf hayalleri kuruyorum
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Kafam bu dönemlerde çalışmıyor.
Hevesim kalmıyor.
Yatsak ölsek gibi bi hale geliyorum.
Spora başladım demistim dimi akşam olucak ben oraya gidicem diye streslerdeyim
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Camasirlar yığılmış,iş yerinden maaşımı alamıyorum
Ama ben mal gibi oturuyorum sabah 11.30 'tan beri ..
Size de herbalife sscmaligindan aldığım çayımla bi merhaba demek istedim .
Kilo verdiriyormus,görücez,kendisine inanmiyorum
Kısacası başlıktaki gibi sıkıldım.
Kendime yeni bir ben lazım
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
Ocak oglagi olarak bir yüzüm gulmedi bile:) geçmiş olsun. Aralık oğlaklar ne kadar defresifse ocak oğlaklar da bi o kadar şanslı ve dışa dönük
Ay geçiş evresindeydi herhalde gezegenler arası. Bizi boşluğa atmış . Çık çıkabilirsen :))
Bu aralar al benden de o kadar. Murphy kanunları bence... ne zaman imkanı olursa o zaman canı gezmek alışveriş yapmak istemiyor insanınÇözümü bulan banada söylesin
İnsan canı alışveriş ve gezme bile cekmez mi
ben var mıyım bu mimlilerin içinde valla bak merak ettimBana bir paragraf nefret kustuktan sonra bandan döner dönmez "hanmadi bacım" yazdın, balık hafızalı demedim, dedim büyüklük bende kalsın
Sana göre bazı yazdıklarımın düzgün bazılarının saçma olduğunu öğrenmem beni çok etkiledi şuan. Bazen gözüne giriyorum he, hadi iyiyim oh.
Ha her şeyi aklımda tutmuyorum da burada 2-3 kişi aklımda mimli. Sen de onlardan birisin. Kıymetini bilArgüman azalınca karşındakine "işsiz, boş, gereksiz" muamelesi yapman da senin hayatındaki boşluğu feci ele veriyor. Hadi çav.
Kadınlar her daim alışverişe koşmak ister beni mağazada bile afakanlar basiyorBu aralar al benden de o kadar. Murphy kanunları bence... ne zaman imkanı olursa o zaman canı gezmek alışveriş yapmak istemiyor insanın
“Get a job bacım”Bacım sözcüğünde kötü olan ne bilemedim.Bir de burda bazen düzgün şeyler yazıyorsun , bazen de böyle saçmalıyorsun.Düzgün yazdığın zamanlardan birinde bacım demişimdir.Sen baya baya her şeyi aklında tutacak kadar çok takılıyosun buralarda.Get a job bacım.
Ah bu oglaklar hepimiz boyleyiz sanirim.bi dagildik mi toparlamak zor geliyor.hele bide o olaganustu sansimiz devreye girerse vay halimizeOğlak burcuyum.
Beni de öyle bacım (bu arada bacım kelimesi az önce okuduğum bi yorumdan takıldı dilime :) ) diyorum ki araba var çok şükür param da var bu aralar ama çıkacak, harcayacak heves yok. Hep bu gezegenler yüzündenKadınlar her daim alışverişe koşmak ister beni mağazada bile afakanlar basiyor
Niye böyle oluyor bende bilmiyorum
Bakış açısını değiştirmek diyorlar .
Nasıl yapabiliriz bilemiyorum..
Çok fazla gözlem yapıyorum bu huyumu mu değiştirsem bilmiyorum.
Ama ben bununla besleniyorum.
Birilerinin gercekleri belki konu sahibinin bile farkinda olmadigi seyleri dile getirmesi cok guzel. Herkesin bakis acisi farkli. Konu sahibi arkadas sevgiye ilgiye muhtac bence. Insaniz kadiniz hepimiz sevilmek ilgi gormek isteriz. Bunda utanilacak birsey yok.Depresyon böyle bişey değil ama.Geçenki konudaki adam yazsa etse peşinde gezse aşık olsa mutsuzluk filan kalmazdı bence.Böyle de yüzeyselim evet.Çünkü bazı insanların sıradan hayatları küçümseyip "Ben çok mutsuzum , varoluş sancısı çekiyorum , siz ne anlarsınız sığ insanlar topluluğu !! " minvalinde çıkışları bıktırdı artık.Depresyondaysa terapi alabilir , en başta onu da reddetmiş.O Ege hayalini gerçekleştirse de mutlu olamayacak çünkü mutlu olmayı bilmiyor konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?