- 20 Ekim 2022
- 137
- 37
- 13
- 29
- Konu Sahibi catloverrrr
-
Esinizde hata arayı bulamiyor onu eşinizin kapatması lazım ağzınıHerkese merhaba arkadaşlar bir konuda fikre ihtiyacım var. Başımdan geçenleri anlatacağım yardımcı olup yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
Eşimle 1,5 sene önce severek evlendik. Kendi aramızda sade bir söz nişan ve çok geçmeden de düğün yaptık. Normalde anne babası ve kız kardeşiyle gayet iyiydik ya da ben öyle olduğunu sandım biraz söylediklerini tölare ettim. Evlendikten sonra annesi sürekli her akşam onlarda oturmamızı istedi. Bende çalışan biriyim ve eve gelip dinlenmek istediğimi haftada 1 2 gidebileceğimi söyledim. Sonra oğlum evden gitti çok üzülüyorum diye yanımda başkalarına dert yanmaya başladı. Senin yüzünden oğlumdan ayrı kalıyorumlara kadar gitti mevzu. Ben eşime hep söylüyorum gitmek istiyorsan git çayını kahveni iç gel diye. Ama bensiz gitmek istemediğini söylüyor.
Sonra kaynanam gitgide sertleşmeye ve kötü konuşmaya başladı. Ev alıcak olduk ev beğendik. Gözün çok yüksekte aç gözlüsün gibi tabirler kullandı. Eşimle şakalaşırken bugünlerdede pek sakarsın dedim diye ortalığı ateşe verdi. Eşime ben yokken gazı vermiş. Bunlara hiç takılmayan kocam geldi benimle nasıl böyle konuşursun diye kavga etti benle. Ve böyle daha nice şey. En son bir düğünde kızımla oğlumun fotoğrafını çekeceğim sen kenara çekil dedi bana. Doğal olarak ben buna alındım. Çok sert ve dışlayıcı şekilde söyledi çünkü. Birdahaki fotoğraf faslında fotoğrafa dahil olmak istemedim. Aklımca ilk defa trip yapacağım. Sen misin hayır diyen. Verdi veriştirdi. Saygısız terbiyesiz diye instagramda gönderiler paylaştı benim hakkımda. Görümcem (benden 5 yaş küçük ) abisine mesajlr attı terbiyesiz senin karın. Annemle böyle konuşamaz gibi iğrenç üsluplarla eşimi doldurmaya uğraştı. Devamını yazıyorum aşağıya
Neyse sonrasında ben buna rağmen olayları büyütmedim. Bu son olay olduğunda hamileliğimi öğreneli bir iki gün olmuştu. Kendimi üzmemeye çalıştım. 6. Haftada kalp atışını duyunca eşim annesine babasına kardeşine söyledi. Soğuk bir tebrik ettiler. Kimse bu duruma sevinmedi. Bu şekilde ben 13. Haftaya geldim hamileliğin. 3 gün önce kaynanamlarda otururken ortada hiçbit şey yokken bu konuları açası tuttu. Senin benimle derdin ne sen nasıl cevap verirsin diye bağırmaya başladı. Benimle bu şekilde konuşamayacağını hakaret etmemesi gerektiğini edemeyeceğini söyledim. Kaynanasıda ona hakaret ediyormuş o ağzını açmamış bende göz yumaşakmışım cevap vetmeyecekmişim gibi taş devrinden kalma laflar etti. Olay büyüdü de büyüdü. Ben düşündükçe kendimi yedim bitirdim. Kanamam başladı acil doktora gittim. Düşük riskim varmış ve ilaca başladım. Annesini suçladım diye eşim leş gibi davranıyor. Yatağı bile ayırdı. Annesine yapma yeter dur demedi demiyor. Kaynanama mesaj attım benim bugün kanamam oldu diye. Mesajıma görüldü attı. Umrunda bile olmadı. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınızHerkese merhaba arkadaşlar bir konuda fikre ihtiyacım var. Başımdan geçenleri anlatacağım yardımcı olup yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
Eşimle 1,5 sene önce severek evlendik. Kendi aramızda sade bir söz nişan ve çok geçmeden de düğün yaptık. Normalde anne babası ve kız kardeşiyle gayet iyiydik ya da ben öyle olduğunu sandım biraz söylediklerini tölare ettim. Evlendikten sonra annesi sürekli her akşam onlarda oturmamızı istedi. Bende çalışan biriyim ve eve gelip dinlenmek istediğimi haftada 1 2 gidebileceğimi söyledim. Sonra oğlum evden gitti çok üzülüyorum diye yanımda başkalarına dert yanmaya başladı. Senin yüzünden oğlumdan ayrı kalıyorumlara kadar gitti mevzu. Ben eşime hep söylüyorum gitmek istiyorsan git çayını kahveni iç gel diye. Ama bensiz gitmek istemediğini söylüyor.
