Sıkışınca Dişiliğini Kullanan Kadınlar

Ya bu konudan en çok dişiliğini kullanıp diğer kadınları enayi yerine koyan kadınlar rahatsız olmuş Hiç şaşırmadım hani. Herkes istiyor ki dişiliğini kullanıp karşıdakini elinde oynatmak, oynatamıyor ise de canına okumak. Ama dişiliğini kullanan kadınları iyi görecek kadar saf değilim, safi kötüler .

Bunlara fazla kafayı takma.Herkes bi' yol tutturmuş İşte.Kadınlar dişiliğini kullanıyorsa erkekler de buna tav olmasın.Talep arzı doğuruyor demek ki.Sen işine bak bence.O öyle yaşıyor , sen o tür şeyler yapmıyorsun.İnsanları olduğu gibi kabul edersen daha mutlu olacağını düşünüyorum.

Bizim üniversitede erkek asistanlar diyordu ki sinav zamana doğru dekolteler daha açılır, etekler daha kısa olur görüşme saate gelen kızların. Çıkma teklifi yapanlar da oluyordu. Bu olmayan birsey degil. Ama is hayatinda sirf öyle davranarak daha iyi pozisyona gecen hicbirini görmedim. Tam aksine profesyonel değil diye hem arkasından gülerlerdi, hem kariyeri askiya alinirdi. Tavsiye etmem yani

Cok agir ithamlar bunlar bunlari gozlerinizle gordunuz mu? Bir erkek baskasinin lafiyla sizi tercih etmiyorsa zaten onda bir his uyandirmamissinizdir. Evet is hayatinda kotu insanlar vat haset insanlarda var. Ama bu insanların cinsiyeti yok malesef.

Yaw he hee hepimiz or**yuz bir sensin namuslu

o ne cesaret yahu
sütyenini çıkarıp gösteren var mı cidden xd

ogrencilik ve calisma hayatinda hic boyle kisilere rast gelmedim.

muhendislik departmanindan selamlar
Gözlemlerime göre idari birimlerde daha fazla bu bahsettiğimiz tipler... Teknik tarafta çalışan kadın olsun erkek olsun bu tarz olaylara girilmiyor gördüğüm kadarıyla ve ayak kaydırma olayları da pek yok. Bir de konu sahibinin bahsettiği tipler için bunlara prim verecek yönetici gerekiyor. İş her zaman yöneticide biter.

Dişiliğini kullanmadan, arkası sağlam olup ya da duygu sömürüsü yapıp veya iftira atıp vs.. Vs.. Çeşitli yollardan ayak kaydırma ya da terfi etmeye çalışan insanlar da var.. Sorun amaçlarına ulaşmak için neyi kullandığında değil, ne yaptığında olmalı..

Boşver ya
Kendilerinden biliyorlar
Gayrette var böyle tipler
Dünyanın her yerinde var
Herkes ne güzel temiz ortamlarda çalışıyormuş valla özendim
İş ortamlarında bunlardan çok var
Ama sonları iyi olmuyor söyleyeyim
Adam gizli kapaklı ilişki yaşıyor duyuluncada kapıya koyuyorlar

On yildir calisiyorum bu anlattiginiz tabire uyan hic bir hemcinsimle karsilasmadim cok agir ithamlar benc3 bunlar pardon da siz nerde calisiyrosunuz merak ettim. Bu anlattiklariniz filmlerde olur diye duusnuyorum ua da aklim almiyor hala kadinligiyla bor yere gelmek varsa hepimiz kadiniz o zaman. Ar namus kalmiyor bazen galiba. Ya da gozr mi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…