- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Umarım begenirsin ve umarim az da olsa iyi gelir
Offf sen dedin diye konu sahibi şımarık oldu. Gerçekten her şeyi bildiğini sanıp hiçbir şey bilmeyen insanlara ayar oluyorum. Hanımefendi depresyon birden meydana gelebilir, sebepsiz veya ufacık, iğne ucu kadar küçük bir sebepten birden ortaya çıkabilir. Hiç bilginiz yoksa meşgul etmeyin.Duymakla kalmadım depresyonda olan kişiyle yakından ilgilendim.ve konu sahibinin anlattıklarıyla uzaktan yakından alakası yoktu.yani bunu adı depresyon değil şımarıklık...bence siz biraz etrafınızdaki muhtaç ve gerçekten dert sahibi insanlara karşı biraz duyarlı olun
Buna %100 cevap veremem, bu konuda uzmanlığım yok ama naçizane fikrim, telkin yöntemi ve sınırları zorlamak. İnsan kendine "ne kadar mutsuzum, ne kadar şanssızım, benim kadar sıkılan biri daha olamaz" vs dedikçe bu bataktan çıkması imkan dahilinde değil. Hep olumlu cümleler, hep yapabileceğine inanmak. İnanmasan bile inanıyor gibi yapmak. Çünkü beyin aslında yönetilmesi çok kolay bir yapı. Sen kendine ne dersen ona inanır. Ne görmek istersen ona inandırırsın beynini. Hayır ben bu değilim, ben çok güçlü ve yaşam dolu biriyim diye ayağa kalkar ve bu konuda çok ısrarlı olursan, düzenli bir şekilde, bir süre sonra buna inanmaya başlayacak beynin zaten. Çevresel faktörler de var okey, bunları değiştirebildiğimiz kadar değiştirebiliriz ama zihin sadece çevreden etkilenmez. Yani biraz EFT, meditasyon, bunlara yönelsen mi acaba?
Offf sen dedin diye konu sahibi şımarık oldu. Gerçekten her şeyi bildiğini sanıp hiçbir şey bilmeyen insanlara ayar oluyorum. Hanımefendi depresyon birden meydana gelebilir, sebepsiz veya ufacık, iğne ucu kadar küçük bir sebepten birden ortaya çıkabilir. Hiç bilginiz yoksa meşgul etmeyin.
Ohh miss afoyetolsunIkinci söylediğini dinliyorum su an :)
Kahve de yapayım dur
Ben gerçekten meditasyonun çok yararı olduğunu düşünüyorum.Araştırıyorum.
Meditasyon,reiki,yoga ..
Su zihnimin bosalmasi lazım biraz ..
Rahatlamak istiyorum..
Uyumadan önce dalga sesi falan dinlemeye başladım o kadar yorgun hissediyorum kafamı
Acaba nerden biliyosun hangi konuda ne kadar bilgim olduğunu? Rahatsız oluyosan cvp yazma.neticede burda bi konu açılmış herkeste konuya yorum yapabiliyor.benimde fikrim bu.sen nie kendi kendine tribe giriyosunOfff sen dedin diye konu sahibi şımarık oldu. Gerçekten her şeyi bildiğini sanıp hiçbir şey bilmeyen insanlara ayar oluyorum. Hanımefendi depresyon birden meydana gelebilir, sebepsiz veya ufacık, iğne ucu kadar küçük bir sebepten birden ortaya çıkabilir. Hiç bilginiz yoksa meşgul etmeyin.
Tabiki:)Iyi şanslar.
Bir şeyler keşfedersen bana da yaz özelden
benimki az şekerli olsunIkinci söylediğini dinliyorum su an :)
Kahve de yapayım dur
Yazım tarzınızdan bile anlıyorum ne kadar bilginiz olduğunu.Acaba nerden biliyosun hangi konuda ne kadar bilgim olduğunu? Rahatsız oluyosan cvp yazma.neticede burda bi konu açılmış herkeste konuya yorum yapabiliyor.benimde fikrim bu.sen nie kendi kendine tribe giriyosun
işte yönetimiyorum. Biliyorum seçim olduğunu ama ben hep mutsuzluğu seçiyorum.Mutluluk bir seçimdir. Çok basit, çok sığ bir cümle gibi gelebilir ama ben buna inanıyorum.
Mutluluk/mutsuzluk zihinde başlayıp zihinde biter. Bakış açısını değiştirebilen, zihnini yönetebilen insan mutludur.
