• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIkIldIm

fromrainforest

......
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
818
1.031
63
Eşimden sıkıldım...eşinden sıkılan var mı ki? Sadece ben miyim acaba? Monotonlastı evlilik yaa...cinsel olarak da cekmiyo beni artIkIn..off...bi de yurt dIşIndayim ...zaten sIkIlInca gidecek cok insan da yok burda..

O da seninle aynı fikirde mi ? İkinizde birbirinizden mi sıkıldınız yoksa tek taraflı bir şey mi?

Sikildiginiz konuyla cevrede biri olmayisi baglantili olmasa gerek. Turkiyede yasayan insanlarda kocalarindan skilinca cinsellik olmayinca baskalarina gitmiyolar genelde;)

Sikildiginiz konuyla cevrede biri olmayisi baglantili olmasa gerek. Turkiyede yasayan insanlarda kocalarindan skilinca cinsellik olmayinca baskalarina gitmiyolar genelde:KK66:

BaglantIlI degil tabiki de esimden sIkIlInca turkiyede gidecegim cok kapI vardi..burda ise esimden sIkIlIp bunaldIgImda gidecek cok fazla insan yok demeye calistim...

O halde evlendikten bir süre sonra sıkıldığına göre demek ki evlenmeden önce böyle değildi. İstersen konuş, birlikte farklı şeyler yapıp monotonluğu bozmaya çalışın.

En kötüsü de bu olsa gerek. .
Kaç yıllık evlisiniz?
Renk katın evliliğinize. .

O halde evlendikten bir süre sonra sıkıldığına göre demek ki evlenmeden önce böyle değildi. İstersen konuş, birlikte farklı şeyler yapıp monotonluğu bozmaya çalışın.

Evlenmeden once biraz daha tanisaymisim keske...evlenmeyi dusunmezken bi anda basiret baglanmasi oldu cok kisa surede evlendim..evlendikten sonra tanidim sayilir..cok iyi bi insan ama karakterlerimiz farkli...hani bazi insanlarla saatlerce konusabilir ya insan o insanlardan biri degil benim icin...sakin agir abi modunda cok konusmayi sevmeyen biri...burdan bekarlara tavsiyem muhabbetiniz ve ortak ozelliklerinizin tuttugu biriyle uzun bi sure cIktIktan sonra evlenin...

En kötüsü de bu olsa gerek. .
Kaç yıllık evlisiniz?
Renk katın evliliğinize.

5 yIl oldu...evet kötū yaa..bazen dusununce onumdeki yIllari kőtū hissediyorum..bi de turkiyede calışıyodum ortamım iyiydi ...bi nevi kafa dagıtıyosun ama bu da cozum degil ki zaman gecistirmek gibi bisey...o yuzden cocuk da istemedim bunca sene...

Evlenmeden once biraz daha tanisaymisim keske...evlenmeyi dusunmezken bi anda basiret baglanmasi oldu cok kisa surede evlendim..evlendikten sonra tanidim sayilir..cok iyi bi insan ama karakterlerimiz farkli...hani bazi insanlarla saatlerce konusabilir ya insan o insanlardan biri degil benim icin...sakin agir abi modunda cok konusmayi sevmeyen biri...burdan bekarlara tavsiyem muhabbetiniz ve ortak ozelliklerinizin tuttugu biriyle uzun bi sure cIktIktan sonra evlenin...
Bak bu yazdıklarında yerden göğe kadar haklısın işte aksi takdirde evlilik hayatı çekilmez oluyor.
Canım iyice düşün taşın çözüm üretmeye çalış ama baktın ki olmuyor tahminimce henüz gençsindir. Hayatını istemediğin, anlaşamadığın biri ile geçirmek zorunda değilsin. İyi insan olmak iyi bir eş olmaya yetmiyor bazen.

Bak bu yazdıklarında yerden göğe kadar haklısın işte aksi takdirde evlilik hayatı çekilmez oluyor.
Canım iyice düşün taşın çözüm üretmeye çalış ama baktın ki olmuyor tahminimce henüz gençsindir. Hayatını istemediğin, anlaşamadığın biri ile geçirmek zorunda değilsin. İyi insan olmak iyi bir eş olmaya yetmiyor bazen.

