Sıkılmış beyefendi........

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Eşim hergün işten eve gelip evde oturmaktan sıkılmış.
Benimle gezmek hiç güzel değilmiş.
Bütün erkekler gibi ( onun söylemesiyle)
O da keyfine bakacakmış . Işten eve ne zmn geliyorsun diye aramayacakmışım istediği zamn gelecekmiş gezip tozacakmış erkek arkadaşlarıyla . Kahvede oturacakmış .
Evlilikten çok sıkılmış Benimle vakit geçirmek istemiyormuş gidecekmişşm arkadaş bulup onlarla oturup gezecekmişim ben de .
Moralim çok bozuk haftada bir maç izlemeye gitmesine bişey demiyorum . Istersen gideblrsnde diyorum kendi gitmiyo gezmeye. Beni evde tek bırakıp gidince üzülüyormuş gidesi gelmiyormuş.
Ama bu aralar sürekli morali bozuk işlerden sanırım. gezmek istiyorum erkek arkadaşımla gezmek seninle gezmkten daha güzel filan diyor.
Moralim çok bozuk.
Beni çok seviyor her dediğimi yapıyor genelde hiç de üzmüyor Ama bu aralar işlerden midir nedir neden böle anlamadım. . Ben de üzülüyorum söyledikleri yüzünden.
4 yıldr evliyz.
Yaşımız genç.
Sizce ne yapmalıyım? ?
Tamamen ilggiyi kesip rahat bırakıp muhattap olmayayım mı? Yoksa ne önerirsiniz?

Arkadaş gazına gelmiş olabilir mi? Bana biraz öyle geldi. Bekar birini kıskandı ya da bilemiyorum.

Bir süre bekleyip ne yapacağını gözlemleyebilirsiniz. Madem sizinle gezmek istemiyor siz de mesafe koyun. Kendiniz çıkıp gezin. Akşamları da buna dahil. Baksın bakalım gezmek nasıl oluyormuş..

Çocuk yok anladığım kadarıyla. Bebek düşündünüz mü hiç? Çokmu bunaltıyosunuz acaba eşinizi. Beraber bişiler yapmaktan zevk aldığınız ortak alanınız yokmu film izlemek gibi ne bileyim sinemaya gidin mesela hep evdemi takılıyorsunuz. Dışarı nadir mi çıkıyorsunuz?

Ben de bundan sonra bekar evi o zaman burası herkes istediği saatte girip çıksın biz de ev arkadaşıyız dedim

Dün denize gittik bugün de film izledik . Hep gezeriz film izleriz oyun oynarız akrabalara gider otururuz akşam dolaşmaya çıkarız ama sıkılmış işte kendi işten eve gelip evde oturmak yada benimle gezmek değil kahvede oturup arkdşlaryla gezmek istiyormuş bunalmış .
Çocuk yok şuan düşünmüyorum yakın zmnda belki

Aah insan eşiyle vakit geçirmekten sıkılırmıymış canım yaa bide bunu alenen söylemesi çok çirkin gerçekten.. sizin kendi çevreniz varmı arkadaşınız dostunuz vs. eger varsa sizde kendi arkadaşlarınızla takılın gezin bakalım nediyecek herşey karşılıklı sonuçta..

Var ama az malesef.
Bugün hep tartıştık .
Ben dışarı gezmeye çıktım kendime çok güzel bi pantolon beğendim olmadı moralim bozuldu bi de adet oldum sinir de vardı yemek de yapmamıştım ne yapacağımı bulamamıştım karnımda acıkmıştı hepsi üst üste yani neyse eve geldim eşim neşeliydi şaka yaptı böle sulu ellerini savurup ıslattı beni gülerek Ben de sinirliydim o an yapma dedim devam etti yapma dedim dinlemedi bnde bağırdım baya o da sinirlendi ordan başladı tartışma sonra yemek yedk dışarı çıkalım dedik deniz kenarında dolaşmaya elbise giymiştim bu seferde yok deniz kenarında yürüyüşe bile elbise mi giyilir yok kimse böle giymemiş yok abartılı filan bi ton moralimi bozdu daha dolaşmadan bnde geri döndüm yolda bi anda bindk evee geri geldik.
Bi film açtım onu izledik çay içtik filan
Ben hiç küsmem gidiyim sarılıyım dedim sonra yok işte bu seferde yok insan küser ne kadar kötü bi huy insan tartışınca biraz konuşmaz sen konuşmasan ben bi hafta konuşmazdım . Şimdide küsmeyip hemen barıştığım için kötü huylu oldum..

Eşinde bi problem var bence bahane arıyor sanki küsmeye töbe töbee millet aman huzurum bozulmasın diye neleri görmesden gelir senin eşinde biz küs kalamıcakmıyız diye olay çıkarır. Açık açık söyle bu şekilde davranman beni senden soğutuyor de. Amacın ne ayrılmak mı de eğer buysa bunca oyuna katlanmana gerek yok açıkca söyleyebilirsin de. Söyle konuş bence.. bi dengesizlik var eşinde garip bi durum bu..

Cok mu bunalttinz acaba, haftada bir mac izlemesine izin de veriyorsunz halbuki...biraz rahat birakin ama siz de takilin disarfa evde onu beklemeyin soyledikleri cok kirici...ya cok bunalttinz asam biraz rahatlamak istiyor ya da baska birsey var tartismak icin bahane ariyor bunu da diger mesajinzsan yola cikarak soyluyorum...yapacaginz sey rahat birakip gozlemlemek

Erkeklerin birbirini gazlamasının hazin sonu...
Eşim ve arkdş çevresinden biliyorum birbirlerinin herşeyiyle alay ediyorlar. Gazlıyorlar.
Biraz takılsın bekar gibi. Bunalmış olabilir. Sizde yalnız takılın kafa dinleyin yada arkdşlarınzla vakit geçirin. Bazen eve ondan snra gelin. Pek ilgilenip üstüne düşmeyin. Hem uzaktan gözlemlerseniz sorunu daha net anlarsınız.
Mesela arkadaşlarıyla pikniğe gitsin. Bilardoya vs gitsn hatta siz yönlendirin. Denize gitsin.
Ama kahve... küfür ve kötü ahlakyuvası benim gözümde.
Malesefki çoğu erkek sever

Hep bunu savunuyorum, savunacağım. Özel alanları olmalı insanların eşsiniz diye her şeyi birlikte yapmanız yanlış.

Sizde tiksinir boğulursunuz karşınızdaki insanda. Rahat bırakın biraz. Kahve kültürü bencede hoş değil ama arkadaşlarıyla vakit geçirsin, oyun oynamayı seviyorsa oyun oynasın, maç izlemeye gitsin, maç yapmaya gitsin.

Bunun çetelesi tutulmaz ki. Bazı haftalar hiç gitmez bazen şehir dışından arkadaşları gelir bir şey olur 3 gün buluşurlar.

Keyfinize bakın. Arkadaşlarınız olsun kaliteli güzel vakit geçirin çok faydasını görürsünüz.

Eşinizi rahat bırakın bir süre bence.

Bi süre ayrı takılın gözlemleyin geçici bi süreçse sorun yok dewam ederse o sizden sıkılmış demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…