Sen teşhis koydun depresyon diye. Ben sadece fikrimi söledim.başkalarına yakıştırdığın sıfatların hepsi sende mevcut kendini bişey sanan herşeyi bildiğini zanneden sığ insanYazım tarzınızdan bile anlıyorum ne kadar bilginiz olduğunu.
Psikolog gibi davranıp teşhis koyan insanlara tahammülüm yok.
İyi geceler
Depresyon böyle bişey değil ama.Geçenki konudaki adam yazsa etse peşinde gezse aşık olsa mutsuzluk filan kalmazdı bence.Böyle de yüzeyselim evet.Çünkü bazı insanların sıradan hayatları küçümseyip "Ben çok mutsuzum , varoluş sancısı çekiyorum , siz ne anlarsınız sığ insanlar topluluğu !! " minvalinde çıkışları bıktırdı artık.Depresyondaysa terapi alabilir , en başta onu da reddetmiş.O Ege hayalini gerçekleştirse de mutlu olamayacak çünkü mutlu olmayı bilmiyor konu sahibi.Siz hiç depresyon diye bir hastalık duydunuz mu?
İnsanların bedenleri gibi zihinleri de hastalanabilir ve belki bu başa çıkması çok daha zor olur.
Lütfen azıcık kendinizi geliştirin gözünüzü seveyim ya.
Bazı insanlar sanırım genetik olarak pesimizme yatkın oluyor. Bazen de şartlar öyle bir karakter yaratıyor.Oluyor bazen. Bende öyle amaçsız TV magazin takılıyorum.
işte yönetimiyorum. Biliyorum seçim olduğunu ama ben hep mutsuzluğu seçiyorum.
Sen teşhis koydun depresyon diye. Ben sadece fikrimi söledim.başkalarına yakıştırdığın sıfatların hepsi sende mevcut kendini bişey sanan herşeyi bildiğini zanneden sığ insan
Ben depresyonda demedim ki.Depresyon böyle bişey değil ama.Geçenki konudaki adam yazsa etse peşinde gezse aşık olsa mutsuzluk filan kalmazdı bence.Böyle de yüzeyselim evet.Çünkü bazı insanların sıradan hayatları küçümseyip "Ben çok mutsuzum , varoluş sancısı çekiyorum , siz ne anlarsınız sığ insanlar topluluğu !! " minvalinde çıkışları bıktırdı artık.Depresyondaysa terapi alabilir , en başta onu da reddetmiş.O Ege hayalini gerçekleştirse de mutlu olamayacak çünkü mutlu olmayı bilmiyor konu sahibi.
Ben yazmamalıydım ama tutamadımBurda benim gibi düşünenlerle bir şeyler paylaşıp,fikir alışverişi yapıyoruz.
Polemik istemiyorum.
Lütfen çıkıp gider misiniz konumdan ?
Kovmuyorum rica ediyorum.
Kafam zaten yeterince yorgun
Kendim gibi insanlarla konuşmak ,paylaşmak istiyorum sadece .
Sizinle aynı doğrultuda buluşamayız.
Bu çok açık..
Güle güle
Depresyon böyle bişey değil ama.Geçenki konudaki adam yazsa etse peşinde gezse aşık olsa mutsuzluk filan kalmazdı bence.Böyle de yüzeyselim evet.Çünkü bazı insanların sıradan hayatları küçümseyip "Ben çok mutsuzum , varoluş sancısı çekiyorum , siz ne anlarsınız sığ insanlar topluluğu !! " minvalinde çıkışları bıktırdı artık.Depresyondaysa terapi alabilir , en başta onu da reddetmiş.O Ege hayalini gerçekleştirse de mutlu olamayacak çünkü mutlu olmayı bilmiyor konu sahibi.
Yavaş yavaş yap. Mesela oda oda temizle. Yorulduğun yerde bırak. Evi hop kaldırdım,hop indirmem lazım deme.Doğru biliyorsun hormonları berbat eden bir ilaç.
Kullanmak zorunda kaldım kendimi korumak için.
Umarım koruyabilmisimdir.
Evi temizlemeye başladım biraz önce ama bi uyku bastırdı yemekten sonra
Bi iki saat kestirsem sonra devam etsem diyorum .
Ne bilim bıyıklarım dimi bi de onlar var
bunların hepsi şerefsiz erkekler yüzündenBen de varım.. Yağlı kafamı yıkamaktan acizim duş almaya bile üşeniyorum. Hiçbi şey yapmak istememek benim hissettiklerimin yanında hiçbişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?