Yok o kadar da genc degilim..32 yasindayim..27 yasindayken evlendim ama hala cok erken evlenmisim gibi geliyo..ozgurlugume cok duskunum...keske evlenmeseymisim ..tavsiyelerin icin cok sagol bu arada...anlayan insanlarin olmasi guzel..genelde elestiriyolar boyle durumlarda...

5 yIl oldu...evet kötū yaa..bazen dusununce onumdeki yIllari kőtū hissediyorum..bi de turkiyede calışıyodum ortamım iyiydi ...bi nevi kafa dagıtıyosun ama bu da cozum degil ki zaman gecistirmek gibi bisey...o yuzden cocuk da istemedim bunca sene...

Bizde 5yıllık evliyiz. .
Bebek yokluğundan bazen bende sıkılıyorum. .

Ülke değiştirmişin, belliki yaşadığın ortama adapte olamadın ve eşinin bunda cok büyük katkısı var gibi. Ortak zevkleriniz olsaydı, eşinle hoş vakitler geçirseydin eminim daha çabuk adapte olur, bu durumlara düşmezdin belkide. Herzaman dedigim bisey var "Eşler aynı dilden konuşmalı" aynı dil= ortak zevkler, ortak hobiler, hayata bakış acısı, insanlara davranış biçimi vs vs

Ülke değiştirmişin, belliki yaşadığın ortama adapte olamadın ve eşinin bunda cok büyük katkısı var gibi. Ortak zevkleriniz olsaydı, eşinle hoş vakitler geçirseydin eminim daha çabuk adapte olur, bu durumlara düşmezdin belkide. Herzaman dedigim bisey var "Eşler aynı dilden konuşmalı" aynı dil= ortak zevkler, ortak hobiler, hayata bakış acısı, insanlara davranış biçimi vs vs

Bi de bazen hayata bakis acin ayni olsa bile bazI insanlarla saatlerce konusabiliyosun bazI insanlarla ise belli bi sureden sonra bitiyo bazı seyler...enerjileri tutuyo bazI insanlarin...benimki onunla uyusamadi bi turlu..zorluyorum hep kendimi..ūzmek de istemiyorum cunku cok iyi bi insan..beni mutlu etmeye calışıyo surekli ama cocuk karakterinini de degistiremez ki...daha yeni geldim sayIlIr turkiyeden ...sIkIldIkca da gidiyorum boğmuyo beni..

İstiyoruz olmuyor. .
Tedavi olduk , şimdi zamana bıraktık. .
Aslında eşim çok anlayışlı bir adam..
Evliliğimize tek eksiğimiz evlat.
.

Herkesin evliliginde en az bir sorun olur ya..sizinkisi de cocuk demek ki...insallah allah size yakın zamanda hayırlı bi evlat nasip eder ne diyeyim..

tatile gel Türkiyeye
tatilini de uzatıkça uzat...
bir özlem,bir sevgi belirtisi hissetmezsen
artık bir karar verirsin...
çok basit gibi görünüp ama aslında oldukça büyük bir sorun sıkılmak..

Bi de bazen hayata bakis acin ayni olsa bile bazI insanlarla saatlerce konusabiliyosun bazI insanlarla ise belli bi sureden sonra bitiyo bazı seyler...enerjileri tutuyo bazI insanlarin...benim ki onunla uyusamadi bi turlu..zorluyorum hep kendimi..ūzmek de istemiyorum cunku cok iyi bi insan..beni mutlu etmeye calışıyo surekli ama cocuk karakterinini de degistiremez ki...daha yeni geldim sayIlIr turkiyeden ...sIkIldIkca da gidiyorum boğmuyo beni..
Sen cok severek evlenmedin o zaman, yanılıyormuyum? Yada o kadar aşıktınki, senin icin dogru adam olmadıgını göremedin. Cünkü bu adam Flört dönemindede büyük ihtimalle aynıydı, yada nişanlılık döneminde. O zamanlar konuşacak bisey buluyormuydunuz?

Back
X