Sıkışınca Dişiliğini Kullanan Kadınlar

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
herkese merhaba, ben son zamanlarda gerek iş gerek okul hayatı illallah ettim. Sıkışınca dişiliğini kullanan kadınlara napıyoruz ? Şu sutyeni çıkartır bi müdüre gösteririm kafasında olandan tutun da Fingirdek, kıçı başı ayrı oynayıp , bu sayede hayatta kademe atlamaya çalışan kadınlara kin duydum. Her yer mi böyle derseniz çoğu yer böyle ve çoğu kadında kendini pazarlıyor, napıyorsunuz bu durumda sessiz mi kalıyorsunuz ?

Fingirdek, kıçı başı ayrı oynayıp , çoğu kadında kendini pazarlıyor, napıyorsunuz bu durumda sessiz mi kalıyorsunuz ?

kim olduğu önemli değil, hiçbir hemcinsim adına bu söylemleri kullanmayarak başlıyorum ben işe.

Pazarlamak, fingirdemek.. bu ve bu kelimeler bence çok çirkin. Ziyadesiyle çirkin.

Polemik için yazmıyorum, sadece rahatsız olup söyleme gereği duydum.

Son düzenleme:
kim olduğu önemli değil, hiçbir hemcinsim adına bu söylemleri kullanmayarak başlıyorum ben işe.
Yok öyleler gerçekten :) niye sevelim destekleyelim ki fingirdek kadınları ? Kadın herkese pas veriyor, aynı zamanda iş konusunda ayak kaydırmaya çalışıyor...

Böyle tipler herdaim varolacaklar..ya onlar gibi olup öyle başedeceksiniz yada onurlu davranmaya devam edip görmezden geleceksiniz.
İş hayatından korkma sebebim sırf bu kadınlar... Doğuda ücra yerde de çalışırım, tek de çalışırım ama bu kadınlara tahammül edemiyorum...

ogrencilik ve calisma hayatinda hic boyle kisilere rast gelmedim.

muhendislik departmanindan selamlar
Ben şirket adı versem şok geçirirsiniz de ifşa olmamak ve dava açılmaması adına yazmıyorum. Fingirdeğin gözlerinden okunuyor zaten...

Ne ağır cümleler bunlar ya nahos cümleler yakışıyor mu size? Daha düzgün anlatabilirsiniz

Ama burada disiligini gösterip her sorunu çözebilecegini düşünen kadın çok konusu bile var
Valla yakışmasa da her anlamda bu kadınlardan çok bunaldım. Normal karşılanıyor hemde ...

Ben şirket adı versem şok geçirirsiniz de ifşa olmamak ve dava açılmaması adına yazmıyorum. Fingirdeğin gözlerinden okunuyor zaten...

fark etmez,
is yapilan yerde kimse boyle kademe atlayamaz,
eger ki biri bu sekilde kademe atliyorsa zaten pek de is yapilmiyordur,
can sikmaya degmez.

Şükür ben de karşılaşmadım.
Olmaz mı? Elbet vardır da beni hiç ilgilendirmezler!
Herkes kendinden mesuldür bu hayatta.
Benden hoşlanan adama saçma sapan şeyler söyleyen bu kadınlar ki ben bunlardan hiçbiriyle özel hayatıma dair bişi paylaşmamıştım. Ekstra olarak ortamdaki erkeklere yavşadıkları için herkes aynı muameleyi bekliyor...Yani kötü bir yerde değildi de ismini yazmamam şimdi size zararı dokunanlara naparsınız ?

Adam benden hoşlanıyorsa o kadınlardan etkilenmez ki.
Niye bana zarar verilsin yani?
Hayatta iyi insan da var kötü insan da var. Kötülerle muhatap olmazsanız azalarak biterler.

Adam benden hoşlanıyorsa o kadınlardan etkilenmez ki.
Niye bana zarar verilsin yani?
Hayatta iyi insan da var kötü insan da var. Kötülerle muhatap olmazsanız azalarak biterler.
İşte sevgilisi var demişler bu da inanmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…