Benim de 19 yaşında sevgilim oldu hatta daha erken de oluyordu. Ama o yasta evime 2 saatlik bir sehirde universite okuyordum, meslek edinmeye calisip, biryandan arkadaslarimla ve sevgilimle geziyordum.
Üniversitem bitti yine sevgililerim oldu, aile evime geldim arkadaslarimla, ablamla tatillere, gezilere, turlara çıktım.
Paramı kazandım, meslegimde gelistim, annemle kiyafet makyaj takı alışverislerine cıktım.
29 yasindayim yurtdisinda yasayan benim gibi gezmeyi, seyahati seven, dunyayi gezebilecegim, acayip eglendigim, yasimiz, mesleklerimiz, oturmuş karakterlerimiz sayesinde her seyi olması gerektigi gibi yasadigimız, maddi manevi hayatimizi ortak planladigimiz bir erkekle henuz yeni evlendim.
Yani bunu hava atmak icin yazmadim ama yani dusunuyorum da ben de 19 yasinda oldum siz de, hayatinizi bambaska yasamak varken, okumadan meslek edinmeden, gezip tozmadan, sevgili edinip insanlari tanimadan, eğlenmeden, entelektuellik ve kişilik olarak gelismeden nasıl gidip koştur koştur evleniyorsunuz aklım almıyor.

Söyleyeceğim tek şey ya bu deveyi güdeceksin, ya da çocuk falan olmadan bu diyardan gideceksin konu sahibi.