Sıkışınca Dişiliğini Kullanan Kadınlar

Valla ben de polemik için yazmıyorum ama gerçekten böyle olan insanlar bu kelimeleri ce daha fazlasını hakediyor bence. Bunların neyini savunuyorlar onu da hala anlamış değilim.

Bence is yerinde hoslandiginiz kisinin muhabbet ettigi tum kadinlari kiskaniyorsunuz. O da duzgun adam olsaydi sizinle konusur, sizi tanimaya calisirdi. Sizin yaninizda pek gostermiyordur ama bence fingirdek olan herkese mavi boncuk dagitan iste o adam. Ondan nefret edin bence ille de birinden nefret edecekseniz. Hah eger yok o benden hoslaniyor sevgilim var saniyor diye ilgilenmiyor diyorsaniz gidin konusun, soyleyin o adama. cok zor olmasa gerek. Ama ben sanmiyorum o adamin sizden ciddi sekilde hoslandigini.

Şu tip anılar anlatan arkadaşlar lütfen eşlerinizin bi fotoğrafını da konuya ekleyin de doya doya gülelim. Hayır bi İtalya’nla ya da Çağatay Ulusoy la evli değilseniz altı üstü Türk erkeği yani mobilyacıda tezgahtara alev aldıracak kadar ne olabilir yani

Bakımlı, sıcakkanlı, iş hayatında becerikli ve akıllı kadın olmak ne zormuş bu ülkede. Bütün bu özellikler bir araya toplandı mı işte sizin gibiler "ayh fingirdek ayh yollu" diye dedikodu yapıp anca eleştirirler. Erkekler dünya kadar sapıklık yaparlar ama onlar göze batmaz tabi. Önce hemcinslerinize biraz saygılı olmayı deneyin,kimsenin işvesi cilvesi sizi ilgilendirmez.

Allah allah.
Kadin aleni olarak sizin yaninizda kocaniza asilmak bir yana koluna falan mi girmeye calisti?

Valla kocanizi merak ettim

Yanlis anlamayin.

Ne kadar yakisikli olabilir yani yabanci bir kadin koluna girmeye calisacak kadar gozu donuyor bu yakisiklilik karsisinda?

Ya ben kullanıyorum niye kullanmayalım ki memem açmıyorum elbette ama dişim herkese tavsiye ederim. Kadınsı olmak kötü Bi şey değildir

O ağlama olayına ben de kıl oluyorum , bi' de çocuğum hasta , çocuğum var bahanelerine.Kadın okul işlerini yapmamak için çocuğunu öne sürüyor , işler diğerlerine kalıyor.Akşam instagramda gezme tozma fotoğrafları paylaşıyor.Bence bu da bi' nevî kadınlığını kullanmak.

Bana sanki başka kadınların başarılarını hazmedemeyip, başarılı olan tüm kadınları yaftalayan biriymişsiniz gibi geldi nedense. İş hayatında henüz bu tip biriyle karşılaşmadım. Gerçi sektöre göre değişir, bilemedim.

Hiç böyle davranan bir kadına rastlamadım. Baya da var çevremde kadın meslektaşım. Nasıl bir yerde çalışıyorsunuz anlamak güç.

Belki bazı feministler kabul etmezler ama var böyle bir şey.Ben fakültedeyken de nöbet tuttuğumuzda asistanların ağzından girip üstünden çıkıp nöbetten kaytaran kızlar vardı.Ee aynı diplomayı alıyorsak bir erkek napıyorsa ya da ben napıyorsam sen de onu yapacaksın.Kadınlığını öne sürmen,dişiliğini kullanman,duygu sömürüsü yapman kendine saygın olmadığını gösterir

Yurdumun feministi bile feminizmi tam anlayamamış , işine geldiğinde feminist işine gelmediğinde ataerkil.Kendine saygı düşündükleri yok bence , işim görülsün yeter diye düşünüyorlardır.

Başarısız değilim ki :) Bunlardan kaçmak için İsviçre’de yüksek lisansa geldim hemde dünyada ilk 10 da olan bir okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…