• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıntı

çikolatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
150
1
96
38
Antalya
Merhaba arkadaşlar . benim biri 3 biri 1.5 yaslarında 2 cocugum var 3 yasındaki kızım çok yaramaz fena hiçkimseye gidemiyorum parka bile gitsem ordada huzur vermiyor peşindeyim devamlı ayy ne yapmalıyım sözümü dinletemiyorum çok zeki anlayabiliyor beni ama yapmıyor nasıl bir yöntem uygulasamda beni anlasa dinlese yardımlarınıza ihtiyacım var eve tıkılıp kaldım hiçbiyere de cıkamıyorum durmuor hiç biyerde :95:

galiba çok hiperaktif bir çocuk.hiperaktif olan çocukların tedavisi yok diye duymuştum ama şimdi var mıdır bilemiyorum.çocuklar anne ve babalarının yanında şımarırlar söz dinlemezler.şöyle 1-2 gün annenize ya da ne bileyim kayınvalidenize falan bıraksanız belki siz yoksunuz diye söz dinler uslu durur diye düşünüyorum.sonra da yavaş yavaş düzelir bence...çevremde tanıdıklarımın çocuklarıda siizn anlattığınız gibi.vede gözlemlediğim kadarıyla anne babadan uzak durunca çocuk daha bir uysal oluyor sanki:)

Son düzenleme:
Back