- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ortak zevkleriniz yok mu
Hobileriniz
Bunu açık açık söylemesi çok kırıcı
Var hep yapıyoruz zaten
Arkadaş gazına gelmiş olabilir mi? Bana biraz öyle geldi. Bekar birini kıskandı ya da bilemiyorum.
Bir süre bekleyip ne yapacağını gözlemleyebilirsiniz. Madem sizinle gezmek istemiyor siz de mesafe koyun. Kendiniz çıkıp gezin. Akşamları da buna dahil. Baksın bakalım gezmek nasıl oluyormuş..
Çocuk yok anladığım kadarıyla. Bebek düşündünüz mü hiç? Çokmu bunaltıyosunuz acaba eşinizi. Beraber bişiler yapmaktan zevk aldığınız ortak alanınız yokmu film izlemek gibi ne bileyim sinemaya gidin mesela hep evdemi takılıyorsunuz. Dışarı nadir mi çıkıyorsunuz?
Aah insan eşiyle vakit geçirmekten sıkılırmıymış canım yaa bide bunu alenen söylemesi çok çirkin gerçekten.. sizin kendi çevreniz varmı arkadaşınız dostunuz vs. eger varsa sizde kendi arkadaşlarınızla takılın gezin bakalım nediyecek herşey karşılıklı sonuçta..Dün denize gittik bugün de film izledik . Hep gezeriz film izleriz oyun oynarız akrabalara gider otururuz akşam dolaşmaya çıkarız ama sıkılmış işte kendi işten eve gelip evde oturmak yada benimle gezmek değil kahvede oturup arkdşlaryla gezmek istiyormuş bunalmış
Aah insan eşiyle vakit geçirmekten sıkılırmıymış canım yaa bide bunu alenen söylemesi çok çirkin gerçekten.. sizin kendi çevreniz varmı arkadaşınız dostunuz vs. eger varsa sizde kendi arkadaşlarınızla takılın gezin bakalım nediyecek herşey karşılıklı sonuçta..
Eşinde bi problem var bence bahane arıyor sanki küsmeye töbe töbee millet aman huzurum bozulmasın diye neleri görmesden gelir senin eşinde biz küs kalamıcakmıyız diye olay çıkarır. Açık açık söyle bu şekilde davranman beni senden soğutuyor de. Amacın ne ayrılmak mı de eğer buysa bunca oyuna katlanmana gerek yok açıkca söyleyebilirsin de. Söyle konuş bence.. bi dengesizlik var eşinde garip bi durum bu..Var ama az malesef.
Bugün hep tartıştık .
Ben dışarı gezmeye çıktım kendime çok güzel bi pantolon beğendim olmadı moralim bozuldu bi de adet oldum sinir de vardı yemek de yapmamıştım ne yapacağımı bulamamıştım karnımda acıkmıştı hepsi üst üste yani neyse eve geldim eşim neşeliydi şaka yaptı böle sulu ellerini savurup ıslattı beni gülerek Ben de sinirliydim o an yapma dedim devam etti yapma dedim dinlemedi bnde bağırdım baya o da sinirlendi ordan başladı tartışma sonra yemek yedk dışarı çıkalım dedik deniz kenarında dolaşmaya elbise giymiştim bu seferde yok deniz kenarında yürüyüşe bile elbise mi giyilir yok kimse böle giymemiş yok abartılı filan bi ton moralimi bozdu daha dolaşmadan bnde geri döndüm yolda bi anda bindk evee geri geldik.
Bi film açtım onu izledik çay içtik filan
Ben hiç küsmem gidiyim sarılıyım dedim sonra yok işte bu seferde yok insan küser ne kadar kötü bi huy insan tartışınca biraz konuşmaz sen konuşmasan ben bi hafta konuşmazdım . Şimdide küsmeyip hemen barıştığım için kötü huylu oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?