Sıkıntıdan yatamıyorum ya.. maddiyatcı birisi değilim ama..

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Bozulmakta haksız mıyım bilmiyorum..
Kızlar benim çok yakın 2 arkadaşım var, Bade ve Özgül adında..
Bade'yle daha yakınız ama Özgül'le de her şeyimi paylaşırım.. Cuma günü kalmaya gitmiştim, evi çok uzak ama o benim evime yakın bi yerde çalışıyor..
Onlarda makyaj çantamı unuttum ve yemin ederim neredeyse 350 tllik malzeme var içinde.. Hepsini zar zor alıyorum, iyi markalar kullanmaya özen gösteriyorum.. Ailemin durumu iyi olsa da şuan için çalışmıyorum, bi daha alayım desem şuan o kadar para çıkartamam.. Bin tane mesaj attım ama cevap vermiyor 2 gündür, sevgilimle buluşmak zorunda kalsam, özensiz gidicem yanına.. Kardeşimin makyaj malzemelerini kullanmak zorunda kalıyorum ama kardeş de olsak sorun yaratıyor, kızamıyorum da kardeşime.. Ne diyebilirim ki.. Korkum; arkadaşımın makyaj çantama çökmesi.. Normalde böyle şeyleri asla aramam ama bu kızda kimi nasıl yolarım kaygısı var her an, bi ortamda para ya da bu tarz şeyler koysam ortaya hemen gözleri açılıyor.. Ben ondan hiçbir şeyimi esirgemem, bize gelir üzerine değiştirmek durumunda kalır, ne denediyse ona hediye ederim. Geçen gün bluzumu götürdü mahvetmiş yemin ederim 90 tlye almıştım otobüs paralarımdan artırıp, dershanede poğaça yemeden aldım yemin ederim ki.. Ben şimdi ne yapayım? Vallahi aklıma geldi yatamadım.. :(

KIZLAR SEVGİLİME SÖYLEDİM.. ŞİMDİ ALMAYA GİDİYOR MAKYAJ ÇANTAMI :) SORUN ÇÖZÜLDÜ. TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLAR İÇİN :)

Son düzenleme:
Makyaj çantasının üstüne nasıl çöksün ki ya :26: Sonuçta koskocaman çanta onda unutmuşsunuz mecburen vericek bence, vermesi lazım yani ayy ben de bilemedim :51:

Makyaj çantasının üstüne nasıl çöksün ki ya :26: Sonuçta koskocaman çanta onda unutmuşsunuz mecburen vericek bence, vermesi lazım yani ayy ben de bilemedim :51:

Çok sıkıntı yaptım vallahi. Bin tane msj attım, zaten yakınımda bi yerde çalışıyo, ısrarla getirmiyor ya çıldırmamak elde değil..
Kızdan soğudum. Allah bilir kurcalayıp kullanmıştır da.. Off :(

Canim bence cok kafanda buyutme, nesaj at ozgul yarin isyerine ugricam makyaj cantami sabah cikarken yanina alir misin aksam erkek arkadasimla bulusucam de. Hatta arayabilirsin bile nolucak? Bir makyaj cantasi icin arkadasliginizi bozmaz heralde diye dusunuyorum. Yarinda atla isyerine git hem yakinmis al cantani.

Madem böyle çıkarcı bir insan niye arkadaşlık ediyorsun ki onunla? Bence telefonlarını açmıyorsa evine git ya da ortak tanıdıklarınızdan rica et ve bence sonra görüşmeyi kes en mantıklısı bu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim makyaj çantam herşeyimdir vallahi çatır çatır alırdım :1: En kısa zamanda git evlerine 'makyaj çantamı da alayım' de o zaman mecbur verir :31:

Canim bence cok kafanda buyutme, nesaj at ozgul yarin isyerine ugricam makyaj cantami sabah cikarken yanina alir misin aksam erkek arkadasimla bulusucam de. Hatta arayabilirsin bile nolucak? Bir makyaj cantasi icin arkadasliginizi bozmaz heralde diye dusunuyorum. Yarinda atla isyerine git hem yakinmis al cantani.

