- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ayyy çok hoşsun valla sabah sabah güldürdün beni ,Allah da seni güldürsün :))) Silkelen kendine şunu söyle ;Ben değerliyim ben mutluyum,sağlıklıyım de .İç dinamizmine güven çünkü edebiyatın güzel bir insansın kendini farket ve toparla .Hayat zaten kısa ölümü beklemene gerek yok genç yaşta mutsuz etme kendini yaaa.Sıkılırsan beni ara :)Evet kendimden sıkıldım.
Çok ağdalı yazı yazacak mecalim yok maalesef bugün.
Bitkin ,bitik,yorgun,bunalmış hatta ve hatta bitmiş hissediyorum .
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri
Geçen haftaki duvara toslayisimi okudunuz zaten .
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü
Neyse geldim koştura koştura spora Yazildim .
Neymiş kendimi toparlamam lazımmış,iç sesim öyle diyor
Dinliyorum kendisini ara sıra ama yok bende bi şeyler eksik .
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Param olunca mal mal harcamalar yapan ben
Param olmayınca tasarruf hayalleri kuruyorum
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Kafam bu dönemlerde çalışmıyor.
Hevesim kalmıyor.
Yatsak ölsek gibi bi hale geliyorum.
Spora başladım demistim dimi akşam olucak ben oraya gidicem diye streslerdeyim
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Camasirlar yığılmış,iş yerinden maaşımı alamıyorum
Ama ben mal gibi oturuyorum sabah 11.30 'tan beri ..
Size de herbalife sscmaligindan aldığım çayımla bi merhaba demek istedim .
Kilo verdiriyormus,görücez,kendisine inanmiyorum
Kısacası başlıktaki gibi sıkıldım.
Kendime yeni bir ben lazım
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
Su dinlendirir küvetin varsa gir rahatlaa ohh misssTopluca intihar mi etsek :)
Yıkanmak evet ne zor bi eylem
:)) çok hoşsun fındık :)Bende bugun ayni moddayim cekirdek citleyip kk okuyorum.azoncede koltuk arasinda findik buldum onu yedim.anlik mutluluk
Yinede etkiliyor olabilir. Insanin dengesini bozuyor o ilac.Hayatımda ilk kez kullanmak zorunda kaldım 2 kez üst üste o yüzden şeker tabirini kullandım...
Oğlak burcuyum.
Topluca intihar mi etsek :)
Yıkanmak evet ne zor bi eylem
Naptın Witch, geçti mi sıkıntın biraz?
Bak sana en sıkıldığım anlardan birini göstereyim; uzun yazmam seni bıktırabilir ama okumak istersen diye buraya ekliyorum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-abiyeci-beni-felsefelere-gark-etti.1092564/
Depresyon nasıl teğet geçti, yazımdan fark edersin. Çok bunaldığım bir andı, çok sıkıldığım, gidesim gelen filan... Geçti. Seninki de geçer,çabalayarak sabredince geçiyor. Bekleme kendini, keyfini; kahya sensin, vur kırbacı şu sıkıntılarını bi döv, gitsinler. Gecenin ardı hep gündüzdür Witch. Ben bir gündüze çıkıyorum, yolun tanıdık geldiği için tekrar yazmak istedim; bu yolun sonunda aydınlık var; yeter ki iste, karamsar olma, çabuk bırakma.
Bir yerden ipin ucunu tutsan gerisi gelir.
Bak bana üşenmeye bile vaktim yok bu ara,hele bebek doğduktan sonraki son 3 ay resmen hızlandırılmış turda nasıl geçti anlamadım o derece.
Kuaföre gitmem gerek ha bire erteliyorum.
Bugün yürüyüşe çıkmaya kesin kararlıydım oğlumun huysuzlugu üzerinde,vazgeçtim yemedi çünkü dedim dışarda huysuzlanırsa mahvolursun otur oturduğun yerde.
