Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

ZUM

YENİBİ NEDEN,YENİBİ BEDEN
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
1.745
0
66
Diğer
Selam canlar konuyu açıyım da hepberaber toplanalım dedim .. Yeni yıla girerken bi yenilik bi değişiklik belki hepimize iyi gelir..
Belki de ihtiyacımız olan budur ... Yeni hepimize istediğimiz herşeyi ama herşeyi versin inşş. Hayırlısıyla canlar ,
toplaşın haydii yapılsın çizelgeler,kilo bildirimleri, yazılsın menüler "biz geri döndük,burdayız "
zayıflamayan kalmasınnnnn

BURDAN DEVAMM DİYET GÜNLÜKLERİNDE KONU AÇMAK SERBESTMİŞ

her gün düzenli menümüzü yazalım kızlar eskisi gibi değerlendirmeler de yapalım.bi başladık mı gerisi gelir zaten

tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz

ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas

bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır.orayı bilmiyorsan belirteyim canım

ortim bi sıkıntı var 0 yazan bi çizelge çıkıyo direkt bi işlem yapamıyorum anlamadım :/

Sağlıkla ve keyifle zayıflamanızı temenni ediyorum..

Topiğiniz hayırlı olsun.

ortilerim başlamış bile yazışmayaaa hadi hatunlar cumaya kadar ibre oynasın görsünler topik neymişşş

Vayyyy çizelgemdeki kilom neymiş öyleeee.İnşallah yine öyle olurum.Şimdi işim var da çizelgemi
, birazdan düzenleyeyim.

benimd eyeni çizelgem akıllara zarar dimi ayşemm..
hala 68

ortilerim başlamış bile yazışmayaaa hadi hatunlar cumaya kadar ibre oynasın görsünler topik neymişşş
selam ortimm hoşgeldinnn Başladık başladık canım haydi yıkalım ortalığı
merhabalar,hayırlı olsun inşallah.hep birlikte ,istediğimiz kilolara geleceğiz.süper süper
canım merhaba bak döndük eski günlere haydi hayırlısı füsuncum
vayyyy çizelgemdeki kilom neymiş öyleeee.inşallah yine öyle olurum.şimdi işim var da çizelgemi
, birazdan düzenleyeyim.

emin ol tekrar öyle olacak o tartı senin elinden kurtuluşu var mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…