- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
- Konu Sahibi gulfem2017
-
Üzdünüze 26 gibi genç bir yaşta 3 çocuk yaptıysanız bunları yaşamanız gayet normal.insanın başını kaşıyacak zamanı olmaz.3 çocukla kimse evine sizi istemez kahveye bile.kolaylıklar diliyorum.
çok sevdiğim bir arkadaşım var 3 küçük çocuklu.hiç dışarda buluşamıyoruz olmuyor.çocuklardan birinin uykusu geliyor diğeri ağlıyor ne yemek yenebiliyor ne alışveriş yapılabiliyor .ama o çocuklar büyüyünce de harika olacak cıvıl cıvıl.siz de güle güle büyütün bebişleriÜzdünüzBenim de biri 3 diğerleri 11 aylık ikiz kızlarım var ,gidip gelebildigimiz sadece babanne, hala var gelenler de aynı kişiler, benim için şuan bi kahve dahi olsa misafir ağırlamak orduya yemek hazırlamak gibi külfetli zaten öyle olmasa bile dışarıya 3 çocukla çıkmanın sefaletini yaşamak yerine popoyu kırıp evin sefasını sürmek hepimiz için hayırlı olan:)
Umudum istikbalde zatençok sevdiğim bir arkadaşım var 3 küçük çocuklu.hiç dışarda buluşamıyoruz olmuyor.çocuklardan birinin uykusu geliyor diğeri ağlıyor ne yemek yenebiliyor ne alışveriş yapılabiliyor .ama o çocuklar büyüyünce de harika olacak cıvıl cıvıl.siz de güle güle büyütün bebişleri
Benim derdimi en iyi anlayacak insan sizsiniz ama hep çakıp oturmaktan da gına geliyor bir yerden sonraÜzdünüzBenim de biri 3 diğerleri 11 aylık ikiz kızlarım var ,gidip gelebildigimiz sadece babanne, hala var gelenler de aynı kişiler, benim için şuan bi kahve dahi olsa misafir ağırlamak orduya yemek hazırlamak gibi külfetli zaten öyle olmasa bile dışarıya 3 çocukla çıkmanın sefaletini yaşamak yerine popoyu kırıp evin sefasını sürmek hepimiz için hayırlı olan:)
5 yilda 3 cocuk mu...aynen öyle
Evet 2017-2019-20215 yilda 3 cocuk mu...
Ben inşallah şubatta işe başlıyorum bu benim en güzel tesellim:) çok iyi anlıyorum ama sizi aylarca hatta yıllarca aynı işleri sürekli sürekli yapmak ruhu çok yoruyor bedeni geçtimBenim derdimi en iyi anlayacak insan sizsiniz ama hep çakıp oturmaktan da gına geliyor bir yerden sonra
Evet 2017-2019-202
İşte ben tam o haldeyim nefes bile alamıyorumBen inşallah şubatta işe başlıyorum bu benim en güzel tesellim:) çok iyi anlıyorum ama sizi aylarca hatta yıllarca aynı işleri sürekli sürekli yapmak ruhu çok yoruyor bedeni geçtim
Yani derdiniz neydi de 26 yaşında ard arda 3 çocuk sahibi oldunuz? Hem siz mutsuz oluyorsunuz, hem de çocuklara ve eve yetemiyorsunuz çoğu zaman...26 yaşındayım 3 tane çocuğum var . Hayatım yat kalk çocuk bak koşturma ile geçiyor.esim eve gelip yemek yiyip bazen hava almaya kendi çıkıyor.cok konuşan biri değil.yani aramızda pek öyle sohbet muhabbet olmuyor.ama çocuklarla iyi ilgileniyor.. bıktım yoruldum konuşacak hiç kimsem yok.ailem yakınımda değil yapayalnızim kapana sıkışmış gibiyim.boyle oldunuz mu hiç ne yapmalıyım..?ayrıca çok yoruluyorum en büyük çocuğum 4 yaşında.. ucunu yedir hazırla topla çok yoruluyorum.. günlük ev süpür yemek yap.. gözümde çok büyüyor herşey.. gönlümde çok yorgun gözümde..
Tövbeeee de kıze 26 gibi genç bir yaşta 3 çocuk yaptıysanız bunları yaşamanız gayet normal.insanın başını kaşıyacak zamanı olmaz.3 çocukla kimse evine sizi istemez kahveye bile.kolaylıklar diliyorum.
Maddi açıdan durumunuz nasıl?Bırakacak hiç kimsem yok sadece bazen hep birlikte çay bahçesine gidiyoruz o kadar.. aynen uyudiklarinda kitap okuma, kişisel gelişim video vs.izliyorum ama yinede kendimi toplayamiyorum iyi gelmiyor yani..
Normal diyebilirimMaddi açıdan durumunuz nasıl?
Ayın iki günü bir bakıcı tutacaksınız çocuklara ve o günleri kendinize ayiracaksinislz. Yada haftanın 5 günü size destek olan yarım günde olsa birisi mutlaka olmalı.Normal diyebilirim
Aslında evet mantıklı ama nasıl olur bilmiyorum ben biraz çekimser davranıyorum bu konuda herkesten memnun kalmıyorumAyın iki günü bir bakıcı tutacaksınız çocuklara ve o günleri kendinize ayiracaksinislz. Yada haftanın 5 günü size destek olan yarım günde olsa birisi mutlaka olmalı.
Çünkü ben iki büyük çocukla çok koşturuyor um ki açıkçası o bile yoruyor
yakınında abla kardeş anne vs var mı ?destek olsalar sana çocuklar konusunda.bunalman çok çok normal.çocukları 2 3 saatliğine onlardan birine bırakıp eşinle bir yemeğe yürüyüşe avm ye vs gitmeliydin.çocuklar uyuyunca sohbet etmeliydiniz.bunları konuş eşinle çei b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?