Sıkıntılar sorunlar ve düşük tehlikem

Esinizde hata arayı bulamiyor onu eşinizin kapatması lazım ağzını

Neyse sonrasında ben buna rağmen olayları büyütmedim. Bu son olay olduğunda hamileliğimi öğreneli bir iki gün olmuştu. Kendimi üzmemeye çalıştım. 6. Haftada kalp atışını duyunca eşim annesine babasına kardeşine söyledi. Soğuk bir tebrik ettiler. Kimse bu duruma sevinmedi. Bu şekilde ben 13. Haftaya geldim hamileliğin. 3 gün önce kaynanamlarda otururken ortada hiçbit şey yokken bu konuları açası tuttu. Senin benimle derdin ne sen nasıl cevap verirsin diye bağırmaya başladı. Benimle bu şekilde konuşamayacağını hakaret etmemesi gerektiğini edemeyeceğini söyledim. Kaynanasıda ona hakaret ediyormuş o ağzını açmamış bende göz yumaşakmışım cevap vetmeyecekmişim gibi taş devrinden kalma laflar etti. Olay büyüdü de büyüdü. Ben düşündükçe kendimi yedim bitirdim. Kanamam başladı acil doktora gittim. Düşük riskim varmış ve ilaca başladım. Annesini suçladım diye eşim leş gibi davranıyor. Yatağı bile ayırdı. Annesine yapma yeter dur demedi demiyor. Kaynanama mesaj attım benim bugün kanamam oldu diye. Mesajıma görüldü attı. Umrunda bile olmadı. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız

Eşini koy kapiya analıogullu manyak ikisi de

Kapımda köpek olana kadar yüzüne bile bakmazdım. Hamile de olduğunuza göre kendinizi ezdirmeye niyetinizin olmadığını göstermek için son şansınız.
Kaynananıza mesaj atmanız da kötü olmuş şimdi oğlunu arar yazık hamile falan der sizin için, daha da melek olur kocanızın gözünde.

Yok demedi. Mesajı 5te attım saat kaç oldu. Attığımıda söyledim cevap vermedi annen dedim

Net boşardım. Bakın bu yaşadıklarınız yaşayacaklarınızın fragmanı. Hamile karısına çocuğuna acımayan doğurduktan sonra hiç acımaz. Adamların en dikkat ettiği en karılarınjn üstüne titrediği dönemlerden biri bu dönem. Bu zamanda sizi korumayan daha korumaz. İyi düşünün.

Beni bir erkege baglayan ve onu sevmemi sağlayan durumlar vardir. Merhametli olmasi, adaletli olmasi, saygili ve sevecen olmasi, nazik, beyefendi, hosgorulu, sagduyulu, empatik, sempatik vb,
Simdi sizin konunuzu okuyunca gordugum erkek profili bunlarin hic birini barindirmayan, birlikte oldugu kadina degerin zerresini vermeyen, hem kendi hem baskasina ezdiren bir profil.
Her seyi gectim de, itici gelmiyor mu? Sogumuyor musunuz?
Yapılacak bir sey, taktik gelistirecek durumlar olan karakterler degil ki bunlar?

Direk boşanırım net .

Kayınvalideniz oğlundan bu kadar ayrılmak istemiyormuş keşke evlendirmeseymiş. Bence en büyük suç eşinizde, artık onun ailesi sizsiniz. Size laf söylenmesine şimdiden bu şekilde göz yummasını doğru bulmadım. Ayrıca hamilelik döneminde size destek olması gerekirken böyle davranıyorsa doğumdan sonra nasıl olacak tahmin etmek zor değil. Bence doğum sonrası olan süreç de en az doğum kadar sancılı oluyor, insanın gerçekten psikolojik olarak desteğe ihtiyacı oluyor. Doğumdan önce çizginizi net bir şekilde belli edin, çocuğun böyle bir ortamda büyümesi çok daha sağlıksız olacaktır

Valizi toplayıp annemin evine dönerdim. Resmen kadın bilerek bebeğine zarar gelsin diye durduk yere eski konuları açmış, taş kalpli kocan da seni düşünmediyse bebeğini düşünseymiş. Bunlardan uzaklaş kafanı dinle, bebeğinden başka kimse önemli değil şu an. Ne mesaj at ne tartış.

Evladınızı sağ salim kucağınıza alırsınız umarım. Bence bu aralar ne eşinizi, ne de saçma ailesini kafanıza takmayın. Bakın her şeyin başı sağlık. Kendinizi topladıktan sonra bakarsınız hal çaresine. Fedakarlık, bir şeyleri görmezden gelme, affetme hak eden insanlara yapılır. Bunlar düpedüz saygısız, bencil insanlar. Ömrünüzü bu çirkeflerle geçirmek mecburiyetinde değilsiniz. Ya hadlerini bilirler ya da herkese güle güle. Hayat aslında bu konularda basit bir matematikten ibaret. Ama biz bazı şeyleri zorla oldurmaya çalıştığımız için sürekli yeni formüller deniyoruz. Bu yolla hayatta mutluluk edinen kadın var mı bilmiyorum. Ben şahit olmadım en azından. Çile çekeceğinize rest çekin bence. Siz mutlu değilseniz kimse mutlu olmasın. Benzer şekilde insanların mutluluğu sizi ezmek olmasın.

Annesini suçladım diye eşim leş gibi davranıyor. Yatağı bile ayırdı. Annesine yapma yeter dur demedi demiyor.
Önce o eşin beynine beynine sokarım zümsüğü. Sonra annemin evine giderim. Kimseye ezdirmrm kendimi. Dik durun sizde. O size değil, siz ona leş gibi davranın.

Kaynananizin ciddi sekilde psikolojik sorunlari var ve esiniz dengeyi kuramiyo olan size olur yol yakinken ya esinizin haddini bildirin arkanizda dursun yada zaten boyle birinden es de baba da olmaz yol verin gitsin yoksa bu gidisle sinir hastasi olursunuz bnden demesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…