sıkkınımmmm

strong women

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
12
6
1
34
slmlar.. herkes aynı şeyi mi yaşıyor yoksa sadece bende mi böyle bilmiyorum.. eşimle özel olarak yaptıgımız hiçbirsey yok.. ailesiyle dipdibeyiz heryerde heryere birlikte gidip geliyoruz..evdeyken bitek yemekte birbirimizi görüyoruz sonra o tv basına geciyor sohbet muhabbet yok.. dizi film izliyorum. çalıştıgım için ben erken yatıyorum o uykusu ne zaman gelirse.. onun için uyku dert değil.. saolsun işlerime yardımcı olur evde gün içinde arar eder napıosn nasılsın bu kadar.. ama ailesyle konusmalarına bakıyorum gününü anlatır neler yasamıs ne yapmıs öyle istekli anlatır ki bana gelince iyi işte ne yapıyım iş güç.. onunla oturma odasında birlikte tvye bakmak vakit gecirmek anlamındaymıs.. evliliği sen ne sanıyordun diyor ve ben sana 1 yıllık evliyim yani.. bi parka insek ailesi bi oturmaya gitsek ailesiyle birlikteyiz.. artık sıkıldım.. ister istemez onlara da zıt oluyorum.. haftasonu gelir dısarı cıkmak istiyor arkadaslarıyla mesela ayda yılda bir oluyor bu belki ama ya ailen yok madem simdi de arkadasların mı ben neden cıkmıyorum diyorum sen napcaksın diyo.. ben insan değil miyim neden cıkamıyorum diyo.. peki ben neyim diyorum susuyo bagırıp kapıyı cekip cıkıyor.. gec gelmez baska kötü yerlerde takılmaz asla ama bende bi özel oldugumu hisetmek istiyorum üç gündür aglıyorum ya bi gör beni diyorum bi ilgi göster bi sevdiğini söyle yalvarıyorum resmen.. sonra bunları yapmayınca benden önceki ilişkisine takılı kalıyorum acaba ondada mı öyleydi.. onunla 2 yıl konusmus 3 gün nisanlı kalmış kız sehir dısından.. benimle de onunla ayrıldıktan 5 ay sonra tanısıp 6 ay sonrasında evlendik.. aklım gidiyor bazen unutamadı mı acaba ona da böyle mi olurdu diye.. beni uyuyor sandığında gelip öper ölürüm sana der sensiz yapamam der ama uyanıkken agzından hiçbirsey alamam.. nden diyorum ne yapamıyorum ne eksik bırakıyorum diyorum kendi kendime.. ailesine gidince a dan z ye herseyi bıdır bıdır konusup eve gelince sus pus olması beni delirtiyor.. nasıl renklendiricem beni görmesini saglıcam bilmiyprum varsa yoksa tv varsa yoksa cümbürcemaat yapılan seyler.. özelimiz sadece yatak odası mı yani... bide bebek diyor.. neden yapıyım ki ya sen önce beni bi gör değil mi bilmiyorum kendi kendimi bunaltıyorum

Ah aynı biz. Yani evliliğimin ilk yılları. Daha 2 senedir eşim çekirdek ailemizle vakit geçirmenin kıymetini az buçuk anladı. Yine de tam değil. Önceden hiç konuşmazdı şimdi ailesine değil bana anlatır. Arada orda da dökülüyo falan.

Amaaaa düzene girmeden bebek yapma kardeşim. İnan ben çok çektim. Mahvettiler beni. Şu ana kuzuluğundan çıkmadan yeltenme hiç.

Dırdır edip söylenme de. İlgi istiyorum da deme. Çek kendini geri. Kendi kendini oyala. Evin içinde de meşgale bul kendine. Noluyo ya deyip o gelsin yanına. Sonrasında üslubuyla içindekileri dökersin. Çok uzatmadan hale yola girer inşallah..

bende bebek olursa hersey daha mi iyi olur eve düşkün o ayrı ama artık daha da biz mi oluruz diye düşünüyorum. yani yatana kadar ailesine ne yedik ne içtik anlatıyor.. gerçi onlar sordukları için anlatıyor herseyi soruyorlar ben genel soruyorum sıkıştırmak istemiyorum ama onlar sorunda problem olmuyor evime gelen hediyeden bile haberi var tek basıma biyere gitsem herkes duyuyor sacımın dökülmesine kadar herseyi biliyorlar neden yani niye.. aslında anneci babacı biri de değil sürekli azarlar öyle konusur ama işte diyecek anlatacak bisi de bulamıyorum ki sadece sorun beni görmemesi benimde geçmişine kafayı takıyor olmam

benim bir arkadaşım da bunları yaşadı. baktı adam olmuyor kendini çekti geri. hiç ilgi göstermedi. soğuk davrandı, konuşmadı ama trip atarak değil. yani normalde olan cıvıltılı kadın değil de aynı adam gibi davranmaya başladı. bir zaman sonra eşi neler oluyor diye uyandı tabi sonra konuştular felan şimdi maaşallah çok iyiler bir de bebekleri olacak.
kesinlikle düzelmeden bebek düşünmeyin. bebek güzel evlilikleri daha güzel yapar, sorunlu evlilikleri daha sorunlu hale getirir. iletişimsiz bir eve bebek de o yavrunun iletişim bozukluğu ile dünyaya gelmesi anlamına gelir.

benim esimi anlatmissiniz sanki.aile kismi yok ama surekli bilgisayarda oyun oynuyor
tek etkinligimiz yemek sirasinda sohbet.ilgili ol diyince de sen ne plan yaptin da ben uymadim diyor.herseyi benden bekliyor.bende takmiyorum artik kendi kafama gore takiliyorum.sizde umursamayin duzelir zamanla

Düşkün değilse neden sürekli ordasınız? Sizi çok iyi anlıyorum. Yaptığımız her şeyi bilirlerdi. Benim evimin içindeki her şeyden haberleri vardı. Her şeye maydanoz oluyolardı haliyle. En sonunda saklamayı öğrenebildik de rahata erdik.

Siz önce eş ailesiyle aranıza mesafe koymalısınız. Eğer o mesafe olmazsa içiniz tükenir. O yüzden bebek konusundaki fikrimi söyledim yoksa haddim değil. Siziz bileceğiniz iş orası. Ama bebek doğunca erkeklere sihirli değnek deymiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…