Sonra kaynanam gitgide sertleşmeye ve kötü konuşmaya başladı. Ev alıcak olduk ev beğendik. Gözün çok yüksekte aç gözlüsün gibi tabirler kullandı. Eşimle şakalaşırken bugünlerdede pek sakarsın dedim diye ortalığı ateşe verdi. Eşime ben yokken gazı vermiş. Bunlara hiç takılmayan kocam geldi benimle nasıl böyle konuşursun diye kavga etti benle. Ve böyle daha nice şey. En son bir düğünde kızımla oğlumun fotoğrafını çekeceğim sen kenara çekil dedi bana. Doğal olarak ben buna alındım. Çok sert ve dışlayıcı şekilde söyledi çünkü. Birdahaki fotoğraf faslında fotoğrafa dahil olmak istemedim. Aklımca ilk defa trip yapacağım. Sen misin hayır diyen. Verdi veriştirdi. Saygısız terbiyesiz diye instagramda gönderiler paylaştı benim hakkımda. Görümcem (benden 5 yaş küçük ) abisine mesajlr attı terbiyesiz senin karın. Annemle böyle konuşamaz gibi iğrenç üsluplarla eşimi doldurmaya uğraştı. Devamını yazıyorum aşağıya
Eşini koy kapiya analıogullu manyak ikisi deNeyse sonrasında ben buna rağmen olayları büyütmedim. Bu son olay olduğunda hamileliğimi öğreneli bir iki gün olmuştu. Kendimi üzmemeye çalıştım. 6. Haftada kalp atışını duyunca eşim annesine babasına kardeşine söyledi. Soğuk bir tebrik ettiler. Kimse bu duruma sevinmedi. Bu şekilde ben 13. Haftaya geldim hamileliğin. 3 gün önce kaynanamlarda otururken ortada hiçbit şey yokken bu konuları açası tuttu. Senin benimle derdin ne sen nasıl cevap verirsin diye bağırmaya başladı. Benimle bu şekilde konuşamayacağını hakaret etmemesi gerektiğini edemeyeceğini söyledim. Kaynanasıda ona hakaret ediyormuş o ağzını açmamış bende göz yumaşakmışım cevap vetmeyecekmişim gibi taş devrinden kalma laflar etti. Olay büyüdü de büyüdü. Ben düşündükçe kendimi yedim bitirdim. Kanamam başladı acil doktora gittim. Düşük riskim varmış ve ilaca başladım. Annesini suçladım diye eşim leş gibi davranıyor. Yatağı bile ayırdı. Annesine yapma yeter dur demedi demiyor. Kaynanama mesaj attım benim bugün kanamam oldu diye. Mesajıma görüldü attı. Umrunda bile olmadı. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız
Kapımda köpek olana kadar yüzüne bile bakmazdım. Hamile de olduğunuza göre kendinizi ezdirmeye niyetinizin olmadığını göstermek için son şansınız.Neyse sonrasında ben buna rağmen olayları büyütmedim. Bu son olay olduğunda hamileliğimi öğreneli bir iki gün olmuştu. Kendimi üzmemeye çalıştım. 6. Haftada kalp atışını duyunca eşim annesine babasına kardeşine söyledi. Soğuk bir tebrik ettiler. Kimse bu duruma sevinmedi. Bu şekilde ben 13. Haftaya geldim hamileliğin. 3 gün önce kaynanamlarda otururken ortada hiçbit şey yokken bu konuları açası tuttu. Senin benimle derdin ne sen nasıl cevap verirsin diye bağırmaya başladı. Benimle bu şekilde konuşamayacağını hakaret etmemesi gerektiğini edemeyeceğini söyledim. Kaynanasıda ona hakaret ediyormuş o ağzını açmamış bende göz yumaşakmışım cevap vetmeyecekmişim gibi taş devrinden kalma laflar etti. Olay büyüdü de büyüdü. Ben düşündükçe kendimi yedim bitirdim. Kanamam başladı acil doktora gittim. Düşük riskim varmış ve ilaca başladım. Annesini suçladım diye eşim leş gibi davranıyor. Yatağı bile ayırdı. Annesine yapma yeter dur demedi demiyor. Kaynanama mesaj attım benim bugün kanamam oldu diye. Mesajıma görüldü attı. Umrunda bile olmadı. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız
Doğru söylüyorsun. Bana dank ettiği zaman hamileydim malesef. Sevinemedim bileBen olsam
bU adamı baba yapmazdım
yAzık banada bebeğimede
VE bu aileden terliksiz kaçardım
Yok demedi. Mesajı 5te attım saat kaç oldu. Attığımıda söyledim cevap vermedi annen dedimKapımda köpek olana kadar yüzüne bile bakmazdım. Hamile de olduğunuza göre kendinizi ezdirmeye niyetinizin olmadığını göstermek için son şansınız.
