Sıkıldım...

Uzun zamandır bende hayal kurmuyorum eskiden uyumadan önce ne hayaller kurardım çocukluğumdan beri ..
Şimdi yok .
Yapmak istediğim bir kaç sey var sadece yaparsam kendimi iyi hissedebileceğim yani ...
Uzun zamandır ağlamıyorum da hüngür hüngür.
Çok sevdiğim babaannem vefat etti
Ona bile iki damla gözyaşı döktüm .
Hislerim de yok .
Kirginim ama kendime böyle olmamalıydı hicbir şey .
Bir kere yanlış yaparsan gerisi geliyor

Böyle olmamaliydi cümlesini ben de çok kullanıyorum kendime. Böyle olmayacaktı , her şey güzel olacaktı hani, çok farklı olacaktı diye çok düşünüyorum. Dışarı çıkıyorum bir yere bir şeyler içmeye gidiyorum, herkesin mutluluğunu izliyorum ben de. Nasıl bu kadar mutlusunuz ki diye düşünerek, bitkin halde yine eve dönüyorum. Sizi çok iyi anlıyorum, insanlar bunu şımarıklik olarak görüyor ama öyle değil. Mutsuzuz ve mutsuzken hayat çok zor geçiyor. Bunu yaşamayan insanlar anlamıyor.

Bakış açısını değiştirmek diyorlar .
Nasıl yapabiliriz bilemiyorum..
Çok fazla gözlem yapıyorum bu huyumu mu değiştirsem bilmiyorum.
Ama ben bununla besleniyorum.

Siz hiç depresyon diye bir hastalık duydunuz mu?
İnsanların bedenleri gibi zihinleri de hastalanabilir ve belki bu başa çıkması çok daha zor olur.
Lütfen azıcık kendinizi geliştirin gözünüzü seveyim ya.

Şu an tam da yaptigim seyi soyleyeyim geri kalan sorunlarimi yazmıyorum yazsam konu acmak gerekir :)
Bi muzige taktim kafayi franch montana famous kulakligi taktim son ses dinliyorum tekrar tekrar elimde kahvem kendimden geçiyorum :))) bi de sam smith promises en sevdigim... sevdigim muzigi kulaklikla dinleyip dünyaya kapatmak kendimi huzur veriyor tavsiye ederim .. yarim saat sonra evdeki curcunaya donecegimi bilsem de anin tadini cikariyorum

Bakış açısını değiştirmek diyorlar .
Nasıl yapabiliriz bilemiyorum..
Çok fazla gözlem yapıyorum bu huyumu mu değiştirsem bilmiyorum.
Ama ben bununla besleniyorum.
Ben eskiden böyle değildim, lise zamanlarımı falan hatırlıyorum, üniversitede okurken falan çok umutluydum geleceğe karşı. İnsan hayal kırıklığı yaşadıkça da bu duruma itiliyor ister istemez. Bakış açısını değiştirmek gerçekten zor bir şey ama işte denemek lazım. Tek bir hayatımız var o da böyle düşüncelerle boşa geçiyor. Geçen her saniye bizden gidiyor. Umarım düzeltiriz kendimizi , iyi şanslar size de, bana da:)

Iyi şanslar.
Bir şeyler keşfedersen bana da yaz özelden

Bi de ben acayim bakayım şunları
Nerde benim kulaklıklarım :)

Bakış açısı nasıl değişir?
Insan nasıl kendi gibi değil de biraz değişik düşünür.

Duymakla kalmadım depresyonda olan kişiyle yakından ilgilendim.ve konu sahibinin anlattıklarıyla uzaktan yakından alakası yoktu.yani bunu adı depresyon değil şımarıklık...bence siz biraz etrafınızdaki muhtaç ve gerçekten dert sahibi insanlara karşı biraz duyarlı olun

Çinde yaşadım 2 sene kadar
Sonra döndüm.
Yurtdışına cikayim çıkmasına da para lazım
Sayısal mayisal Allah ne verdiyse yardırıyorum.
Şansıma tüküreyim 2 tutuyo
Aslında çeviri yapabileceğin yer bulsan ne güzel olur. Sonra da yurtdışına çıkarsın. Farklı ülke her zaman iyidir. düşünüyorum da sosyal hayat açısından burda istense de bişey yok. Bide eğer biriyle tanışacaksan yabancı birini bulmanı tavsiye ederim. Arkadaşım koreli eleman buldu çok mutlu. Bu ülkede belli yaş üstü düzgün erkek çok nadir bence

Bakış açısı nasıl değişir?
Insan nasıl kendi gibi değil de biraz değişik düşünür.
Buna %100 cevap veremem, bu konuda uzmanlığım yok ama naçizane fikrim, telkin yöntemi ve sınırları zorlamak. İnsan kendine "ne kadar mutsuzum, ne kadar şanssızım, benim kadar sıkılan biri daha olamaz" vs dedikçe bu bataktan çıkması imkan dahilinde değil. Hep olumlu cümleler, hep yapabileceğine inanmak. İnanmasan bile inanıyor gibi yapmak. Çünkü beyin aslında yönetilmesi çok kolay bir yapı. Sen kendine ne dersen ona inanır. Ne görmek istersen ona inandırırsın beynini. Hayır ben bu değilim, ben çok güçlü ve yaşam dolu biriyim diye ayağa kalkar ve bu konuda çok ısrarlı olursan, düzenli bir şekilde, bir süre sonra buna inanmaya başlayacak beynin zaten. Çevresel faktörler de var okey, bunları değiştirebildiğimiz kadar değiştirebiliriz ama zihin sadece çevreden etkilenmez. Yani biraz EFT, meditasyon, bunlara yönelsen mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…