Sıkılmak

Çok doğru tespit Haber izleyemiyorum. Yaya geçerken öldü. Yaya karşıya geçerken öldü. Yaya karşıdan karşıya geçerken öldü. Evet yaya nasıl öldü? Resmen işkence. Okuyorum onun için daha çok.
Evet yaşlandığımı bu anlamda kesinlikle düşünüyorum.

Bende öyleyim. Eskiden hassas kibar bir çocuktum. O çocuk halimle daha olgundum sanki. Ama olmayacak şeyler yaşadım. Git gide o sabır taşı halim kırıldı. Şimdi dan dan söylüyorum insanların yüzüne. Tahammülsüz bir insan oldum.

Benimki yıllardır geçmedi 17 18 yaşımdan beri böyleyim.

bende haksızlıga asla ve asla gelemem ,
geçen gun toplantıda patronun yanında müdürü aynı cümleleri hem o hem ben 3 kez tekrarladım ve enson o susmak zorunda kaldı , çünkü patron yanımızda diye altta kalacam zannetti , ama münkün değil susamam,

Evet ya bir de insanların son görüntülerini farklı açılardan, tekrar tekrar yayınlıyorlar. Bana çok terbiyesizce geliyor ölen birinin nasıl can verdiğini, son çırpınışını görmek. Çok rahatsız oluyorum. Ben de haber izlemiyorum, okuyorum yalnızca, çünkü izlemek daha olumsuz etkiliyor insanı.

Bu arada bahsettiğiniz özelliğe ben 27. yılımda ulaştım. Bir senedir böyleyim. Ailem çok zorlarsa onlara da böyleyim. Eskiden eğilip bükülürdüm biri kırılacak diye, baktım ben tükenmişim, bir şeye de yaramamış şimdi öyle dümdük söylüyorum. Kırılıyoruz diyenler eski halinize alışanlardır. Eğer iş yerindeki insanlar bunu söylüyorsa sizi artık manipüle edemedikleri için söylüyorlardır.

Bence bunun yaş ile ilgisi var bende önceden öyleydim 30 uma bir girdim kendimi tanıyamıyorum artık çok sinirliyim ( normalde asla sinirlenmezdim çok uysalımdır) tahammülsüzlükler falan başladı herkese herşeye uyuz olmaya başladım vs..
Allah sonumuzu hayır etsin

Koç burcu olduğunu okuyunca dedim ki ne psikoloğu susup susup atmışsın içine şimdi kendin olmak istediğin için bölesin zamanla daha da ılımlı olabilrisn canım ama ben durumunda anormallik göremedim
Ben de haksızlık karşısında susmam zararlı çıkacağımı bilsem de
Artı bir şeyi 2 kere anlatmaktan gereksiz sorudan ben de sıkılırım bir şey anlatılırken uzarsa bile daral gelir

Yalnız olmamak şahane. İş yerindekiler artık biraz tırsıyorlar sanki. Ama cidden hallederiz hallederiz diye diye baktım ven halloluyorum . şimdi diyorum siz oturun ben çalışayım isterseniz.

Amin aminnnnnnn.

Değil mi ya. Ne o tekrar tekrar.
Bazen birisi bişey anlatıyor 2. Kez tekrar 20 sn önce anlattığı şeyi. Tek seferde anlıyorum diyorum. Derin bir sessizlik.

Bilinalti temizligi yaptirabilirsin insallah esim yarin yaptiracak. Belki debilincaltinda kapayamadigin konular yüzünden böylesindir

Ama iş hayatında nasıl bir artı getirebilir ki istemdışı açık sözlülük ve iletişimi netleştirme hamlelerine sinir olmak. Özel hayatımdaki sorunlar yüzünden bu işi yapamadım demektense, iş yüküm çok fazla bütün iş benim üstümde demek daha iyi bir etki yaratır evet ama söyledikleriniz sizi şoke ediyorsa düşünmeden söylüyorsunuz demektir ve yetkili bir konumdaysanız uzun açıklamaları dinlemekten ya da kendinizi tekrar etmekten kaçınmanız yahut insanların size soru sormaktan çekinmesi sonucunda doğacak hatalar sizi de sorumlu kılar.

Aile konusundaysa tam tersi birşey olmaz, aile bu, buaralar sinirli der alttan alırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…