Kaynananıza mesaj atmanız da kötü olmuş şimdi oğlunu arar yazık hamile falan der sizin için, daha da melek olur kocanızın gözünde.
Direk boşanırım net .Neyse sonrasında ben buna rağmen olayları büyütmedim. Bu son olay olduğunda hamileliğimi öğreneli bir iki gün olmuştu. Kendimi üzmemeye çalıştım. 6. Haftada kalp atışını duyunca eşim annesine babasına kardeşine söyledi. Soğuk bir tebrik ettiler. Kimse bu duruma sevinmedi. Bu şekilde ben 13. Haftaya geldim hamileliğin. 3 gün önce kaynanamlarda otururken ortada hiçbit şey yokken bu konuları açası tuttu. Senin benimle derdin ne sen nasıl cevap verirsin diye bağırmaya başladı. Benimle bu şekilde konuşamayacağını hakaret etmemesi gerektiğini edemeyeceğini söyledim. Kaynanasıda ona hakaret ediyormuş o ağzını açmamış bende göz yumaşakmışım cevap vetmeyecekmişim gibi taş devrinden kalma laflar etti. Olay büyüdü de büyüdü. Ben düşündükçe kendimi yedim bitirdim. Kanamam başladı acil doktora gittim. Düşük riskim varmış ve ilaca başladım. Annesini suçladım diye eşim leş gibi davranıyor. Yatağı bile ayırdı. Annesine yapma yeter dur demedi demiyor. Kaynanama mesaj attım benim bugün kanamam oldu diye. Mesajıma görüldü attı. Umrunda bile olmadı. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız
Valizi toplayıp annemin evine dönerdim. Resmen kadın bilerek bebeğine zarar gelsin diye durduk yere eski konuları açmış, taş kalpli kocan da seni düşünmediyse bebeğini düşünseymiş. Bunlardan uzaklaş kafanı dinle, bebeğinden başka kimse önemli değil şu an. Ne mesaj at ne tartış.Neyse sonrasında ben buna rağmen olayları büyütmedim. Bu son olay olduğunda hamileliğimi öğreneli bir iki gün olmuştu. Kendimi üzmemeye çalıştım. 6. Haftada kalp atışını duyunca eşim annesine babasına kardeşine söyledi. Soğuk bir tebrik ettiler. Kimse bu duruma sevinmedi. Bu şekilde ben 13. Haftaya geldim hamileliğin. 3 gün önce kaynanamlarda otururken ortada hiçbit şey yokken bu konuları açası tuttu. Senin benimle derdin ne sen nasıl cevap verirsin diye bağırmaya başladı. Benimle bu şekilde konuşamayacağını hakaret etmemesi gerektiğini edemeyeceğini söyledim. Kaynanasıda ona hakaret ediyormuş o ağzını açmamış bende göz yumaşakmışım cevap vetmeyecekmişim gibi taş devrinden kalma laflar etti. Olay büyüdü de büyüdü. Ben düşündükçe kendimi yedim bitirdim. Kanamam başladı acil doktora gittim. Düşük riskim varmış ve ilaca başladım. Annesini suçladım diye eşim leş gibi davranıyor. Yatağı bile ayırdı. Annesine yapma yeter dur demedi demiyor. Kaynanama mesaj attım benim bugün kanamam oldu diye. Mesajıma görüldü attı. Umrunda bile olmadı. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız
Önce o eşin beynine beynine sokarım zümsüğü. Sonra annemin evine giderim. Kimseye ezdirmrm kendimi. Dik durun sizde. O size değil, siz ona leş gibi davranın.Annesini suçladım diye eşim leş gibi davranıyor. Yatağı bile ayırdı. Annesine yapma yeter dur demedi demiyor.
Kaynananizin ciddi sekilde psikolojik sorunlari var ve esiniz dengeyi kuramiyo olan size olur yol yakinken ya esinizin haddini bildirin arkanizda dursun yada zaten boyle birinden es de baba da olmaz yol verin gitsin yoksa bu gidisle sinir hastasi olursunuz bnden demesin.Herkese merhaba arkadaşlar bir konuda fikre ihtiyacım var. Başımdan geçenleri anlatacağım yardımcı olup yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
aynen bunları yazacaktımÖnce o eşin beynine beynine sokarım zümsüğü. Sonra annemin evine giderim. Kimseye ezdirmrm kendimi. Dik durun sizde. O size değil, siz ona leş gibi davranın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?