- 15 Eylül 2018
- 327
- 212
- 18
- 37
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Ya bu konudan en çok dişiliğini kullanıp diğer kadınları enayi yerine koyan kadınlar rahatsız olmuşO ağlama olayına ben de kıl oluyorum , bi' de çocuğum hasta , çocuğum var bahanelerine.Kadın okul işlerini yapmamak için çocuğunu öne sürüyor , işler diğerlerine kalıyor.Akşam instagramda gezme tozma fotoğrafları paylaşıyor.Bence bu da bi' nevî kadınlığını kullanmak.
Bunlara fazla kafayı takma.Herkes bi' yol tutturmuş İşte.Kadınlar dişiliğini kullanıyorsa erkekler de buna tav olmasın.Talep arzı doğuruyor demek ki.Sen işine bak bence.O öyle yaşıyor , sen o tür şeyler yapmıyorsun.İnsanları olduğu gibi kabul edersen daha mutlu olacağını düşünüyorum.Ya bu konudan en çok dişiliğini kullanıp diğer kadınları enayi yerine koyan kadınlar rahatsız olmuşHiç şaşırmadım hani. Herkes istiyor ki dişiliğini kullanıp karşıdakini elinde oynatmak, oynatamıyor ise de canına okumak. Ama dişiliğini kullanan kadınları iyi görecek kadar saf değilim, safi kötüler .
Valla genleriniz de var sanirimYapma ama ya bende mühendis olacağım
Neden bu kadar çekememezlik?Yok değilim , sadece kadınlığını kullanıp saf ayağına yatan kadınları sevmiyorumzaten diğer insanları saf yerine koyup kadınlığın adını kötü yere koyuyorlar .
Bahsettiğiniz türden kadınlar her mecrada yok herhalde. En azından ben hiç rastlamadım.sutyeni çıkartır bi müdüre gösteririm kafasında
Yaw he hee hepimiz or**yuz bir sensin namusluYa bu konudan en çok dişiliğini kullanıp diğer kadınları enayi yerine koyan kadınlar rahatsız olmuşHiç şaşırmadım hani. Herkes istiyor ki dişiliğini kullanıp karşıdakini elinde oynatmak, oynatamıyor ise de canına okumak. Ama dişiliğini kullanan kadınları iyi görecek kadar saf değilim, safi kötüler .
o ne cesaret yahuherkese merhaba, ben son zamanlarda gerek iş gerek okul hayatı illallah ettim. Sıkışınca dişiliğini kullanan kadınlara napıyoruz ? Şu sutyeni çıkartır bi müdüre gösteririm kafasında olandan tutun da Fingirdek, kıçı başı ayrı oynayıp , bu sayede hayatta kademe atlamaya çalışan kadınlara kin duydum. Her yer mi böyle derseniz çoğu yer böyle ve çoğu kadında kendini pazarlıyor, napıyorsunuz bu durumda sessiz mi kalıyorsunuz ?
o ne cesaret yahu
sütyenini çıkarıp gösteren var mı cidden xd
Gözlemlerime göre idari birimlerde daha fazla bu bahsettiğimiz tipler... Teknik tarafta çalışan kadın olsun erkek olsun bu tarz olaylara girilmiyor gördüğüm kadarıyla ve ayak kaydırma olayları da pek yok. Bir de konu sahibinin bahsettiği tipler için bunlara prim verecek yönetici gerekiyor. İş her zaman yöneticide biter.ogrencilik ve calisma hayatinda hic boyle kisilere rast gelmedim.
muhendislik departmanindan selamlar
Boşver yaYa bu konudan en çok dişiliğini kullanıp diğer kadınları enayi yerine koyan kadınlar rahatsız olmuşHiç şaşırmadım hani. Herkes istiyor ki dişiliğini kullanıp karşıdakini elinde oynatmak, oynatamıyor ise de canına okumak. Ama dişiliğini kullanan kadınları iyi görecek kadar saf değilim, safi kötüler .
On yildir calisiyorum bu anlattiginiz tabire uyan hic bir hemcinsimle karsilasmadim cok agir ithamlar benc3 bunlar pardon da siz nerde calisiyrosunuz merak ettim. Bu anlattiklariniz filmlerde olur diye duusnuyorum ua da aklim almiyor hala kadinligiyla bor yere gelmek varsa hepimiz kadiniz o zaman. Ar namus kalmiyor bazen galiba. Ya da gozr mi gelmiyorherkese merhaba, ben son zamanlarda gerek iş gerek okul hayatı illallah ettim. Sıkışınca dişiliğini kullanan kadınlara napıyoruz ? Şu sutyeni çıkartır bi müdüre gösteririm kafasında olandan tutun da Fingirdek, kıçı başı ayrı oynayıp , bu sayede hayatta kademe atlamaya çalışan kadınlara kin duydum. Her yer mi böyle derseniz çoğu yer böyle ve çoğu kadında kendini pazarlıyor, napıyorsunuz bu durumda sessiz mi kalıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?