Su zamana kadar cok beklemissin. Bin tane mesaj yerine, bir arasaydin. Ya da madem is yeri yakinmis, karsisina ciksaydin.
Koskoca canta bu, kalem de degil ki bahanesi olsun. Ille verecek. Ama boyle kotu huylari varsa, icindeki malzemeler tam cikmayabilir.
Zaten haftasonu size geleceklermis, soyle getirsin cantayi. Bahane bulursa alana kadar pesini birakma. Var oyle insanlar, yaninda igne unutsan sahiplenir, vermemek icin direnirler.
Sevgilimden Allah razı olsun bu saatte almaya gitti aşkım benim.. :) Çantamı getircek sabah bana, canım aşkım.. Kıza da msj atcam çantama ulaştıktan sonra, hafta sonu işimiz çıktı diycem..
Bir arkadaşım aynen anlattığın arkadaşın gibi. Hatta çok daha bile beterdir benimki eminim buna. 25 kuruşun hesabını yapan birisi kendisi. Kimden ne koparabilirim kafasında... İlk üye olduğumda onunla ilgili bir konu açmıştım bende buraya. Her gün yüzyüze olduğum için kendisiyle arkadaşlığımı bitiremiyorum, kavga etmek zaten huyum değil... Terbiyeli davranayım derken onu tepeme çıkarmıştım. Ama sonunda ne oldu biliyor musun? ''Senin paranla geçincem bu ay yeaaa'' dediği anda ben şarteller attı geçen gün. Bir tartışma yaşadık. Küstü mü? Hayır. Hala arsızca konuşuyor ama en azından duracağı yeri biliyor.Merak etme canım, sen terbiyeli davranmak istiyorsun ona karşı anlıyorum ama kırılmıyor böyleleri. Rahat ol. Sen bir dişini göster bak bir daha yapamaz.
Böylelerinde utanma arlanma yok ki canım benim.. Sevgilim makyaj çantamı almaya gitti, elime gelsin de çantam bi daha suratına bakmam onun..
Canim kız kardeşini yollasan evine alıp gelse, ne kadar cok zaman geçerse okadar zarar verebilir
Sevgilim almaya gitti şimdi çantamı canım.. :)