Sıkıştım....

Ben öğrenciliğimde 2 yıl hem çalışıp hem okudum.
Maddi sıkıntı olduğu için değil de hoşuma gittiği için çalıştım.
İstedikten sonra üstesinden gelirsin sanırım.
Şu anda en büyük masraf senin okulun gibi görünüyor.
O nedenle biraz fedakarlık yapmalısın.
Allah kolaylık versin.
Bir de illa hemşirelik yapmak zorunda değilsin.
Part-time çalışabileceğin başka işleri de değerlendir.
Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın.

Allah yardımcın olsun canım umarım maddı durmunuzu duzeltırsınız eger ıs bulabılırsende calıs derım

dualarınız için teşekkür ederim kızlar ay iyiki varsınız zemuszemus olumunekankayizsmile
evet hemşirelik zor olcak gibi geliyor başka alanlara bakmalıyım..
öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan

allaha yqardımcın olsun canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin 1 sene geçer hemen
birde şunu düşünüyorum maddi durumunuz iyiyken hiçmi kenara brişeyler koymadınız yada gayrimenkul almadınız
aslında bugüne değil geleceğede yatırım yhapmak lazımki
ilerde sıktı çekmeyesin diye

canım gelen hep eğitime gitti,kardeşimin özel okudu dersane ingilizce kursu felan.e 3 kardeşiz.evinde giderleri var.öle zengin hayatı yaşamadık ama eğitimdende kısmadık.tatillere bile gitmezdik..

hayat bu işte. son senenmiş zaten biraz sıkıntı çekersn ama başarmak zorundasın. beni dershaneye göndermesini istediğimde babam çalış kazan benim hayatımı kimse kurmadı demişti ve evet ben konfeksiyonda çalışıp üniv kazanmıştım.bu arada daha önce kazandım fakat paralı olduğundan babam göndermemişti. sonrada ben işten çıktım diye hiç yardımcı olmadılar ve ünive giderken ev yapmaya başladı babam. bana gelince parası yoktu dur birkaç senede okulumu bitireyim yok yapmadı. ama abime paraları döktü resmen. ben ünive giderken inşaatta çalıştım. ödevelerimide yaptım okulumuda birincilikle bitirdim. azmedersen yapabilirsin. allah kolaylık versin.

vay anasını süpersin ya :)

canim durumuna cok üzüldüm... babanin iyi bir yöneticiyken issiz kalmasi hepinizin hayatini etkilemis.. ama hayatin bizlere neler getirecegi hic belli olmuyor. eminim ailece bunun üstesinden geleceksiniz.

eminim baban cok kisa zamanda hak ettigi isi bulacaktir. iyi calisan, esinin ehli insanlar cok göze batar, cok kuyulari kazilir ama sonunda hak ettikleri yere ulasirlar. o kadar iyi ise - ki inaniyorum- eminim sizi feraha erdirecek isi bulacaktir. yapman gereken o gün gelene kadar azicik disini SIKIP en azindan kendi ihtiyaclarini görecek mini is bulman. cok para kazanacagin bir sey olmasina gerek yok. zaten okulu kenara atma sansin yok. mesela okul cikisi bir alisveris merkezinde kücük bir magazada calisabilirsin. incik cincik seversen bujiteri falan olabilir. hem kafan dagilir, hem zorlanmazsin, hem de okulun aksamaz..

en kisa zamanda maddi manevi huzur bulnaizi diliyorum ...

evde ya da hastanede hasta bakabilirsin.boş olduğun günler için konuşup anlaşabilirsin.çünkü çoğu hasta yakını bakıcıdan çok hemşire ister hastasına bakım için.düşün derim.

allah yardımcın olsun öncelikle.yaşadığın durumda senin çalışmandan başka yol gözükmüyor.hemşirelik değil ama daha basit işler yapabilirsin.bu zamana kadar yokluk çekmemişsin ama hayatta biraz zorluk çekmedende olguınlaşamıyor insan.17 yaşımda üniversite okuyabilmek için yatılı çocuk bakıcılığına girdim.inanki 5 yılım milletin işini gücünü yapmakla geçti kendim çocukken başka bir ailenin çocuğunu büyüttüm.hemde okudum.çok zorluklar çektim çok laf işittim.okulum bitince ayrıldım işimden.şu anda öğretmenim.hiç bir sıkıntım kalmadı .demem o ki emeksiz yemek olmuyor.Babanda çok kıymetli bir insan .benim babam durumu olduğu halde ben seni okutamam hem çalış hem oku demişti.

Evet vakıf üniversitesi ama aslında en acımasız işletmeden bile daha acımasız davranıyor tahsilat işinde.Verdiğimiz ücretin karşılığını alamıyoruz.

ben kadıköyde oturduğum için kadıköy-üsküdar civarı eve yakın biyer istiyorum.çünkü vaktim zaten darken birde istanbul trafiğinde uzun yol gidip vakit kaybetmemeliyim.

bir ajansla görüşmeyi düşünüyorum.hem o market tanıtımı vs hemde hasta bakımı gibi işler hep ajanslar sayesinde oluyor.iyi bir ajans araştırıp bulmalıyım.malum ajanstan ajansa fark var.

aslında acıbadem hastanesine bir öğrenci bizim okuldan işe girmiş ama bana öğrenci almıyoruz diye reddetmişlerdi.okul müdürümle konuşup aslında bişeler ayarlamasını isteyebilirim.heryerde eli kolu vardır onun.hem acıbadem hastanesi çok yakın bizim eve.

babacığımın iş bulmasını en çokta onun yıllar yılı çalışması sonucu kendini değerli hissetmesi için istiyorum.

destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar bana moral ve umut verdiniz.daha zor durumda olup başaranları görünce iyi hissettim.herşey güzel olcak inşallah kaydirigubbakcemile5

başka üniversiteye geçme imkanınız yok mu?

canım başka üniversiteye geçmek istesem 1 sene daha uzar okulum.zatende istanbulda bir üniversiteye geçmek için yüksek ortalama gerekir.geçeceğim devlet üniversitesi şehir dışında olsada konaklama ücreti vs gene aynı parayı bulcak.o yüzden geçiş yapmak istemedim.

Arkadaşlar bugün kozyatağı XXXXXXXXXX hastanesinde işe girmiş bulunmaktayım.Hiç istemediğim bir hastanede hiç istemediğim ve zor bir bölümde hiç istemediğim bir maaşla çalışcam.
destek verek herkese çok teşekkür ederim
öpüldünüz

Son düzenleme:
bu devirde herkes sevdiği işi bulamıyor,sıkın biraz dişinizi
bi sürü insan işsiz dışarda

ayrıca kurum adı vermeseydiniz keşke,burası büyük bi site
hastanenin müdürleri geziyor olabiliraklinialirimsmile

bak ordaki beyin cerrahı prof.mehmet özek yakınım olur söylerim haa:roflol:
bi de radyolojiden alper hoca var tabi tanıdığımsempatiksalakcinni
(şaka şaka söylemem)

hayırlı olsn işin opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis

sağol cnm.ismi sildim bu arada hatırlattığın iyi oldu :)

Hayırlı olsun canım. atalarımız ne demiş gün doğmadan neler doğar
Her ne kadar istemediğin biryerde olsa, hiç olmamasından iyidir.
Her farklı yer yeni tecrübeler kazandırır. Birşeyler katar insana
Maaşın ne kadar merak ettim, özel değilse tabi ( merakk iştee kaydirigubbakcemile2 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…