Eşim hergün işten eve gelip evde oturmaktan sıkılmış.
Benimle gezmek hiç güzel değilmiş.
Bütün erkekler gibi ( onun söylemesiyle)
O da keyfine bakacakmış . Işten eve ne zmn geliyorsun diye aramayacakmışım istediği zamn gelecekmiş gezip tozacakmış erkek arkadaşlarıyla . Kahvede oturacakmış .
Evlilikten çok sıkılmış Benimle vakit geçirmek istemiyormuş gidecekmişşm arkadaş bulup onlarla oturup gezecekmişim ben de .
Moralim çok bozuk haftada bir maç izlemeye gitmesine bişey demiyorum . Istersen gideblrsnde diyorum kendi gitmiyo gezmeye. Beni evde tek bırakıp gidince üzülüyormuş gidesi gelmiyormuş.
Ama bu aralar sürekli morali bozuk işlerden sanırım. gezmek istiyorum erkek arkadaşımla gezmek seninle gezmkten daha güzel filan diyor.
Moralim çok bozuk.
Beni çok seviyor her dediğimi yapıyor genelde hiç de üzmüyor Ama bu aralar işlerden midir nedir neden böle anlamadım. . Ben de üzülüyorum söyledikleri yüzünden.
4 yıldr evliyz.
Yaşımız genç.
Sizce ne yapmalıyım? ?
Tamamen ilggiyi kesip rahat bırakıp muhattap olmayayım mı? Yoksa ne önerirsiniz?