sıkıntımdan kalbim ağrıyor

onu şimdi yollasan da derler o zmn. ama bir fotonun photoshop olup olmadığını öğrenmek iki dk yani. gidersin bi fotoğrafçıya bitti gitti.
şiimdi eşiniz hapiste gidemezde, öfkelenir fln. onlar inkar ederler. sonucu nereye varır bilmiyorum.

ama birde şöyle bir durum var. siz hiçbişey yapmasanız bu sefer de fırsattan istifade kv yuvanızı sarsacak hatta yıkacak.
bir de bi adam nası oluyoda anasıgille bir olup karısını arayıp sormuyo ya, yani erkekler ne ara bu kadar şerefsizleşti..
siz hapis fln dinlemeyip kocanızı bekliyosunuz onun yaptığına bak.
Allah bilir durum sizin başınıza gelmiş olsa nolurdu. heralde çokdan mahkemelik olmuştunuz boşanma davası için...
yazık diyorum ancak.
:19::19::19:

evet çözümsüz bir durumdayım..işte aynen anlattığın gibi,sizlerden fikir alayım dedim..
iki taraflı düşünüyorum..
eşimede çok kızgınım son görüşmemizde saçlarıma kadar koklayan karşımda ağlayan burada olduğum seni yalnız bıraktığım için çok üzgünüm diyen o durumda bile harçlığımı eksik etmeyen beni düşünen adam ,bir lafta teli suratıma kapattı ve aramıyor...anası kimbilir neler dediyse benden ya vazgeçti yada burnumu sürtmeye çalışıyor..ama kalbimi çok kırdı

evet çözümsüz bir durumdayım..işte aynen anlattığın gibi,sizlerden fikir alayım dedim..
iki taraflı düşünüyorum..
eşimede çok kızgınım son görüşmemizde saçlarıma kadar koklayan karşımda ağlayan burada olduğum seni yalnız bıraktığım için çok üzgünüm diyen o durumda bile harçlığımı eksik etmeyen beni düşünen adam ,bir lafta teli suratıma kapattı ve aramıyor...anası kimbilir neler dediyse benden ya vazgeçti yada burnumu sürtmeye çalışıyor..ama kalbimi çok kırdı

off o telefon bekleme süresi ne zordur bilirim.. hele senin eşin annesi, akrabaları ile konuşuyor bir seni aramıyor.
o yüzden böyle ne yapacağını bilemiyorsun..
yine de senden vazgeçtiğini düşünme canım. beklemek çok acı ama bekle bakalım.
elbet çıkacak içerden, dikilecek karşına.. bakalım o zamanki tavrına duruşuna göre kararını verirsin.
resimleri o zmn göstersen de birşey kaybetmessin,
bir de ilahi adalete inan. kv yaptığı bu kötülüğün karşılığını görecek elbet. sen fotoları gönderip kötülük yapmasan bile
o bulacak belasını..

fotoğraf gönderme olayına hiç girme bence:50: bunun senin işine yarayacağını sanmıyorum kocan o fotoğrafları görünce senin değerini bilecekse hiç bilmesin zaten ki inan hiçbir şey değişmez:19:zor bir durum eşine mektup yaz ziyarete git diyeceğim ama senin hiçbir hatan yok biz kadınlar hep alttan alıyoruz sonuç yine hüsran biraz daha bekle bakalım belki aklı başına gelir kocanın:23:hepsi çocuk gibiler ben olgununu pek göremedim:50:

öncelikle allah kavuştursun...
kalp sıkıntın sürekli varsa bi uzmana danış aritmi yada taşikardi olabilir ihmal etme...
konuna gelince kaynananın yaptığı saygısızlığa saygısızlıkla cevap verme...
bırak ana kız ne halleri varsa görsünler...
eşin şuanda mutlaka herkese hasrettir..
üstelik o durumdayken bi de kavga gürültü şikayet fln daha kötü yapar eşini...
mektup yaz bencede al gönlünü...
fotoğraflara gelince şimdilik unut onları...
nasılsa bi şekilde çıkar ortaya nereye kadar gizleyecekler sonuçta...

off o telefon bekleme süresi ne zordur bilirim.. hele senin eşin annesi, akrabaları ile konuşuyor bir seni aramıyor.
o yüzden böyle ne yapacağını bilemiyorsun..
yine de senden vazgeçtiğini düşünme canım. beklemek çok acı ama bekle bakalım.
elbet çıkacak içerden, dikilecek karşına.. bakalım o zamanki tavrına duruşuna göre kararını verirsin.
resimleri o zmn göstersen de birşey kaybetmessin,
bir de ilahi adalete inan. kv yaptığı bu kötülüğün karşılığını görecek elbet. sen fotoları gönderip kötülük yapmasan bile
o bulacak belasını..

