Sıkıntı takıntı depresyon çıldırdım

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
kızlar benim çok mutlu bi ilişkim var herşey yolunda Allah bozmasın çok mutluyum benim tek sıkıntım bende yeme bozukluğu var dünden beri sadece bir sandvic iki üc tane kuruyemiş yedim başka birşey yemedim kilo alma takıntısı var 54.3 kiloyum boyum 164 civarı yemek yemiyorum yiyince kendimi çok kötü hissediyorum geceleri uykumdan uyanıp tartılıyorum artık çok sıkıldım eşim yemek ye yoksa seninle konuşmam diyo ama ağzıma zeytin atıyorum öyle geçiştiriyorum günü ben napıcam düzelmek istiyorum

Duzenli yiyin ekmek tuketmeyın fazla ..
Kilo aldıran gıdalar bellidir un şeker vs gıbı..

Protein ağırlıklı yediğin zaman hiç bir sorun olmaz.sabahlari yumurta hasla,yanına peynir zeytin öğlen tavuk salata akşam yoğurt yedin mi asla kilo almazsin.Bu şekilde vitaminsiz kalırsın Allah korusun kalıcı hasarlar olur vücudunda.

Vitaminsizlikten vücudun çöker dünyanın sonu değil evet kilo kötü benimde takıntım var lakin herşeyden önemli sağlık

kızlar benim çok mutlu bi ilişkim var herşey yolunda Allah bozmasın çok mutluyum benim tek sıkıntım bende yeme bozukluğu var dünden beri sadece bir sandvic iki üc tane kuruyemiş yedim başka birşey yemedim kilo alma takıntısı var 54.3 kiloyum boyum 164 civarı yemek yemiyorum yiyince kendimi çok kötü hissediyorum geceleri uykumdan uyanıp tartılıyorum artık çok sıkıldım eşim yemek ye yoksa seninle konuşmam diyo ama ağzıma zeytin atıyorum öyle geçiştiriyorum günü ben napıcam düzelmek istiyorum

Bu kadar az yerseniz metabolizmanız yavaşlar ve ne yeseniz kilo almaya başlarsınız. Çünkü vücut “kriz var, gelecekte de aç kalabilirim” der ve ne yerseniz yiyin yağ depolamaya başlar. Madem kilo almama hedefine sahipsiniz, bunu uzun vadeli planlayın. Metabolizmanızı hızlandırın. İyi bir diyetisyene gidip danışın.

Algıda bir peobleminiz var ve bu çok ciddi bir piskolojik rahatsızlık. Acilen bir doktora gidin.

Back
X