Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana lütfem yaardım edermisiniz annem ateş basıyo kalbi sıkışıyo gibi sürekli ağlama krizi doktors gitti ilaç veriyo ama bi faysa göremeedik böyle yaşanlar var mı lütfen yazaemısınız
Bana lütfem yaardım edermisiniz annem ateş basıyo kalbi sıkışıyo gibi sürekli ağlama krizi doktors gitti ilaç veriyo ama bi faysa göremeedik böyle yaşanlar var mı lütfen yazaemısınız
Canim oncelikle annecigine cok gecmis olsun oncelikle anneni dahiliye doktoruna gotur butun kan tahlillerini yaptir ozellikle b 12 d vitamini magnezyum seker ve troit degerlerine baktir eksikse takviye kullansin normalse psikiyatri doktoruna gitsin mutlaka ilac tedavi gorsun ilaclar hemen etki etmez 1 aydan sonra etki etmeye baslar ve mutlaka anneni hergun 1 saat yürüyüşe çıkar bu xok iyi gelecek Allahin izniyle bir meskale bulsun kendine zamanla gecicek insallah bendede var bu hastalik gecti bitti cok sukur arada yokluyor ama hafif