sıkılma :(

Hah işte aynı benmki :) ne zaman sıkıldım dediyse ayrıldık sonra geri geldi :) Konuşmak istemiyosa konuşmasın düşme üstüne ne hali varsa görsünler ya ben şuan küsüm yani konuşmak ta istemiyorum zaten kimsem yok anlatayım ne aileme anlatabilirim ne bi arkadaşım var :) bitek burada anlatabiliyorum

Sınav öncesi görüşmeyelim, sıkıldım diyen bir insan için üzülüyorsun :44: yanlış mı anlıyorum !

seni böyle bir anda sınav öncesi bırakıyor sende peşinden koşuyorsun erkekler böyle böyle şımarıyor işte zaten seni düşünse aklında böyle bir düşünce olsa bile 1 ay sıkar dişini( 6 yıl çıkmışsınız 1 ay daha dayanırdı herhalde) senin sınavından sonra böyle bir konuşma yapardı, insan sevgisi kalmasa bile saygısından ,düşüncesinden böyle bir zamanda bunu yapmazdı ..sınav öncesi bunu yapan birinden, hele ki 6 yıldır beraberlikten sonra bunu yapan birinden medet umma canım o istemiyorsa sen hiiiiççç isteme bırak ne hali varsa görsün

gönlüm onu istiyo her an aklımda acaba beni düşünüyomudr diye nasıl atlatcam bilmiyorm yüzyüze bi konuşmamız yok sölcem atlatblrz dye o ne söyler artk blmyorum hayırlısı

çok fazla üstüne gitme iyice uzaklaşır.
biraz kafasını dinlesin bence 6 yıl dile kolay zaten bence o da zamanla toparlanır barışırsınız öyle umuyorum

Tatlım akışına bırak herşeyi.. Uzaklaş herşeyden.. Faceni kapat, arama sorma hiç aklına gelmiyormuş gibi yap.. Kaçan kovalanır unutma :)

ben hiçbişey yapmıyorum bakalım beni unuttu anlamınamı gelir bu face olayı

evet diğer arkadaşında dediği gibi faceni de kapat senden hiçbir bilgi alamasın aramıyormuşsun da zaten sen ondan kaç bakalımm, zatn şu an yaşadığı kafa karışıklığıysa illaki yokluğunu hissedicek en basiti alışkanlıklar var ortada illaki sana bi dönüş yapıcak ama sonrası hakkında nolur bilemem hayırlısı olur umarım,

arkadaşım biraz kendini önemse lütfen, bu kadar çaresiz yapma kendini yahu
bütün mesajları okudum ama hiç ilerleme yok aksine kendini yıpratmaya devame diyorsun
adam faceten de kaldırmış sen de faceini tamamen kapat
yüzyüze görüşmeye de gitme
bırak o arasın ısrar etsin yüzyüze görüşmek için
tamam seni anlıyorum, seviyorsun üzülüyorsun ama
istemeyen bi admaı zorla tutamazsın ki..
çabalayalım vs diyecekmişsin yüzyüze görüşünce..
inan bu kadar fedakarlık yapmaya değmiyo..sen emeklerinle kalakalıyosun
bırak istemiyosa defolsun gitsin

ben hiçbişey yapmıyorum bakalım beni unuttu anlamınamı gelir bu face olayı

Sen bi anlam arayıp durma canım. Her yerde seni görmekten bıkmış olabilir sende uzakalaşacaksın ondan. Ne kimseyle laf gönder ne tek bir mesaj at ne de takip et kapat facenide ulaşamasın sana. Hiç bişey yapma hayatına o yokmuş gibi devam et umursamaz ol biraz bak gör o koşacak peşinden..

hatta bu uzaklaşma olayını sana dönmesi içinde yapmaman gerekiyo 6 yılı bir sıkıldım mesajı ile silebilmesi çok ayıp ,kırıcı,üzücü. Bu zaten senin onun yüzüne bakmaman için bir sebep

kesinlikle cok grmekten sıkıldı ona inanıyorum ama bu sekilde sölemicekti tabiki olabilir 6 yıl uzun süre aynı seyleri yaptık son zamnlarda bu kadrmıydı sevgimiz caba neden göstermyosun bunları merak ediyorum konuşmadanda öğrenemmki

erkekler bizim gibi değil işte biz hemen kırılsak üzülsek soğusak anında belli ediyoruz ama erkekler çok sinsi ilerliyo belkide içinden aylar öncesinde hissetmeye başlamıştı ama sırf kendinden emin olmak seni kaybetmemek adına belli etmedi. Benciller işte, ha belkide böyle bi durum yok seninkinde sadece kafa karışıklığı belki ama zamana bırakmaktan başka çaren yok

zaten baydr var dedi nasl bi zihniyetleri var anlamadm sanki ben anlamıcaktım beraber halledlmcekti hersey insan neler yasıyo beraber atlatyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…