Sınav öncesi görüşmeyelim, sıkıldım diyen bir insan için üzülüyorsun :44: yanlış mı anlıyorum !
seni böyle bir anda sınav öncesi bırakıyor sende peşinden koşuyorsunerkekler böyle böyle şımarıyor işte zaten seni düşünse aklında böyle bir düşünce olsa bile 1 ay sıkar dişini( 6 yıl çıkmışsınız 1 ay daha dayanırdı herhalde) senin sınavından sonra böyle bir konuşma yapardı, insan sevgisi kalmasa bile saygısından ,düşüncesinden böyle bir zamanda bunu yapmazdı ..sınav öncesi bunu yapan birinden, hele ki 6 yıldır beraberlikten sonra bunu yapan birinden medet umma canım o istemiyorsa sen hiiiiççç isteme bırak ne hali varsa görsün
çok fazla üstüne gitme iyice uzaklaşır.
biraz kafasını dinlesin bence 6 yıl dile kolay zaten bence o da zamanla toparlanır barışırsınız öyle umuyorum
Tatlım akışına bırak herşeyi.. Uzaklaş herşeyden.. Faceni kapat, arama sorma hiç aklına gelmiyormuş gibi yap.. Kaçan kovalanır unutma :)
ben hiçbişey yapmıyorum bakalım beni unuttu anlamınamı gelir bu face olayı
ben hiçbişey yapmıyorum bakalım beni unuttu anlamınamı gelir bu face olayı
erkekler bizim gibi değil işte biz hemen kırılsak üzülsek soğusak anında belli ediyoruz ama erkekler çok sinsi ilerliyo belkide içinden aylar öncesinde hissetmeye başlamıştı ama sırf kendinden emin olmak seni kaybetmemek adına belli etmedi. Benciller işte, ha belkide böyle bi durum yok seninkinde sadece kafa karışıklığı belki ama zamana bırakmaktan başka çaren yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?