Biraz da aramız soğuktu ondan bu kadar sinirleniyorum.. Yarın 8-den akşam 7ye kadar dershanede olmam gerekiyor, o da 6da çıkıyor işten..
Hep aç gözlülüğünden yapıyor bunu.. Çok fena bir insan ya bilemiyorum.. Bazı huyları çok uzaklaştırıyor kendinden.

Madem böyle çıkarcı bir insan niye arkadaşlık ediyorsun ki onunla? Bence telefonlarını açmıyorsa evine git ya da ortak tanıdıklarınızdan rica et ve bence sonra görüşmeyi kes en mantıklısı bu.

Çıkarcıdan çok rahat birisi, çok sinir oluyorum.. Hiç eli açık değil üstelik.. Kızdan iyice soğudum ama arkadaşlığımızı bitiremeyiz.. Şu çanta gelsin de zaten yüzünü görmeyi istemiyorum..

Bence siz yarın gidip alın başka türlü olmaz o iş :ssz:

Yarın gidemem, 3 gün boyunca görüşemeyiz.. Çok kızıyorum vallahi ya lanet gitsin.. Yarın arayıp kinimi kusayım iyice..

Benim makyaj çantam herşeyimdir vallahi çatır çatır alırdım :1: En kısa zamanda git evlerine 'makyaj çantamı da alayım' de o zaman mecbur verir :31:

3 gün görüşmemiz imkansız gibi bir şey.. :((((

Ayy ne saçma harekete bak nasıl getirmiyor kendi malı mıymış?
Git kendin al bence bundan sonra da ona göre mesafeni koy derim :34:

Biraz da aramız soğuktu ondan bu kadar sinirleniyorum.. Yarın 8-den akşam 7ye kadar dershanede olmam gerekiyor, o da 6da çıkıyor işten..
Hep aç gözlülüğünden yapıyor bunu.. Çok fena bir insan ya bilemiyorum.. Bazı huyları çok uzaklaştırıyor kendinden.

Çıkarcıdan çok rahat birisi, çok sinir oluyorum.. Hiç eli açık değil üstelik.. Kızdan iyice soğudum ama arkadaşlığımızı bitiremeyiz.. Şu çanta gelsin de zaten yüzünü görmeyi istemiyorum..

Ee madem bu kadar sinir bozucu niye biteremezsiniz merak ettim doğrusu yanlış anlama tamamen merak. Valla ben böyle arkadaşlara tahammül edemiyorum bir de benim malım çok kıymetlidir ben evi uzakta bile olsam gider alırdım kendim sende öyle yap bence

İki gün niye bekledin ki bi ton mesaj atcağına arayabilirdin :/
Ben olsam aynı gün veya hemen ertesi gün gidip alırdım.
Mesaj at yarın iş yerine getirir misin gelip alıcam de ve gittiğinde ay unuttum falan derse niyetini anlamış olursun zaten.

Benimde boyle bir dostum vardi istanbula gider evinde kalirdim, inan tisortlerimi ayirir begendiklerini dolaba saklardi, ve beni baskalarini fondotenini kullanip bitirmekle suclardi, kotu hissettirirdi. Sonra birbir yuzune soyledim sen insan kullaniyorsun diye, cabuk geri ver herseyi diye okumasi icin verdigim kitabi bile aldim fakat tabi herseyin ahi gitmis bahi kalmis. Bence boyle.bir tereddutun varsa hemen cikar hayatindan gerekirse kapisina git al yarib dersane cikisi, unutma senin olan biseyi istemek ayip degil.

Ee madem bu kadar sinir bozucu niye biteremezsiniz merak ettim doğrusu yanlış anlama tamamen merak. Valla ben böyle arkadaşlara tahammül edemiyorum bir de benim malım çok kıymetlidir ben evi uzakta bile olsam gider alırdım kendim sende öyle yap bence

Sevgili buldu da sattı olur adım.. Kimsenin nazarına gelmek istemiyorum.. Arada bi arkadaşlık var geçmişe dayanan.. Zaten evlenince bir şeyleri mana eder, uzaklaşırım..

İki gün niye bekledin ki bi ton mesaj atcağına arayabilirdin :/
Ben olsam aynı gün veya hemen ertesi gün gidip alırdım.
Mesaj at yarın iş yerine getirir misin gelip alıcam de ve gittiğinde ay unuttum falan derse niyetini anlamış olursun zaten.

