• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIkIldIm

Sen cok severek evlenmedin o zaman, yanılıyormuyum? Yada o kadar aşıktınki, senin icin dogru adam olmadıgını göremedin. Cünkü bu adam Flört dönemindede büyük ihtimalle aynıydı, yada nişanlılık döneminde. O zamanlar konuşacak bisey buluyormuydunuz?

Evet cok aşık odugumu dūşūnerek evlendim...karsima cok insan cıkıyodu hicbirinden elwktrik alamiyodum...esimden ilk bulusmada cok elektrik aldim....ben bile sasırmıstim..sonra kısa surede cok aşık oldugumu dusunerek evlendim..fakat yine cok kısa surede ask falan kalmadi..aslinda asık oldugumu sanmîsım..

tatile gel Türkiyeye
tatilini de uzatıkça uzat...
bir özlem,bir sevgi belirtisi hissetmezsen
artık bir karar verirsin...
çok basit gibi görünüp ama aslında oldukça büyük bir sorun sıkılmak..

Ben de kovayım..bekarken sIkIlInca bırakır cekip giderdim...evli olunca o ozgurlugun elinden aliniyor..

Evet cok aşık odugumu dūşūnerek evlendim...karsima cok insan cıkıyodu hicbirinden elwktrik alamiyodum...esimden ilk bulusmada cok elektrik aldim....ben bile sasırmıstim..sonra kısa surede cok aşık oldugumu dusunerek evlendim..fakat yine cok kısa surede ask falan kalmadi..aslinda asık oldugumu sanmîsım..
Aşık oldugumu düşünerek az Kalsın bende öyle bi hata yapıyordum, o Yüzden bundan sonra evlilik kararı icin uzun tutmayı düşünüyorum Flört Dönemi'ni, başka engellerde var ama bu kararı artık kolay kolay alamam gibi. Kova burcumusun sende? Kovalar cok sıkılgan oluyor, aynı monotonluk yaramıyor bize hemen sıkılıyor isyan bayrağını çekiyoruz :110:

tatile gel Türkiyeye
tatilini de uzatıkça uzat...
bir özlem,bir sevgi belirtisi hissetmezsen
artık bir karar verirsin...
çok basit gibi görünüp ama aslında oldukça büyük bir sorun sıkılmak..

Onu da denedim baya uzun ayri kaldim...ilk biraz ozledim sonra gecti gitti..cok duygusal bi karakter degilim..hemen rejenere olup unutabiliyorum bazi seyleri...fakat konuyu anlattigim insanlar etrafta evlenilecek tarzda az erkek oldugunu, herkeste bazi ozelliklerin eksik oldugunu, esimde cogu olmasi gereken ozelligin bulundugunu, yeniden evlenmem durumunda onda da farkli eksiklerin cikacagini soyleyerek beni bosanmaktan vazgecirdiler...

O sıkılganlık bende de var zaten...:D
herşeyden,herkesden...bu bir huy sorunu olduğundan kendimi artık ciddiye almıyorum bu konuda :D:D
ama eğer gerçekten yanımdaki ile birşey paylaşamasam bile varlığı yetiyorsa benim için...çabalarım....
aksi halde hiç bir yere varamadığın eş,iş arkadaş vs insana irtifa kaybettirir ,bunu iyi bilirim

Aşık oldugumu düşünerek az Kalsın bende öyle bi hata yapıyordum, o Yüzden bundan sonra evlilik kararı icin uzun tutmayı düşünüyorum Flört Dönemi'ni, başka engellerde var ama bu kararı artık kolay kolay alamam gibi. Kova burcumusun sende? Kovalar cok sıkılgan oluyor, aynı monotonluk yaramıyor bize hemen sıkılıyor isyan bayrağını çekiyoruz :110:

Evet ya kova burcuyum...daha rahat bi ūlkede olsaydım bosanmistim būyūk ihtimal...kadınlar icin zor bir ūlke turkiye...zor bir toplum..erkeklere gore bir sIfIr gerideyiz orda..

Evet ya kova burcuyum...daha rahat bi ūlkede olsaydım bosanmistim būyūk ihtimal...kadınlar icin zor bir ūlke turkiye...zor bir toplum..erkeklere gore bir sIfIr gerideyiz orda..
hiç kovaya yakışmayacak bir düşünce tarzı :)
hem türkiye bence bir tık gelişti bu dul kadın konusunda....

hiç kovaya yakışmayacak bir düşünce tarzı :)
hem türkiye bence bir tık gelişti bu dul kadın konusunda....

Evet ya haklisin hic yakismadi bana...cok korkak gordum bi kova olarak kendimi:KK19: ama avrupa ulkelerinin rahatligi kesinlikle bizde yok orasi kesin..turkiye teknoljide sanayide ileri gidiyo da zihniyette bence cok ilerleyen bi ulke degil...haa bu arada evlendikten sonra cinsellige hic duskun olmadigini gordum...ben tam tersiydim...artik sayesinde ben de onun gibi oldum da neyse..biseyler yapmaya yapmaya da sogudum galiba:oops:...iste bu da ortak ozellik ve enerji olayina giriyo yine...gerci evlenmeden once cinsellige duskun gibi duruyodu..bilemedim ki..

Yok o kadar da genc degilim..32 yasindayim..27 yasindayken evlendim ama hala cok erken evlenmisim gibi geliyo..ozgurlugume cok duskunum...keske evlenmeseymisim ..tavsiyelerin icin cok sagol bu arada...anlayan insanlarin olmasi guzel..genelde elestiriyolar boyle durumlarda...
Eleştirecek bir şey yok, olmuyorsa olmuyordur. Önünde seni bekleyen koca bir hayat var, neden kaçırasın ki... Ayrıca 32 yaş henüz çok genç bir yaş, bu yüzden benden geçti diye düşünme sakın, hayat asıl şimdi başlıyor.

eşin bu durumun farkındaysa biribirinizi seviyorsanız evliliği canlandırın biraz..çılgınlık yapın beraber ne bileyim hiç bilmediğiniz yerlere gidin başbaşa vakit geçirin...

eşin bu durumun farkındaysa biribirinizi seviyorsanız evliliği canlandırın biraz..çılgınlık yapın beraber ne bileyim hiç bilmediğiniz yerlere gidin başbaşa vakit geçirin...

Biz cok geziyoruz zaten yurtdışında...ama olay o degil...demeye calistigim şu bazı insanlarla samanlikta bile sIkIlmazsIn muhabbet bitmez ama bazI insanlarla dunyanin en guzel yerinde bile sIkIlIrsIn...enerji tutmayinca en guzel yere gitsen de boş...

Back
X