- 4 Temmuz 2017
- 506
- 370
- 103
- Konu Sahibi gulfem2017
-
Allah yardımcın olsun gerçekten zor ama eşinle daha çok sohbet etmeyi dene bence26 yaşındayım 3 tane çocuğum var . Hayatım yat kalk çocuk bak koşturma ile geçiyor.esim eve gelip yemek yiyip bazen hava almaya kendi çıkıyor.cok konuşan biri değil.yani aramızda pek öyle sohbet muhabbet olmuyor.ama çocuklarla iyi ilgileniyor.. bıktım yoruldum konuşacak hiç kimsem yok.ailem yakınımda değil yapayalnızim kapana sıkışmış gibiyim.boyle oldunuz mu hiç ne yapmalıyım..?ayrıca çok yoruluyorum en büyük çocuğum 4 yaşında.. ucunu yedir hazırla topla çok yoruluyorum.. günlük ev süpür yemek yap.. gözümde çok büyüyor herşey.. gönlümde çok yorgun gözümde..
Ay sağol ya ne iyi morel verdine 26 gibi genç bir yaşta 3 çocuk yaptıysanız bunları yaşamanız gayet normal.insanın başını kaşıyacak zamanı olmaz.3 çocukla kimse evine sizi istemez kahveye bile.kolaylıklar diliyorum.
e gerçekler bunlar.mesela ben de bir çocuk var onla bile hayat çok zor yemeği çamaşırı okulu ödevleri.kendime arkadaş olarak 3 çocuklu kadını seçmezdim.çünkü var öyle arkadaşım ne oturduğumdan anlıyorum ne sohbet edebiliyoruz.siz o çocuklar 10 lu yaşlara gelene dek zorluklar yaşayacaksınız.bunları bilmiyor muydunuz ?kitap okuyun çocuklar uyuyunca güzel bir film izleyin kahve yapın yanına.idare edeceksiniz başka çaresi mi var?eşinizle de konuşun daha fazla destek olsun.haftaonu 2 3 saatliğine çocukları aileden birilerine bırakıp alışverişe ya da yürüyüşe gidin.Ay sağol ya ne iyi morel verdin
burası biraz acı olmuş ama gerçekten doğru annem 7 çocuklu halam gelmeden bir gece önceden dua ederdi çocukları getirmesin diye dlkfkdkfe 26 gibi genç bir yaşta 3 çocuk yaptıysanız bunları yaşamanız gayet normal.insanın başını kaşıyacak zamanı olmaz.3 çocukla kimse evine sizi istemez kahveye bile.kolaylıklar diliyorum.
35Eşiniz kaç yaşında?
gerçekler bunlar ama.yatılı misafirim vardı geçen hafta.bebek sabaha dek ağladı uyuyamadım.büyük çocuk olsa yatar uyurdu .3 çocuklu kadın evine gelse kadını da çok sevsem gene rahat edemiyorum.devamlı 3 çocuğu takip etmekten yoruluyorum.onlara gidince de aynı durum.devamlı oynamak zorunda kalıyorum çayımı bile rahat içemiyorum dertleşemiyorum.yaşlı teyzeyi tercih ediyorum yalan yok.avm ye bile gidilemiyor 3 4 çocuklu arkadaşla.burası biraz acı olmuş ama gerçekten doğru annem 7 çocuklu halam gelmeden önce dua ederdi çocukları getirmesin diye dlkfkdkf
aslında herşeyin farkında işine gelmiyor anlatsam da duymuyorBunalmışsınız,yalnız hissediyorsunuz.Tek başına evliliği yürütmeye çalışıyor gibisiniz.eşinize sorsanız sorun olduğunun farkında bile değildir.bunları eşinizle paylaşsanız,belki bi umut anlarmı halinizden!
