onu şimdi yollasan da derler o zmn. ama bir fotonun photoshop olup olmadığını öğrenmek iki dk yani. gidersin bi fotoğrafçıya bitti gitti.
şiimdi eşiniz hapiste gidemezde, öfkelenir fln. onlar inkar ederler. sonucu nereye varır bilmiyorum.
ama birde şöyle bir durum var. siz hiçbişey yapmasanız bu sefer de fırsattan istifade kv yuvanızı sarsacak hatta yıkacak.
bir de bi adam nası oluyoda anasıgille bir olup karısını arayıp sormuyo ya, yani erkekler ne ara bu kadar şerefsizleşti..
siz hapis fln dinlemeyip kocanızı bekliyosunuz onun yaptığına bak.
Allah bilir durum sizin başınıza gelmiş olsa nolurdu. heralde çokdan mahkemelik olmuştunuz boşanma davası için...
yazık diyorum ancak.![]()
evet çözümsüz bir durumdayım..işte aynen anlattığın gibi,sizlerden fikir alayım dedim..
iki taraflı düşünüyorum..
eşimede çok kızgınım son görüşmemizde saçlarıma kadar koklayan karşımda ağlayan burada olduğum seni yalnız bıraktığım için çok üzgünüm diyen o durumda bile harçlığımı eksik etmeyen beni düşünen adam ,bir lafta teli suratıma kapattı ve aramıyor...anası kimbilir neler dediyse benden ya vazgeçti yada burnumu sürtmeye çalışıyor..ama kalbimi çok kırdı