- 15 Eylül 2018
- 327
- 212
- 18
- 37
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Fingirdek, kıçı başı ayrı oynayıp , çoğu kadında kendini pazarlıyor, napıyorsunuz bu durumda sessiz mi kalıyorsunuz ?
Valla hayatım da böyle bir kadın tipi karşıma çıkmadı.Şu sutyeni çıkartır bi müdüre gösteririm
Yok öyleler gerçekten :) niye sevelim destekleyelim ki fingirdek kadınları ? Kadın herkese pas veriyor, aynı zamanda iş konusunda ayak kaydırmaya çalışıyor...kim olduğu önemli değil, hiçbir hemcinsim adına bu söylemleri kullanmayarak başlıyorum ben işe.
İş hayatından korkma sebebim sırf bu kadınlar... Doğuda ücra yerde de çalışırım, tek de çalışırım ama bu kadınlara tahammül edemiyorum...Böyle tipler herdaim varolacaklar..ya onlar gibi olup öyle başedeceksiniz yada onurlu davranmaya devam edip görmezden geleceksiniz.
Şanslısınız çoğu kadın böyle gözlemlerime göre. İş yerinde bile bir sürü evli olmasına rağmen evlilik dışı ilişki varValla hayatım da böyle bir kadın tipi karşıma çıkmadı.
Ben şirket adı versem şok geçirirsiniz de ifşa olmamak ve dava açılmaması adına yazmıyorum. Fingirdeğin gözlerinden okunuyor zaten...ogrencilik ve calisma hayatinda hic boyle kisilere rast gelmedim.
muhendislik departmanindan selamlar
Valla yakışmasa da her anlamda bu kadınlardan çok bunaldım. Normal karşılanıyor hemde ...Ne ağır cümleler bunlar ya nahos cümleler yakışıyor mu size? Daha düzgün anlatabilirsiniz
Ama burada disiligini gösterip her sorunu çözebilecegini düşünen kadın çok konusu bile var
Ben şirket adı versem şok geçirirsiniz de ifşa olmamak ve dava açılmaması adına yazmıyorum. Fingirdeğin gözlerinden okunuyor zaten...
Benden hoşlanan adama saçma sapan şeyler söyleyen bu kadınlar ki ben bunlardan hiçbiriyle özel hayatıma dair bişi paylaşmamıştım. Ekstra olarak ortamdaki erkeklere yavşadıkları için herkes aynı muameleyi bekliyor...Yani kötü bir yerde değildi de ismini yazmamam şimdi size zararı dokunanlara naparsınız ?Şükür ben de karşılaşmadım.
Olmaz mı? Elbet vardır da beni hiç ilgilendirmezler!
Herkes kendinden mesuldür bu hayatta.
O zaman benden bir özlü söz gelsinValla yakışmasa da her anlamda bu kadınlardan çok bunaldım. Normal karşılanıyor hemde ...
Adam benden hoşlanıyorsa o kadınlardan etkilenmez ki.Benden hoşlanan adama saçma sapan şeyler söyleyen bu kadınlar ki ben bunlardan hiçbiriyle özel hayatıma dair bişi paylaşmamıştım. Ekstra olarak ortamdaki erkeklere yavşadıkları için herkes aynı muameleyi bekliyor...Yani kötü bir yerde değildi de ismini yazmamam şimdi size zararı dokunanlara naparsınız ?
İşte sevgilisi var demişler bu da inanmış...Adam benden hoşlanıyorsa o kadınlardan etkilenmez ki.
Niye bana zarar verilsin yani?
Hayatta iyi insan da var kötü insan da var. Kötülerle muhatap olmazsanız azalarak biterler.
Ben niye yapayım ? Eskort diyorum o kadınlara herkesin ortasında zatensende becer, sende yap madem öyle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?