yakınında abla kardeş anne vs var mı ?destek olsalar sana çocuklar konusunda.bunalman çok çok normal.çocukları 2 3 saatliğine onlardan birine bırakıp eşinle bir yemeğe yürüyüşe avm ye vs gitmeliydin.çocuklar uyuyunca sohbet etmeliydiniz.bunları konuş eşinle çekinmeaslında herşeyin farkında işine gelmiyor anlatsam da duymuyor
E 26 yaşında 3 çocukla nolcaktı ki? Yaşıtlarınızın büyük çoğunluğu daha evlenmedi bile sevgilisiyle fik fik gezip eğlenip kariyer yapıyor. Eşin olcak adamda da koca ve baba kumaşı yok da diyemiyorum, çünkü adam da bıkmış olabilir. Yapabileceğiniz şey eşinizi karşınıza alıp konuşup bir plan çizeceksiniz, dönüşümlü çocuk bakacaksınız, işe girip çalışacaksınız çocuklara bakıcı ve kreş bakacak siz de sosyal hayata karışacaksınız ve sigortanız yatacak.26 yaşındayım 3 tane çocuğum var . Hayatım yat kalk çocuk bak koşturma ile geçiyor.esim eve gelip yemek yiyip bazen hava almaya kendi çıkıyor.cok konuşan biri değil.yani aramızda pek öyle sohbet muhabbet olmuyor.ama çocuklarla iyi ilgileniyor.. bıktım yoruldum konuşacak hiç kimsem yok.ailem yakınımda değil yapayalnızim kapana sıkışmış gibiyim.boyle oldunuz mu hiç ne yapmalıyım..?ayrıca çok yoruluyorum en büyük çocuğum 4 yaşında.. ucunu yedir hazırla topla çok yoruluyorum.. günlük ev süpür yemek yap.. gözümde çok büyüyor herşey.. gönlümde çok yorgun gözümde..
En büyüğü 4 yaşında üç çocukla iyi bile idare ediyorsunuz. Çok erken evlenip durmadan çocuk yapmışsınız. Yapacak bir şeyiniz yok. Çocukları büyütüp okula gönderince biraz dinlenirsiniz.26 yaşındayım 3 tane çocuğum var . Hayatım yat kalk çocuk bak koşturma ile geçiyor.esim eve gelip yemek yiyip bazen hava almaya kendi çıkıyor.cok konuşan biri değil.yani aramızda pek öyle sohbet muhabbet olmuyor.ama çocuklarla iyi ilgileniyor.. bıktım yoruldum konuşacak hiç kimsem yok.ailem yakınımda değil yapayalnızim kapana sıkışmış gibiyim.boyle oldunuz mu hiç ne yapmalıyım..?ayrıca çok yoruluyorum en büyük çocuğum 4 yaşında.. ucunu yedir hazırla topla çok yoruluyorum.. günlük ev süpür yemek yap.. gözümde çok büyüyor herşey.. gönlümde çok yorgun gözümde..
O zaman durum daha vahim.ne derler kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.bu günler geçecek elbette ama sanırım sizden baya şeylerde götürecek!aslında herşeyin farkında işine gelmiyor anlatsam da duymuyor
Bırakacak hiç kimsem yok sadece bazen hep birlikte çay bahçesine gidiyoruz o kadar.. aynen uyudiklarinda kitap okuma, kişisel gelişim video vs.izliyorum ama yinede kendimi toplayamiyorum iyi gelmiyor yani..e gerçekler bunlar.mesela ben de bir çocuk var onla bile hayat çok zor yemeği çamaşırı okulu ödevleri.kendime arkadaş olarak 3 çocuklu kadını seçmezdim.çünkü var öyle arkadaşım ne oturduğumdan anlıyorum ne sohbet edebiliyoruz.siz o çocuklar 10 lu yaşlara gelene dek zorluklar yaşayacaksınız.bunları bilmiyor muydunuz ?kitap okuyun çocuklar uyuyunca güzel bir film izleyin kahve yapın yanına.idare edeceksiniz başka çaresi mi var?eşinizle de konuşun daha fazla destek olsun.haftaonu 2 3 saatliğine çocukları aileden birilerine bırakıp alışverişe ya da yürüyüşe gidin.
O zaman durum daha vahim.ne derler kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.bu günler geçecek elbette ama sanırım sizden baya şeylerde götürecek!
Hayiiiirrr asla hiç istemiyorum öyle olmasını hatta şimdiden yaşlılık tribüne girdim maskeler yapıyorum öyle olmayi hiç hazmememO zaman durum daha vahim.ne derler kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.bu günler geçecek elbette ama sanırım sizden baya şeylerde götürecek!
zordur çocuk bakmak sizde 3 tane var üstelik hepsi de bakım çağında.niye ard arda 3 çocuk demeyeceğim olmuşlar bir kere ömürleri uzun olsun .ama kendinize de zaman ayırın hobi edinin .yoksa daha fazla depresyona girersiniz.mesela ben çocuk uyuyunca netflix den film izlerim geceleri kitap okurum bere vs örerimm.burdan da arkadaş edinebilirsin .bence çok daha mantıklı.hem eğlenceli sohbetler yapar hem de derdini anlatırsın rahatlarsın.ama gerçek kimliğini söyleme tabi hemen.Bırakacak hiç kimsem yok sadece bazen hep birlikte çay bahçesine gidiyoruz o kadar.. aynen uyudiklarinda kitap okuma, kişisel gelişim video vs.izliyorum ama yinede kendimi toplayamiyorum iyi gelmiyor yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?