hemde nasıl zor..hiç suçum yokken böyle karşılık almak ne kötü..
evde otur otur kafayı yicektim işe gireyim dedim,normalde kocam çok kıskanç asla izin vermez ..çok bunaldığım için netten baktım bi emlakçıyla görüştüm iş ilanı için 900 tl maaş birde %10 prim verecekti tamam dedim ,anlaştık sabah başlıcaktım ,vazgeçtim niye,eşimin haberi yok ,ondan habersiz olmasın dedim gerçi sorsam hayır diyecek ,evli barklı kadınım başıma bir iş gelse nasıl hesap veririm diye evden çıkmadım..ben böyle ince düşünürken anasıgil hergün biryerlde şehir dışlarında karşılığı ise onlar el üstünde bense yerlerde ağla ağla mahvoldum

öncelikle allah kavuştursun...
kalp sıkıntın sürekli varsa bi uzmana danış aritmi yada taşikardi olabilir ihmal etme...
konuna gelince kaynananın yaptığı saygısızlığa saygısızlıkla cevap verme...
bırak ana kız ne halleri varsa görsünler...
eşin şuanda mutlaka herkese hasrettir..
üstelik o durumdayken bi de kavga gürültü şikayet fln daha kötü yapar eşini...
mektup yaz bencede al gönlünü...
fotoğraflara gelince şimdilik unut onları...
nasılsa bi şekilde çıkar ortaya nereye kadar gizleyecekler sonuçta...

sağol canım..
kalp sıkıntım hiç olmazdı..ama dün sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan ,şuan yok şükür..
haklısın aslında onları kendi hallerine bıraktım,ama baktım ki bir ucu bana dokunuyor zarar verıyor öyle kara verdim inan aylardır elımde fotolar yollamıcaktım..
kendilerinden bulsunlar diyorum..
yok seldikçe seliyorlar yıllardır böyle başlarına bir iş gelmez,çünkü profesyonel olmuş bunlar..
eşimede öyle kızgınım ki,şu durumda bana bunu yaptı ,anasına uydu,hergün telde dedikodumu yapıyorlar eminim:50: yoksa beni niye aramasın

resimleri gösterirsen onlardan ne farkın kalacak? resimleri al görümcene yengem gel bi konuşalım de. tamamen iyi niyetle davran. bak niyetiniz ciddiyse şöyle yapın falan gibi. görümceyi iyi niyetinle tutsak et. o zaten annesine ister istemez snin hakkında olumlu telkinlerde bulunacaktır. kaleyi içten feth et. diğerleri evliliğini riske düşürür.

bu arada kalp kaslarını zayıplatabiliyo kas gevşetici. yani ölümü hızlandırdığını duymuştum. yeşil çay falan iç.

resimleri gösterirsen onlardan ne farkın kalacak? resimleri al görümcene yengem gel bi konuşalım de. tamamen iyi niyetle davran. bak niyetiniz ciddiyse şöyle yapın falan gibi. görümceyi iyi niyetinle tutsak et. o zaten annesine ister istemez snin hakkında olumlu telkinlerde bulunacaktır. kaleyi içten feth et. diğerleri evliliğini riske düşürür.

görümceme resimleri göstersem nereden buldun o resimleri der boğazıma yapışır,kaynanamla bir olurlar beni gebertirler elimde öyle bir koz olduğunu bilseler,iyi niyet yok onlarda,canım düşünsene erkeklerle ne yaptığının ispatı olan resimler var ben ona iyi niyetle yaklaşsam onlarda plan çok ben haksız duruma düşerim,yollamak konusundada kararsızım hiç bilmiyorum.

benim en cok kafama takilan iftira meselesi nasil bir iftira atti sana kayinvaliden?

esini gercekten seviyorsan butun bu sorunlarin ustunden zamanla sevgimizle gelebiliriz diyorsan pesetme onu yalniz birakma derim

gecmis olsun hic kendini uzme bu kadar sagligin herseyden onemli kendi ailenle kaliyormussun suan, onlari da uzme. hersey zamanla duzelecektir Allahin izniyle.

''Senin ailen benim ailem'' mevzuları bir evliliğe girdiği andan itibaren çıkmazlar başlıyor.
Bu dengeyi kurmalı çiftler, yoksa gerçekten aranın açılmasına sebep oluyor.
Özellikle erkekler bu konuda çokta adil olmuyorlar.

