Sıkıldım...

Yaa kusura bakmayin da ben konuyu kacirdim şu adam napmis. Oyle adamla yuruyus hayalleri kurma falan derken??
Kizlar hiziniza yetisemiyorum lutfen daha yavas

Ayyy çok hoşsun valla sabah sabah güldürdün beni ,Allah da seni güldürsün :))) Silkelen kendine şunu söyle ;Ben değerliyim ben mutluyum,sağlıklıyım de .İç dinamizmine güven çünkü edebiyatın güzel bir insansın kendini farket ve toparla .Hayat zaten kısa ölümü beklemene gerek yok genç yaşta mutsuz etme kendini yaaa.Sıkılırsan beni ara :)

Oğlak burcuyum.

Ah bu oğlaklar vallahi kusura bakma en nyakın arkadaşlarımdan ikisi oğlak ve aynı mod oğlak burcu kadınları sadece kadınları ama erkkeleri gayet mutlu çünkü bu dünyaya mutsuz olmaya gelmişsiniz sanki hergün bi depresif haller o moda girince bi çıkamama çıkmak da istemiyorsunuz ki sanki mutsuzluktan keyif alıyorsunuz her gün moral vermeye çalışmaktan enerjim tükendi yahu haftasonu annem de kaldım benim de sorunlarım var sabahtan başladı ikisi whatsaptan valla hiç sizinle uğraşamıycam mutsuz mutsuz oturun bana bulaşmayın yoksa hiç çıkamam bunalımdan dedim napim ya hergün yüzleri gülsün diye şebeklik yapmaktan halim kalmadı yaw

Mutsuzluk bana biraz da yalnızlıktanmış gibi geliyor eşim haftasonu iş için şehir dışındaydı,kızımla vakit geçirdik,ödevlerini yaptı okuma yaptırdım ama eşimin varlığı muhabbetleri olmadan çook sıkıldım herşey anlamsızlaştı bi ara depresyona giriyorum sandım hatta

Kk ya bile giresim gelmedi ,ne zamanki o geldi evin bi anlamı oldu

Kocacı filan olmamdan mı en iyi arkadaşım olmasından mı gerçekten bilmiyorum

Ben yalnızlığı sevmiyorum ya o boşluk hissi beni tüketiyor

Topluca intihar mi etsek :)
Yıkanmak evet ne zor bi eylem

Bu aralar benim de sıkıntılarımdan girinçe çıkmak, çıkınca girmek istemiyorum. banyo da bile üşeniyorum oturuyorum su boş boş üstüme akıyor, bir süre sonra çıkmam gerektiğine karar verip çıkabiliyorum..

benim de evi b.k götürüyor da kim temizleyecek allasen...

Naptın Witch, geçti mi sıkıntın biraz?
Bak sana en sıkıldığım anlardan birini göstereyim; uzun yazmam seni bıktırabilir ama okumak istersen diye buraya ekliyorum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-abiyeci-beni-felsefelere-gark-etti.1092564/

Depresyon nasıl teğet geçti, yazımdan fark edersin. Çok bunaldığım bir andı, çok sıkıldığım, gidesim gelen filan... Geçti. Seninki de geçer,çabalayarak sabredince geçiyor. Bekleme kendini, keyfini; kahya sensin, vur kırbacı şu sıkıntılarını bi döv, gitsinler. Gecenin ardı hep gündüzdür Witch. Ben bir gündüze çıkıyorum, yolun tanıdık geldiği için tekrar yazmak istedim; bu yolun sonunda aydınlık var; yeter ki iste, karamsar olma, çabuk bırakma.

Bir yerden ipin ucunu tutsan gerisi gelir.
Bak bana üşenmeye bile vaktim yok bu ara,hele bebek doğduktan sonraki son 3 ay resmen hızlandırılmış turda nasıl geçti anlamadım o derece.
Kuaföre gitmem gerek ha bire erteliyorum.
Bugün yürüyüşe çıkmaya kesin kararlıydım oğlumun huysuzlugu üzerinde,vazgeçtim yemedi çünkü dedim dışarda huysuzlanırsa mahvolursun otur oturduğun yerde.
Dün sahile gidelim dedik,kızım giyinemedi bir türlü, onu çıkardı bunu giydi,o ara bebek uyandı 1 saatte zor çıktık evden.Gittik sahile yemek yiyeceğiz,açlıktan ölüyorum ama o derece hevesle bekledim o yemeği zira kahvaltıda yiyememiştim pek,yemek geldi alarm kurulmuşçasına oğlum uyandı,hadi onu besle gazını çıkar ablayı oyun parkindan çıkart yemeğe oturt derken,yemek mi beni yedi,ben mi yemeği anlamadım. Oturduğumda buz gibiydi yemeğim yemiş olmak için yedim ama asla haz almadım,kahve söyledim onu da içemedim. Sonra yürüyelim dedik,dondurma yiyelim,aldım dondurmayı,ufaklık güneşten rahatsız oldu,kucağıma aldım dondurma bile yiyemedim,büyük parkta oynayacağım dedi,bebek durmadı vs vs derken ne yediğimden ne ictiğimden ne gezdigimden birşey anladım.
Haline sükret bence bak spora ,kuaföre hatta kahve içmeye bile canı isteyince gidemeyen bir ben varım burda.
Şu an yerinde olsam varya,neler yapardım neler.
Hadi kalk bir ucundan yakala hayatı,özgürsün,özgürce yaşa.

