samsunAilen nerede?
iş konusunu halletti kendi çapında evlilik konusunda da katı öyle bir şeyide kabul etmiyor. çok değişik bir yapısı varMemlekete dönmeni, orada işe gitmeni ve daha sonra onların da uygun bulacağı biri ile evlenmeni istiyorlar değil mi?Klasik.
evet aptallıgım oldu iş bulma konusunda nasıl yaptım böyle bir hata bilemiyorum. rest çekmek olmuyor mu bu biraz daha orta yolunu bulmaya çalısıyorum ama yok gibide gorunuyorİs bulmakta biraz gec kalmissiniz ,yalan soyleyin okulda yonetmelik degisti yuksek lisansi bitiurmek icin 6 ay staj ve raporlama zorunlulugu kondu diyin ,
Ya da daha net olun gelmiyorum diyin hasyatimla ilgili karar verme hakkiniz yok,bugune kadar yaptiklariniz icin tesekkur ederim diyin
keske hemen bulunabılse ısİş bulur ve kendi hayatını kendi kazandığın ile idame ettirirsen baban da dahil kimse müdahale edemez.
keske hemen bulunabılse ısne yazık kı gec kaldım ıs aramak ıcın
Uzakmış da. Sen iş bul bir an önce.samsun
iş konusunu halletti kendi çapında evlilik konusunda da katı öyle bir şeyide kabul etmiyor. çok değişik bir yapısı var
ben aynı durumdan muzdarıp olanlardan fıkır alabılmek adına actım konuyu. cevap yazmak ya da okumak zorunda degılsınız.Ben cidden anlamıyorum çoğu zaman buraya konu açanları. Sorununuzun üç çözümü var.
1- iş bulacaksınız
2- babayı ikna edeceksiniz
3- paşa paşa kuyruğu kıstırıp döneceksiniz.
Bu üç seçenek dışında başka yol yok. E siz ilkini elediniz zaten direkt, ikinci de olmaz diyeceksiniz muhtemelen. O zaman başlayın eşyalarınızı toplamaya.
kesınlıkle sonuna kadar katılıyorum dedıklerınıze. umarım bır mucıze olur ve kalırımBenden sana tavsiye sakın dönme. Bu yaştan sonra artık lisedeki gibi kolayca sosyal ortam kurulmuyor.Siyasi görüş farklılığı , dine yatkınlık, meslek farkı vs. gibi sebeplerden. Ve büyük şehirde yaşamaya ve özgür yaşamaya alıştığın için mutlu olmayabilirsin.
sureklı arama halındeyım ancak cok kotu bır doneme denk geldım herkes ısten cıkarılırken ben bulmaya calısıyorum. ınsallah bulurum en kısa zamandaUzakmış da. Sen iş bul bir an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?