Dün sahile gidelim dedik,kızım giyinemedi bir türlü, onu çıkardı bunu giydi,o ara bebek uyandı 1 saatte zor çıktık evden.Gittik sahile yemek yiyeceğiz,açlıktan ölüyorum ama o derece hevesle bekledim o yemeği zira kahvaltıda yiyememiştim pek,yemek geldi alarm kurulmuşçasına oğlum uyandı,hadi onu besle gazını çıkar ablayı oyun parkindan çıkart yemeğe oturt derken,yemek mi beni yedi,ben mi yemeği anlamadım. Oturduğumda buz gibiydi yemeğim yemiş olmak için yedim ama asla haz almadım,kahve söyledim onu da içemedim. Sonra yürüyelim dedik,dondurma yiyelim,aldım dondurmayı,ufaklık güneşten rahatsız oldu,kucağıma aldım dondurma bile yiyemedim,büyük parkta oynayacağım dedi,bebek durmadı vs vs derken ne yediğimden ne ictiğimden ne gezdigimden birşey anladım.
Haline sükret bence bak spora ,kuaföre hatta kahve içmeye bile canı isteyince gidemeyen bir ben varım burda.
Şu an yerinde olsam varya,neler yapardım neler.
Hadi kalk bir ucundan yakala hayatı,özgürsün,özgürce yaşa.
tutma çişini böbreklere zarar bir de böbrekle uğraşma bu kadar sıkıntının içindeEvet kendimden sıkıldım.
Çok ağdalı yazı yazacak mecalim yok maalesef bugün.
Bitkin ,bitik,yorgun,bunalmış hatta ve hatta bitmiş hissediyorum .
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri
Geçen haftaki duvara toslayisimi okudunuz zaten .
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü
Neyse geldim koştura koştura spora Yazildim .
Neymiş kendimi toparlamam lazımmış,iç sesim öyle diyor
Dinliyorum kendisini ara sıra ama yok bende bi şeyler eksik .
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Param olunca mal mal harcamalar yapan ben
Param olmayınca tasarruf hayalleri kuruyorum
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Kafam bu dönemlerde çalışmıyor.
Hevesim kalmıyor.
Yatsak ölsek gibi bi hale geliyorum.
Spora başladım demistim dimi akşam olucak ben oraya gidicem diye streslerdeyim
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Camasirlar yığılmış,iş yerinden maaşımı alamıyorum
Ama ben mal gibi oturuyorum sabah 11.30 'tan beri ..
Size de herbalife sscmaligindan aldığım çayımla bi merhaba demek istedim .
Kilo verdiriyormus,görücez,kendisine inanmiyorum
Kısacası başlıktaki gibi sıkıldım.
Kendime yeni bir ben lazım
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
tutma çişini böbreklere zarar bir de böbrekle uğraşma bu kadar sıkıntının içindeneyse bir hoşgeldin diyip kaçayım
Sabah kilo vermeyi vaad eden shake imi kafama dikip 3 sigara içip yüzümü bile doğru dürüst yikamadan dişari çıktım.
Taktım kulaklıkları yürü dedim kendime .
Nefret ederim aslında gündüz dışarı çıkmaktan.
Güneş görünce çinliler kadar kalıyor gözlerim,sevmiyorum insanları bir yerden bir yere koşarak gitmesini,yürüyen bir sürü insan görürken afakanlar basıyor bana ..
Neyse 10 dk yurudum annemin iş yerine gittim .
Çöktüm bi sandalyeye sorulanlara cevap verdim .
Ordan basıyorlar bana diye çıkıp 20 dk daha yurudum boş boş.
Bi kozmetik mağazasından bakiyesi yetersiz kartımla ciktim.
Bi sigara ve 6 lt su alıp yine mahzenime geldim .
Gülben ergen (ne alaka bilmiyorum)
Infilak dinleyip kapuska mi yiyecegim...
Keyif alamıyorum gangsta ..
Hamilelik riski beni urkutuyo.
Basliycam venusune de marsina da ...
Artık aydınlık görmek istiyorum.
Birinin nefesi yetsin
Farkıma varsın
Ve beni bu cehennemden kurtarsın istiyorum..
Anneme dedim ki burdan taşınmak istiyorum.
Nereye dedi kadin doğal olarak
Ve ben cevap veremedim.
Nereye gideceğimi de bilmiyorum ki ben
Bu koca kafa nereye gitsem benimle
Icinde küçük adamlar rap rap rap
Doğrudur.Bu konuları sen daha iyi bilirsin.Çalışma vizesi kolay kolay verilmiyor maalesef .
Bende ağlayarak döndüm ama dönmek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?