film izlemeyi, yabancı dizileri çok severim. evdeyken ve bir işim yoksa üstüste bir çok bölüm izlerim.izlemediğim film ve dizi kalmadı diyebilirim. ..herkes geziyor, sosyal aktivite demişsiniz.onlar neler yapıyorlar?o sosyal aktiviteler nedir?selam kızlar , yaz geldi ben yine başlAdım hayattan bezdim, küçük yerde yaşıyoruz ve gidecek park dahi yok, ev gezmeleri desen dedikodu kazanı, sürekli ev işi ve ben gerçekten patlamak üzereyim ,((( bakıyorum herkes geziyor sosyal aktivite , çok şükür sağlığım yerinde ,inanın şükrediyorum ama sanki bu evde çürüyor gibi hissediyorum lütfen bişey yazın
Ne tesadüf bende hiç eskimiyor o diziler bendeCanım sıkıldı mı yaprak dökümü ile aşkı memnu ya başlıyorum
Evet ya yine başlamak istiyorum başlasam mı acabaNe tesadüf bende hiç eskimiyor o diziler bende
Bu aralar fatmagülün suçu ne izliyorumEvet ya yine başlamak istiyorum başlasam mı acaba
Yaprak dökümünden aldığım zevki hiç bir diziden alamıyorum ya . Birde her seferinde sanki ilk defa izliyor gibi oluyorum ya deli miyim nedirBu aralar fatmagülün suçu ne izliyorum
Milyon kere izledim desem :)Canım sıkıldı mı yaprak dökümü ile aşkı memnu ya başlıyorum
Valla bendeMilyon kere izledim desem :)
1 bölüm bile izlemedim.desemMilyon kere izledim desem :)
Ya o bende de oluyor garip bşy ama oluyor işte 4 sezon baştan aşağı izlesem de sıkılmıyorum vaktinde de çok izlerdim evdekiler anlam veremezdiYaprak dökümünden aldığım zevki hiç bir diziden alamıyorum ya . Birde her seferinde sanki ilk defa izliyor gibi oluyorum ya deli miyim nedirne zaman kendimi kötü hissetsem başlıyorum izlemeye sonra bana terapi gibi geliyor ardı ardına tüm gün bölüm izliyorum. Bedava terapi
Bence Türkiye’nin gelmiş geçmiş en güzel dizisi bende ne zaman denk gelsem izlerim.Yaprak dökümünden aldığım zevki hiç bir diziden alamıyorum ya . Birde her seferinde sanki ilk defa izliyor gibi oluyorum ya deli miyim nedirne zaman kendimi kötü hissetsem başlıyorum izlemeye sonra bana terapi gibi geliyor ardı ardına tüm gün bölüm izliyorum. Bedava terapi
Aaa niye güzel dizi belkide boş vaktiniz yoktur1 bölüm bile izlemedim.desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?