Eşinize bir mektup yazın. Önce onu onure edin. Özlediğinizi, günlerinizin nasıl geçtiğini anlatın.
Sonra bu ailenizi araması konusunda açıklamanızı yapın tatlıkla.
Bunu size verdiği değer ve sevgiden dolayı önemsemesini beklediğinizi anlatırsınız.

Annesinin-kardeşinin yaptıklarından hiçbirşekilde söz etmeyin. Eşinizin ailesini katmayın mektuba derim ben.

''Senin ailen benim ailem'' mevzuları bir evliliğe girdiği andan itibaren çıkmazlar başlıyor.
Bu dengeyi kurmalı çiftler, yoksa gerçekten aranın açılmasına sebep oluyor.
Özellikle erkekler bu konuda çokta adil olmuyorlar.

Eşinize bir mektup yazın. Önce onu onure edin. Özlediğinizi, günlerinizin nasıl geçtiğini anlatın.
Sonra bu ailenizi araması konusunda açıklamanızı yapın tatlıkla.
Bunu size verdiği değer ve sevgiden dolayı önemsemesini beklediğinizi anlatırsınız.

Annesinin-kardeşinin yaptıklarından hiçbirşekilde söz etmeyin. Eşinizin ailesini katmayın mektuba derim ben.

sağol canım...
dediğin gibi yapıcam..resimleride yollamıcam

görümceme resimleri göstersem nereden buldun o resimleri der boğazıma yapışır,kaynanamla bir olurlar beni gebertirler elimde öyle bir koz olduğunu bilseler,iyi niyet yok onlarda,canım düşünsene erkeklerle ne yaptığının ispatı olan resimler var ben ona iyi niyetle yaklaşsam onlarda plan çok ben haksız duruma düşerim,yollamak konusundada kararsızım hiç bilmiyorum.

o zaman allaha havale edin. siz haklı olduğunuza inanıyorsanız, kocanız zaten sizi gerçekten tanıyorsa her şey yoluna girecektir. erkekler ulaşılmaz kadınları seviyor ne hikmetse biraz öyle olmaya özen göster. eşin çıkmadan saçını kestir bakım yap. bırak tavır yapıyosa yapsın. sonra yoluna giriyo herşey

Mutsuz;

Özelden mesaj yazmışsın cevap verecektim konuna baktım.
Burdan yazayım.

Fotografları isimsiz yollamayı düşünmüşsün.
Sakın öyle bir şey yapma.
Diyelim ki gönderdin. Düşünsene adam orda o fotograflarda gördüklerine degil,
birilerinin annesine ve kızkardeşine şantaj yaptıgını düşünür.

Araştırılsa nereden, hangi saatte, kim tarafından postalandıgı da çıkar ortaya.

Eşin zaten cezaevinde , Allah korusun bir de sen girme.

Kendini aklayacaksın diye başını yakma, adımlarını saglam at. Çok gençsin sanırım :(

Normalde eşini de arama, o seni arayıncaya kadar,
Hatasını anlasın derdim ama cezaevindeki bir insanın psikolojisini düşününce,
bunu demek istemiyorum.
Sen ara, hiç o konulara girmeden konuş eşinle...

Bu arada avukat degilim :)
Avukat oldugumu nereden çıkardın? :31:

Son düzenleme:
sağol canım..
kalp sıkıntım hiç olmazdı..ama dün sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan ,şuan yok şükür..
haklısın aslında onları kendi hallerine bıraktım,ama baktım ki bir ucu bana dokunuyor zarar verıyor öyle kara verdim inan aylardır elımde fotolar yollamıcaktım..
kendilerinden bulsunlar diyorum..
yok seldikçe seliyorlar yıllardır böyle başlarına bir iş gelmez,çünkü profesyonel olmuş bunlar..
eşimede öyle kızgınım ki,şu durumda bana bunu yaptı ,anasına uydu,hergün telde dedikodumu yapıyorlar eminim:50: yoksa beni niye aramasın
canım zor bi durum seninki eger esin seni aramiyorsa kaynananin rolu büyük bunda.kendini asla ezdirme biraz zaman senin hakkinda hayırlısı neyse o olacaktır zaten. Kaynananla muhattap olma olsanda büyük bir mesafe koy esine gelince kendini az geri cek ondan bir adım gelmedi lazım resimlere gelince baktınki olmuyor postaneden yollamana bile gerek yok çantana koy fotoları çantanın ağzını da açık bırak onun görebileceği sekolde sende ne isi var derse dogruyu söyle biri bana yollamıs de başka birsey söyleme birak birazda kaynananin kalbi sıkışsın:))

Back
X