Sıkıntıdan yatamıyorum ya.. maddiyatcı birisi değilim ama..

Su zamana kadar cok beklemissin. Bin tane mesaj yerine, bir arasaydin. Ya da madem is yeri yakinmis, karsisina ciksaydin.
Koskoca canta bu, kalem de degil ki bahanesi olsun. Ille verecek. Ama boyle kotu huylari varsa, icindeki malzemeler tam cikmayabilir.
Zaten haftasonu size geleceklermis, soyle getirsin cantayi. Bahane bulursa alana kadar pesini birakma. Var oyle insanlar, yaninda igne unutsan sahiplenir, vermemek icin direnirler. :ssz:

Sevgilimden Allah razı olsun bu saatte almaya gitti aşkım benim.. :) Çantamı getircek sabah bana, canım aşkım.. Kıza da msj atcam çantama ulaştıktan sonra, hafta sonu işimiz çıktı diycem..

Bir arkadaşım aynen anlattığın arkadaşın gibi. Hatta çok daha bile beterdir benimki eminim buna. 25 kuruşun hesabını yapan birisi kendisi. Kimden ne koparabilirim kafasında... İlk üye olduğumda onunla ilgili bir konu açmıştım bende buraya. Her gün yüzyüze olduğum için kendisiyle arkadaşlığımı bitiremiyorum, kavga etmek zaten huyum değil... Terbiyeli davranayım derken onu tepeme çıkarmıştım. Ama sonunda ne oldu biliyor musun? ''Senin paranla geçincem bu ay yeaaa'' dediği anda ben şarteller attı geçen gün. Bir tartışma yaşadık. Küstü mü? Hayır. Hala arsızca konuşuyor ama en azından duracağı yeri biliyor. :34: Merak etme canım, sen terbiyeli davranmak istiyorsun ona karşı anlıyorum ama kırılmıyor böyleleri. Rahat ol. Sen bir dişini göster bak bir daha yapamaz.

Böylelerinde utanma arlanma yok ki canım benim.. Sevgilim makyaj çantamı almaya gitti, elime gelsin de çantam bi daha suratına bakmam onun..

Canim kız kardeşini yollasan evine alıp gelse, ne kadar cok zaman geçerse okadar zarar verebilir

Sevgilim almaya gitti şimdi çantamı canım.. :)

:54:
Sevgili buldu da sattı olur adım.. Kimsenin nazarına gelmek istemiyorum.. Arada bi arkadaşlık var geçmişe dayanan.. Zaten evlenince bir şeyleri mana eder, uzaklaşırım..

Hafta sonu bize geleceklerdi, hiç istemiyordum.. Erteleyecektim, mecbur ağarlıycam şimdi.. Off of :(

İnşallah dokunmamıştır, çok tiksinirim birinin özel eşyalarımı kullanmasından..
Atacağını bilsen bile al bence geri yarın gidip al
Çok gıcık oldum çıkarcı ve saygısızmış.

:54:
Atacağını bilsen bile al bence geri yarın gidip al
Çok gıcık oldum çıkarcı ve saygısızmış.

Sevgilime söyledim şimdi sağ olsun aşkım almaya gitti.. :) sabah elime ulaşacak..
Arama mesafe koyucam zaten artık.. Ben sevdiğim insana kanımın son damlasına kadar acımadan veririm ama böyle çıkarcılarda bi iğnem kalsa uyku tutmuyor..

Canim umarim Cantani biraktigin gibi bulursun cantanaulastiktan Sonra herseyi Tek Tek kontrol et, Bide yikanacaklari yika bizede Haber ver ne halde Merak ettim. Sanki Benim cantammis gibi kizdim valla

Canim umarim Cantani biraktigin gibi bulursun cantanaulastiktan Sonra herseyi Tek Tek kontrol et, Bide yikanacaklari yika bizede Haber ver ne halde Merak ettim. Sanki Benim cantammis gibi kizdim valla

Edicem zaten.. Çok sağ ol canım benim, burada güncellerim konumu eğer sıkıntı olursa... :) haber veririm.. :)

