- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.174
- 63
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
kim olduğu önemli değil, hiçbir hemcinsim adına bu söylemleri kullanmayarak başlıyorum ben işe.
Pazarlamak, fingirdemek.. bu ve bu kelimeler bence çok çirkin. Ziyadesiyle çirkin.
Polemik için yazmıyorum, sadece rahatsız olup söyleme gereği duydum.
Herkese pas vermesinde sizi ilgilendiren kısım neresi acaba istediği kadar kişiyle flört edebilirYok öyleler gerçekten :) niye sevelim destekleyelim ki fingirdek kadınları ? Kadın herkese pas veriyor, aynı zamanda iş konusunda ayak kaydırmaya çalışıyor...
herkese merhaba, ben son zamanlarda gerek iş gerek okul hayatı illallah ettim. Sıkışınca dişiliğini kullanan kadınlara napıyoruz ? Şu sutyeni çıkartır bi müdüre gösteririm kafasında olandan tutun da Fingirdek, kıçı başı ayrı oynayıp , bu sayede hayatta kademe atlamaya çalışan kadınlara kin duydum. Her yer mi böyle derseniz çoğu yer böyle ve çoğu kadında kendini pazarlıyor, napıyorsunuz bu durumda sessiz mi kalıyorsunuz ?
Şu tip anılar anlatan arkadaşlar lütfen eşlerinizin bi fotoğrafını da konuya ekleyin de doya doya gülelim. Hayır bi İtalya’nla ya da Çağatay Ulusoy la evli değilseniz altı üstü Türk erkeği yani mobilyacıda tezgahtara alev aldıracak kadar ne olabilir yanihiç unutmuyorum bir gün eşimle koltk takimi gümüşlük konsol vs şeyler almaya gitmiştik i*tikbal'e. ozamanlar yeni evliydik. gorumcem de bizimle gelmişti içeri girdik beğendim aldik vs. ordaki çalışan kadın ismi de bir garipti zaten :) eşime nasıl cilve yapıyor anlatamam. alttan alttan koluna girmeye çalışıyor vs. patladım orda napıyorsunuz siz dedim pardon? lütfen mesafeli olur musunuz dedim. kız bir geri çekildi kız dediysem rahat 40 45 vardı yani. sonra kapidan çıkarırken eşimin koluna girdim. sonra arabamıza bindik gorumcem de arkada oturuyor. saygı maygi dinlemedim valla kolunu bir cimcikledim kanadı hep o sinirden anlamadım nasıl cimcik attığı mi kolu morardı:)))
Allah allah.hiç unutmuyorum bir gün eşimle koltk takimi gümüşlük konsol vs şeyler almaya gitmiştik i*tikbal'e. ozamanlar yeni evliydik. gorumcem de bizimle gelmişti içeri girdik beğendim aldik vs. ordaki çalışan kadın ismi de bir garipti zaten :) eşime nasıl cilve yapıyor anlatamam. alttan alttan koluna girmeye çalışıyor vs. patladım orda napıyorsunuz siz dedim pardon? lütfen mesafeli olur musunuz dedim. kız bir geri çekildi kız dediysem rahat 40 45 vardı yani. sonra kapidan çıkarırken eşimin koluna girdim. sonra arabamıza bindik gorumcem de arkada oturuyor. saygı maygi dinlemedim valla kolunu bir cimcikledim kanadı hep o sinirden anlamadım nasıl cimcik attığı mi kolu morardı:)))
O ağlama olayına ben de kıl oluyorum , bi' de çocuğum hasta , çocuğum var bahanelerine.Kadın okul işlerini yapmamak için çocuğunu öne sürüyor , işler diğerlerine kalıyor.Akşam instagramda gezme tozma fotoğrafları paylaşıyor.Bence bu da bi' nevî kadınlığını kullanmak.Dişiliğini kullanmak illaki seksiliğini ön plana çıkararak olmuyor.Ağlayan bir kadın toplumdan sempati toplayabiliyor mesela.Kendi hayatımda hiç bir zaman ayrıcalık talep etmedim.Biraz erkek mentalitesine sahip bceiriyim sanırım.Böyle kadınlar benim de hiç anlamadığım hatta zaman zaman nefret ettiğim tipler
Hocadan not talep etmeye giderken derin dekolteyle gidenler
Ağlayarak cezalı olma durumundan kurtulanlar
İş hayatında duygu sömürüsü yaparak üstlerinin sempatisini kazanmaya çalışanlar
Yapma ama ya bende mühendis olacağımYa zaten mühendislik deyince akan sular duruyor ben de . Ne kadar bayan mühendis arkadaşım varsa hepsi uzun boylu , geneli makyajsız , kafada baret , dişilik kesinlikle ön planda değil . :)
Erkek üye de olabilir , bu konu bana onu düşündürdü açıkçası.1 aylık üyelik, 20 konu başlığı, cinsiyetçi yaklaşım, hemcinslerini(emin değilim) kötüleme... vs.vs.. sizi KİB. liyorum konu sahibi.
O ağlama olayına ben de kıl oluyorum , bi' de çocuğum hasta , çocuğum var bahanelerine.Kadın okul işlerini yapmamak için çocuğunu öne sürüyor , işler diğerlerine kalıyor.Akşam instagramda gezme tozma fotoğrafları paylaşıyor.Bence bu da bi' nevî kadınlığını kullanmak.
Yurdumun feministi bile feminizmi tam anlayamamış , işine geldiğinde feminist işine gelmediğinde ataerkil.Kendine saygı düşündükleri yok bence , işim görülsün yeter diye düşünüyorlardır.Belki bazı feministler kabul etmezler ama var böyle bir şey.Ben fakültedeyken de nöbet tuttuğumuzda asistanların ağzından girip üstünden çıkıp nöbetten kaytaran kızlar vardı.Ee aynı diplomayı alıyorsak bir erkek napıyorsa ya da ben napıyorsam sen de onu yapacaksın.Kadınlığını öne sürmen,dişiliğini kullanman,duygu sömürüsü yapman kendine saygın olmadığını gösterir
Başarısız değilim ki :) Bunlardan kaçmak için İsviçre’de yüksek lisansa geldim hemde dünyada ilk 10 da olan bir okulaBana sanki başka kadınların başarılarını hazmedemeyip, başarılı olan tüm kadınları yaftalayan biriymişsiniz gibi geldi nedense. İş hayatında henüz bu tip biriyle karşılaşmadım. Gerçi sektöre göre değişir, bilemedim.
Yok değilim , sadece kadınlığını kullanıp saf ayağına yatan kadınları sevmiyorumErkek üye de olabilir , bu konu bana onu düşündürdü açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?