Hafta sonu bize geleceklerdi, hiç istemiyordum.. Erteleyecektim, mecbur ağarlıycam şimdi.. Off of :(

Ayy ne saçma harekete bak nasıl getirmiyor kendi malı mıymış?
Git kendin al bence bundan sonra da ona göre mesafeni koy derim :34:

İnşallah dokunmamıştır, çok tiksinirim birinin özel eşyalarımı kullanmasından..

Benimde boyle bir dostum vardi istanbula gider evinde kalirdim, inan tisortlerimi ayirir begendiklerini dolaba saklardi, ve beni baskalarini fondotenini kullanip bitirmekle suclardi, kotu hissettirirdi. Sonra birbir yuzune soyledim sen insan kullaniyorsun diye, cabuk geri ver herseyi diye okumasi icin verdigim kitabi bile aldim fakat tabi herseyin ahi gitmis bahi kalmis. Bence boyle.bir tereddutun varsa hemen cikar hayatindan gerekirse kapisina git al yarib dersane cikisi, unutma senin olan biseyi istemek ayip degil.

Ne rezillik ya gerçekten çok ayıp.. Ben kimsenin bişeyine tenezzül etmiyorum o niye böyle yapar anlamıyorum.. Benim yoksa bile elimdeki en kötüyü değerlendirir yine de kimsenin bişeyine el uzatmam.. Çok tiksiniyorm çıkarcı insanlardan.. Tişort saklamak falan ne iğrenç..

Sevgili buldu da sattı olur adım.. Kimsenin nazarına gelmek istemiyorum.. Arada bi arkadaşlık var geçmişe dayanan.. Zaten evlenince bir şeyleri mana eder, uzaklaşırım..

Hafta sonu bize geleceklerdi, hiç istemiyordum.. Erteleyecektim, mecbur ağarlıycam şimdi.. Off of :(

İnşallah dokunmamıştır, çok tiksinirim birinin özel eşyalarımı kullanmasından..

Kendinden başka hiç kimseyi bu kadar ince detayına kadar düşünme üzülürsün valla. Bende hep öyle dedim kendi kendime ama yıpranan ben oldum. Sanada kolay gelsin canım inşallah biran önce alırsın :)

Kendinden başka hiç kimseyi bu kadar ince detayına kadar düşünme üzülürsün valla. Bende hep öyle dedim kendi kendime ama yıpranan ben oldum. Sanada kolay gelsin canım inşallah biran önce alırsın :)

Teşekkür ederim canım.. :) Haklısın.. Ben de öyle diyorum ama uygulayabilsek keşke..

Su zamana kadar cok beklemissin. Bin tane mesaj yerine, bir arasaydin. Ya da madem is yeri yakinmis, karsisina ciksaydin.
Koskoca canta bu, kalem de degil ki bahanesi olsun. Ille verecek. Ama boyle kotu huylari varsa, icindeki malzemeler tam cikmayabilir.
Zaten haftasonu size geleceklermis, soyle getirsin cantayi. Bahane bulursa alana kadar pesini birakma. Var oyle insanlar, yaninda igne unutsan sahiplenir, vermemek icin direnirler. :ssz:

Bir arkadaşım aynen anlattığın arkadaşın gibi. Hatta çok daha bile beterdir benimki eminim buna. 25 kuruşun hesabını yapan birisi kendisi. Kimden ne koparabilirim kafasında... İlk üye olduğumda onunla ilgili bir konu açmıştım bende buraya. Her gün yüzyüze olduğum için kendisiyle arkadaşlığımı bitiremiyorum, kavga etmek zaten huyum değil... Terbiyeli davranayım derken onu tepeme çıkarmıştım. Ama sonunda ne oldu biliyor musun? ''Senin paranla geçincem bu ay yeaaa'' dediği anda ben şarteller attı geçen gün. Bir tartışma yaşadık. Küstü mü? Hayır. Hala arsızca konuşuyor ama en azından duracağı yeri biliyor. :34: Merak etme canım, sen terbiyeli davranmak istiyorsun ona karşı anlıyorum ama kırılmıyor böyleleri. Rahat ol. Sen bir dişini göster bak bir daha yapamaz.

Back
X