Bozulmakta haksız mıyım bilmiyorum..
Kızlar benim çok yakın 2 arkadaşım var, Bade ve Özgül adında..
Bade'yle daha yakınız ama Özgül'le de her şeyimi paylaşırım.. Cuma günü kalmaya gitmiştim, evi çok uzak ama o benim evime yakın bi yerde çalışıyor..
Onlarda makyaj çantamı unuttum ve yemin ederim neredeyse 350 tllik malzeme var içinde.. Hepsini zar zor alıyorum, iyi markalar kullanmaya özen gösteriyorum.. Ailemin durumu iyi olsa da şuan için çalışmıyorum, bi daha alayım desem şuan o kadar para çıkartamam.. Bin tane mesaj attım ama cevap vermiyor 2 gündür, sevgilimle buluşmak zorunda kalsam, özensiz gidicem yanına.. Kardeşimin makyaj malzemelerini kullanmak zorunda kalıyorum ama kardeş de olsak sorun yaratıyor, kızamıyorum da kardeşime.. Ne diyebilirim ki.. Korkum; arkadaşımın makyaj çantama çökmesi.. Normalde böyle şeyleri asla aramam ama bu kızda kimi nasıl yolarım kaygısı var her an, bi ortamda para ya da bu tarz şeyler koysam ortaya hemen gözleri açılıyor.. Ben ondan hiçbir şeyimi esirgemem, bize gelir üzerine değiştirmek durumunda kalır, ne denediyse ona hediye ederim. Geçen gün bluzumu götürdü mahvetmiş yemin ederim 90 tlye almıştım otobüs paralarımdan artırıp, dershanede poğaça yemeden aldım yemin ederim ki.. Ben şimdi ne yapayım? Vallahi aklıma geldi yatamadım.. :(

KIZLAR SEVGİLİME SÖYLEDİM.. ŞİMDİ ALMAYA GİDİYOR MAKYAJ ÇANTAMI :) SORUN ÇÖZÜLDÜ. TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLAR İÇİN :)

Boyleleri cok yakin arkadasima bende esyalarimi veririm ama verdigim gibide geri gelir.. Bosver sen onun gibi arkadastan hayir gelmez boyle somurmeye bakar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boyleleri cok yakin arkadasima bende esyalarimi veririm ama verdigim gibide geri gelir.. Bosver sen onun gibi arkadastan hayir gelmez boyle somurmeye bakar..

Öyle vallahi ama kusura bakmasın hiç.. O öyle açık gözlülük ederse ben de gecenin bi yarısında sevgilimi yollar aldırırım çantamı.. :) Gitti aldı sevgilim, sabah getircek bana.. Arama mesafe koymayı düşünüyorum zaten.

Öyle vallahi ama kusura bakmasın hiç.. O öyle açık gözlülük ederse ben de gecenin bi yarısında sevgilimi yollar aldırırım çantamı.. :) Gitti aldı sevgilim, sabah getircek bana.. Arama mesafe koymayı düşünüyorum zaten.

İyi yapmissin (: evine git al dicektim bende ama sevgilin almis.. En iyisi mesafeli olmak..

Ben şanslıyım o konuda.
Birbirimizin malzemelerine dokunmayız.
Beğendiklerimizi sorarak alırız.
Sormadan alırsa da anasının ak sütü gibi helal olsun.
Bilirim ki aldığı gibi bırakır canım benim.
Bu dangozdan dost olmaz,def et gitsin.Ne derse desin.
Geri aldığına sevindim.

Ben şanslıyım o konuda.
Birbirimizin malzemelerine dokunmayız.
Beğendiklerimizi sorarak alırız.
Sormadan alırsa da anasının ak sütü gibi helal olsun.
Bilirim ki aldığı gibi bırakır canım benim.
Bu dangozdan dost olmaz,def et gitsin.Ne derse desin.
Geri aldığına sevindim.

Ben de çok sevindim vallahi, bakıcam sonra bişeyim yürümüş mü..
Ne güzel vallahi öyle dostumuz olsa can feda.. Nazar değmesin ize canım..

Back
X