Bunlara ne yaparsan yap vazgeçmiyorlarKızlar size bir durum hakkında ne yaoardınız nasıl kurtulurdunuz diye soruyorum ....
Konu şu..... Gençlik yıllarınızda 16 yaşında falan yani... biri sizi sevdiğini aşık olduğunu söylüyor .. sizde her fırsatta onu o gözle görmediğinizi arkadaş olarak kalmak istediğinizi söylüyorsunuz... ama tabi o arkadaş olmayı değil sevgili olmayı istiyor.... sizde bu durumda görüsmeyi kesiyorsunuz
...karşı taraf aramaya ısrar etmeye devam ediyor ...öyle böyle derken seneler geçiyor ... adam evleniyor ama hala sizi arayıp bir ümit istiyor herseyi birakip birlikte olmak için... siz tekrar olmayacağını sizi aramaması gerektiğini söylüyorsunuz ama nafile adam takıntılı bir şekilde ısrarcı olmaya devam ediyor ... bu durumdan nasıl sıyrılırsınız... eşine anlatırdım demeyin eşi herşeyi çok iyi biliyor zaten ama kızın ailesi ögrenirse işler çok kötü bir hal alır
Bunlara ne yaparsan yap vazgeçmiyorlar
Hasta ruhlu
Eşime takıntılı biri var
Eşide biliyor
Ama durmadı durmayada niyeti yok
Aynen oda evliKarşı tarafın evlenmiş olmasıda engel değil yani... bir insan nasıl bu kadar takıntı yapar ki ... zorla yada zamanla sevmek durumu olmaz olmuyorda
Çıldırmamak elde değil. Böyle takıntılı insanlara anlam veremiyorum ya çok yüzsüzler ya da ruh hastası.Bunlara ne yaparsan yap vazgeçmiyorlar
Hasta ruhlu
Eşime takıntılı biri var
Eşide biliyor
Ama durmadı durmayada niyeti yok
kızın ailesinin de duymasını sağla madem.
ne terbiyesizlik bu böyle evli barklı taciz ediyo bekar bi kadını.
şikayet de ederdim. ama bana ulaşmasına izin vermeden. böyle durumlarda naif olmamak lazım.
terbiyesiz
İste bana ulaşmasına izin vermeden ailemin duymasını engelleyerek nasıl şikayetçi olabilirim??? En büyük sorunda burda
ailenle mi yaşıyorsun?İste bana ulaşmasına izin vermeden ailemin duymasını engelleyerek nasıl şikayetçi olabilirim??? En büyük sorunda burda
Hasta kesinlikleÇıldırmamak elde değil. Böyle takıntılı insanlara anlam veremiyorum ya çok yüzsüzler ya da ruh hastası.
Her şeyi geçtim kocasında ki de ayrı bir genişlik.Hasta kesinlikle
Bide kendisi kabul etse bu durumu
Tedavisini ben karşılıycam
Aynen oda evli
Söylentilere göre biz evlendikten sonra kendisini ilk isteyene evet dedi
İki ay içindede evlendi
Hatta çocukları var
Tüm sülale biliyor
Eşide öğrendi ama dedikodu sanıyor sanırım
Kız vazgecmedi gecmeyecekte
Çözüm bulursan banada söyle lütfen
soruma cevap verir misin. hem sen niye kendinden tiksindirmekle uğraşıyorsun ki?Çözüm yok gibi yani ... hakaretde etsen kendinden tiksindirmeyede uğraşsan olmuyor ... Sülük gibi yapışıp hayat enerjimi emiyor sanki
Eşim kendisini uyardıÇözüm yok gibi yani ... hakaretde etsen kendinden tiksindirmeyede uğraşsan olmuyor ... Sülük gibi yapışıp hayat enerjimi emiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?