Sıkıldım...

Offf sen dedin diye konu sahibi şımarık oldu. Gerçekten her şeyi bildiğini sanıp hiçbir şey bilmeyen insanlara ayar oluyorum. Hanımefendi depresyon birden meydana gelebilir, sebepsiz veya ufacık, iğne ucu kadar küçük bir sebepten birden ortaya çıkabilir. Hiç bilginiz yoksa meşgul etmeyin.

Araştırıyorum.
Meditasyon,reiki,yoga ..
Su zihnimin bosalmasi lazım biraz ..
Rahatlamak istiyorum..
Uyumadan önce dalga sesi falan dinlemeye başladım o kadar yorgun hissediyorum kafamı

Uğraşma anlatamayacaksin
Bırak dağınık kalsın

Araştırıyorum.
Meditasyon,reiki,yoga ..
Su zihnimin bosalmasi lazım biraz ..
Rahatlamak istiyorum..
Uyumadan önce dalga sesi falan dinlemeye başladım o kadar yorgun hissediyorum kafamı
Ben gerçekten meditasyonun çok yararı olduğunu düşünüyorum.
5 dakika olsa bile gözlerini kapatıp yaşadığını, var olduğunu hissetmek çok iyi geliyor insana.
Dalga sesi olur, rüzgar sesi olur, kuş sesi...
Gereksiz hiçbir şey düşünmemeye, sadece kendi vücudunu fark etmeye başlayınca kafa rahatlamaya başlıyor
Hemen olmaz ama her güzel şeyde olduğu gibi istikrar gerek :)

Acaba nerden biliyosun hangi konuda ne kadar bilgim olduğunu? Rahatsız oluyosan cvp yazma.neticede burda bi konu açılmış herkeste konuya yorum yapabiliyor.benimde fikrim bu.sen nie kendi kendine tribe giriyosun

Acaba nerden biliyosun hangi konuda ne kadar bilgim olduğunu? Rahatsız oluyosan cvp yazma.neticede burda bi konu açılmış herkeste konuya yorum yapabiliyor.benimde fikrim bu.sen nie kendi kendine tribe giriyosun
Yazım tarzınızdan bile anlıyorum ne kadar bilginiz olduğunu.
Psikolog gibi davranıp teşhis koyan insanlara tahammülüm yok.
İyi geceler

Oluyor bazen. Bende öyle amaçsız TV magazin takılıyorum.
işte yönetimiyorum. Biliyorum seçim olduğunu ama ben hep mutsuzluğu seçiyorum.

Yazım tarzınızdan bile anlıyorum ne kadar bilginiz olduğunu.
Psikolog gibi davranıp teşhis koyan insanlara tahammülüm yok.
İyi geceler
Sen teşhis koydun depresyon diye. Ben sadece fikrimi söledim.başkalarına yakıştırdığın sıfatların hepsi sende mevcut kendini bişey sanan herşeyi bildiğini zanneden sığ insan

Depresyon böyle bişey değil ama.Geçenki konudaki adam yazsa etse peşinde gezse aşık olsa mutsuzluk filan kalmazdı bence.Böyle de yüzeyselim evet.Çünkü bazı insanların sıradan hayatları küçümseyip "Ben çok mutsuzum , varoluş sancısı çekiyorum , siz ne anlarsınız sığ insanlar topluluğu !! " minvalinde çıkışları bıktırdı artık.Depresyondaysa terapi alabilir , en başta onu da reddetmiş.O Ege hayalini gerçekleştirse de mutlu olamayacak çünkü mutlu olmayı bilmiyor konu sahibi.

Oluyor bazen. Bende öyle amaçsız TV magazin takılıyorum.

işte yönetimiyorum. Biliyorum seçim olduğunu ama ben hep mutsuzluğu seçiyorum.
Bazı insanlar sanırım genetik olarak pesimizme yatkın oluyor. Bazen de şartlar öyle bir karakter yaratıyor.
Hayal kırıklıkları insana duvarlar ördürüyor, izole bırakıyor ve pat, ne olduğunu anlamadan mutsuz kalıveriyor kişi.
Önemli olan nokta bunu fark etmek ve mutlu olmayı tercih etmek. Zihin yönetmek kolay bir şey değil ama emin olun o çok güçlü, çok mutlu olduklarını düşündüğümüz insanlar hep bunu başarıyor. Yoksa hayatları gül bahçelerinde geçtiğinden değil.

Sen teşhis koydun depresyon diye. Ben sadece fikrimi söledim.başkalarına yakıştırdığın sıfatların hepsi sende mevcut kendini bişey sanan herşeyi bildiğini zanneden sığ insan

Burda benim gibi düşünenlerle bir şeyler paylaşıp,fikir alışverişi yapıyoruz.
Polemik istemiyorum.
Lütfen çıkıp gider misiniz konumdan ?
Kovmuyorum rica ediyorum.
Kafam zaten yeterince yorgun
Kendim gibi insanlarla konuşmak ,paylaşmak istiyorum sadece .
Sizinle aynı doğrultuda buluşamayız.
Bu çok açık..
Güle güle

Ben depresyonda demedim ki.
"Aç insanlar varken bu şımarıklık" demek akıl hastalıklarını hafife almaktır. Depresyon bunun ilk örneği. Yoksa ben kimseye depresyonda veya değil demedim, demem.
Önceki konuyu bilmiyorum ama witch bana hep aynı izlenimi verdi bugüne kadar. Dediğin gibi sanırım mutlu olmayı bilmiyor.

Ben yazmamalıydım ama tutamadım
Daha da yazmayalım, gider zaten, boşver.

O geçen ki adam hala yazıyor yalnız..
Ama ben o konuyu orada bitirdim kafamda .
Klasik ergen ask açısı çekmiyorum
Varoluş sancısı da değil bu .
Yaftalamalariniz yanlış onu belirtmek isterim .
Sıradan hayatları küçümsemiyorum
Nasıl mutlu olabiliyorlar onları araştırıyorum.
16 yaşında basladigim psiko terapiler ise yaramadı.
Çünkü ben bana diretilen şeyleri kabul etmiyorum .
Ege 'ye gitsem belki sizin dediginiz gibi oha bu da mi değildi diyebilirim .
Ama yine de denemiş olurum

Yavaş yavaş yap. Mesela oda oda temizle. Yorulduğun yerde bırak. Evi hop kaldırdım,hop indirmem lazım deme.
Temzilik yapayım derken psikolojini daha da bozma :)
Bir de şiddetle tavsiye edeceğim bir dizi var; Bored to death. İçinde kendini de bulacağın,aynı zamanda eğlence dozu da yüksek. Garanti veriyorum seveceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…