Sıkıntılardan kurtuLmak zor :/

flowerblue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
92
23
88
Yoğun olmayan bi işte çalışıyorumm..Canım sıkılıyor ve kafamı dağıtacak birşey bulamadıgımdan sıkıntılarımı atlatamıyorum..Ne yapabilirim

ne okursunuz mesala
ruh halim nasılsa ona uygun. mesela şu an yeni nişan attım ve romantik komedi tarzı okuyorum. kendimi bir şekilde ne yönden aç hissediyorsam o yönümü kitaplarla dolduruyorum. ya da bilim kurgu fantastik. bu tarzlar hoşuma gidiyor

Ne iş yapıyorsun ki? Bende sıkılıyodum büro gibi bi yerde calisiyodum. Daha yoğun bi iş bulun kendinize.

ne güzel okuyan insanları seviyorum
ama ben buara kitap okuyamıyorum bilmem kaç defa genç walterin acıları okumaya çalışıyorum daha birinci raunda nakalt oluyorum

ne güzel okuyan insanları seviyorum
ama ben buara kitap okuyamıyorum bilmem kaç defa genç walterin acıları okumaya çalışıyorum daha birinci raunda nakalt oluyorum

ahahahhaaa:) sen de genç walterdan girmişsin yahu :)

daha yumuşak geçiş öneririm naçizane polisiye/serüven/gerilim... hangisini seversen... mesela hiç glenn meade ya da michael connelly okudun mu? bırakamazsın elinden kolayca

ben de romantizme katlanamıyoruz, romanslar yerine götheyi tercih ederim:)

sherlock serisini seviyorum Agatha Christie okudum polisiye gerilim suç genede sıkıldım
klasikleri okumaya çalışıyorum iyi gidiyordum walther de takıldım zaten döneminde intihar salgınına neden olmuş bir kitap anlamak zor değil

bazı kitaplar öyle, yeter ki bitsin kendimi kesicem moduna sokuyor... ben de albert camusnün yabancısını okurken kendimden geçmiştim:)

bak ama o okuduklarınla benim tavsiye ettiğim yazarlar arasında çok fark var onlar da o türün klasikleri... yaşayan yazarlara da şans ver bence:)

zaten ömrümüz kısa. film izle oyun oyna tabiki ama kendini geliştirecek birşeyler yapabilirsin.
bundan önce çalıştığım yerde sabah sekiz akşam altı mesaisinde toplasanız on dakika çalışmıyordum -bende hala inanmıyorum oturup para kazandığıma :)- oturup ingilizcekelime ezberledim, altyazısız ingilizce dizi izledim anlamaya çalıştım, gramer kastım. açtım ingilizce müzik dinledim, again, again again şarkıyı ezberleyince kelimeleri akıcı söylemeyi başardım. tamam dili sökemeden ayrıldım ama kar kardır

ben yaşayan yazarlar arasında Amin maulaof severim tavsiye ederim stephen king olabilir
tavsiye ettiğin yazarın kitaplarını incelerim tşkr
haaa aklıma gelmişken birde abdurrahman dilipakı okurum hiç kaçırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…