Sabah kilo vermeyi vaad eden shake imi kafama dikip 3 sigara içip yüzümü bile doğru dürüst yikamadan dişari çıktım.
Taktım kulaklıkları yürü dedim kendime .
Nefret ederim aslında gündüz dışarı çıkmaktan.
Güneş görünce çinliler kadar kalıyor gözlerim,sevmiyorum insanları bir yerden bir yere koşarak gitmesini,yürüyen bir sürü insan görürken afakanlar basıyor bana ..
Neyse 10 dk yurudum annemin iş yerine gittim .
Çöktüm bi sandalyeye sorulanlara cevap verdim .
Ordan basıyorlar bana diye çıkıp 20 dk daha yurudum boş boş.
Bi kozmetik mağazasından bakiyesi yetersiz kartımla ciktim.
Bi sigara ve 6 lt su alıp yine mahzenime geldim .
Gülben ergen (ne alaka bilmiyorum)
Infilak dinleyip kapuska mi yiyecegim...
Keyif alamıyorum gangsta ..
Hamilelik riski beni urkutuyo.
Basliycam venusune de marsina da ...
Artık aydınlık görmek istiyorum.
Birinin nefesi yetsin
Farkıma varsın
Ve beni bu cehennemden kurtarsın istiyorum..
Anneme dedim ki burdan taşınmak istiyorum.
Nereye dedi kadin doğal olarak
Ve ben cevap veremedim.
Nereye gideceğimi de bilmiyorum ki ben
Bu koca kafa nereye gitsem benimle
Icinde küçük adamlar rap rap rap

:) ne güzel telâşlar ama öyle deme ..
Ben dışarda çayımı da kahvemi de yemeğimi de tam olması gereken sicaklikta yerken yine de tad alamıyorum içim buz gibi Çünkü...
Lazerliyim kuaförlük isim yok ama
Kaslarım beni benden aliyo
Bırak yaaa beren saatte almiyo bak fıstık gibi diye geciştiriyorum .
Bıyıklarıma da iki ağda bandı yapıştırdım bebek poposu gibi
Tamamim ben oldu

Hepimizde zaman zaman olabiliyor böyle şeyler. Ama çabalamak lazım bu ruh halinden çıkmak için kendinizi zorlamanız lazım. Hangi sehirde yaşıyorsunuz ne is yapıyorsunuz ne kadar bos vaktiniz var evli misiniz degil misiniz bilmiyorum. Ama ne olursa olsun sizi cok fazla mesgul edecek seyler bulmanız lazım

tutma çişini böbreklere zarar bir de böbrekle uğraşma bu kadar sıkıntının içindeneyse bir hoşgeldin diyip kaçayım

Bunu çözmem uzun zaman aldı ama Witch; olumlu düşünce gücüne inanmaya başladım. Neyi ne kadar dert olarak görüyorsak, o kadar dert biniyor üstümüze. Dünyanın yükü sırtımızda oluyoruz birer eşek affedersin. Değer mi? Bu kadar yükü omuzlarken niçin kendimizin ne kadar yorgun, zaten ne kadar bıkkın olduğunu göremiyoruz? Başlangıca ve sonuca bakıyoruz sadece ondan. Bak bunu dinle:

https://www.facebook.com/
Ben de karamsar görmeye meyilli bir yapıdayım; eşim paylaşmış bunu vaktinde "Kendine gel Gangsta" babında.
Olay bizim duyguları yorumlamamızda bitiyor; karamsar olma. Hamileysen de çaresi var, sıkma kendini. Ki değilsindir diye de umuyorum.

Çalışma vizesi kolay kolay verilmiyor maalesef .
Bende ağlayarak döndüm ama dönmek zorunda kaldım
Doğrudur.Bu konuları sen daha iyi bilirsin.
O zaman dönmek zorunda kaldın,şimdi de gitmek zorundasın gibime geliyor.
Senin işinde var ailende.
Bu bunalımın sebebi kaldigin ortam diye düşünüyorum.
Illa yurt dışı değil farklı şehir olsun.
Ingilizce var,iş tecrüben de var.
Yurt ici yurt dışı işlere bakmaya başla.
Yurtdisi yüksek lisans vs araştır.
Sen çok donanimlisin yapabilirsin.

Bir de iş için evrene sms attigin telefon numarasını alabilir miyim?
Işsizim.
Evrenle konuşacak çok şeyimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…