• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil baştan başlamak gerek mi bazen...?

ambitious

Yer gök aşk!
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
1.194
5
158
Gücün var mı sevgilim.
Derin sularda inci tanesi aramaya?
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya

Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi?
Yorgun gibi bir halin var
Duygun karışık olabilir mi?

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak.
Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak.

Sanki bugün
Son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma
Selam verip yürümek istiyorum ben

.............................................................................................

Hayat sıfırlananilir mi arkadaşlarım? O kadar yıldan sonra, yeni arayışlar olabilir mi?

Mutuluk tüm insanların hakkı değil midir? Yoksa bize biçilen hayatı yaamaya kendi kararımızla devam mı ederiz?

Mutsuz ola ola...

Hayat kendi seçimlerimizdir bence, biz şekillendiririz.

Öyleyse BEN neden kendimin şeklini verdiği bu hayattan mutsuzum? Mutlu olmak isterken?

Neden gözlerimden yaşlar süzülür ve ben hiçbirşeyi değiştiremem?

Mutsuzum.

Şükür ediyorum o ayrı, insan olanın isteyebileceği hemen herşeye sahibim. Miyim?

Bu duygulara ortak olan var mı içinizde?

Klavyenin harflerine dokunarak hayatının anlarını tüketininiz var mı benim gibi şu anda?

Şebnem Ferah'ın böyle bi etkisi oluyor belirli yaş aralığındaki insanlara.

Geçer, üzülme.

Öyle bir şey yazmışım ki, specific bir dert değil...

Kim ne yazsın cevap olarak. Ben ne cevap bekliyorum?

Birileri daha ben de mutsuzum desin diye mi bekliyorum burda?

Ne beklediğimi de bilmiyorum.

Sanırım yapayalnız olduğumu, mutsuz olduğu haykıra haykıra yazmak istiyorum ve bunu çevremdekilerle değil ama klavyeli kimliği belirsiz arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum.

Geçmiyor crndgn, geçmiyor.

Hep orda.

Hep.

Şebnem Ferah'ın bu şarkısı karşıma çıkmadı ki, ben onu karşıma getirdim....

bazen sıkılır için ama neye olduğunu bilmezsin, yada yataktan mutsuz olarak kalkarsın.. herşeyin vardır ama hani birşeyler eksiktir o an için.. ağlarsın anlamsız, gülersin anlamsız.. mutsuz musun? hayır! peki mutlu musun? ı-ıh!!.. yalnız mısın dersin kendine, yok öyle birşey de değil.. kalabalık içinde yalnızlık gibi..

evet biliyorum bu hissi.. depresyon vol1

belirli bir yaşla alakası yok herkes aynı şekilde hissetmeyebilir ince düşünmeyebilir.Ben senin ne demek istediğinin anlıyorum arkadaşım bazen bana hayat öyle hızla geçiyo ama ben duruyorumda hiç hayata katılamıyormuşum gibi geliyo bir şeylere geç kalmışlıklık ama boşvermişlik değil çünkü çevremde boşverdiğim umursamadığım bişey yok ama birşey yapma isteği gelmiyo birilerinin dürtmesimi lazım başka birşeymi bilemiyorum bende adını koyamadım bir amaçsızlık var ama onu biliyorum günleri sayan biri gibi ama beklediğim bir gün bir an yok depresyonda da değilim aslında sadece bu dünyadaki işimin bitmesini sükunetle bekliyorum bunu yaparkende kimseye zarar vermemeye rahatsız etmemeye çalışıyorum.Biraz deli saçması oldu bunlar biliyorum

O kadar az yersen mutsuz olursun tabi.

Diyet günlüğün kabus gibi, 4 yumurta akı ve 1 bisküvi nedir ayol?

Konu felsefik. Konu 'biraz daha açılacak bir konu' değil. Belki de öyle ama ben beceremiyorum.

Ben de severim, sorun nedir, sorun neden olşuyor, önce onu bulalım, sonra da çözüm bulalım. Ama olmuyor işte.

Ruh halim de bu değil.

Ben denemedim mi açayım kendi içimde, çözümü bulayım, ona uygu yaşayayım.

Olmuyor.

Olur.

Ama olmuyor.

belirli bir yaşla alakası yok herkes aynı şekilde hissetmeyebilir ince düşünmeyebilir.Ben senin ne demek istediğinin anlıyorum arkadaşım bazen bana hayat öyle hızla geçiyo ama ben duruyorumda hiç hayata katılamıyormuşum gibi geliyo bir şeylere geç kalmışlıklık ama boşvermişlik değil çünkü çevremde boşverdiğim umursamadığım bişey yok ama birşey yapma isteği gelmiyo birilerinin dürtmesimi lazım başka birşeymi bilemiyorum bende adını koyamadım bir amaçsızlık var ama onu biliyorum günleri sayan biri gibi ama beklediğim bir gün bir an yok depresyonda da değilim aslında sadece bu dünyadaki işimin bitmesini sükunetle bekliyorum bunu yaparkende kimseye zarar vermemeye rahatsız etmemeye çalışıyorum.Biraz deli saçması oldu bunlar biliyorum

DEli saçması değil.

Evet, gün dolduuyoruz belki de sükunetle bu hayatta. İçimiz böyle demiyor ama... İsyan ediyor bazı zamanlarda. Senin de ediyor. Yoksa böyle yazmazdın bence...

Hangimiz mutluyuz ki arkadaşım?
Şükür halimize deyip hayat bize ne sunarsa onu yaşıyoruz.
Çok sorgulamamak gerek bence.

O kadar az yersen mutsuz olursun tabi.

Diyet günlüğün kabus gibi, 4 yumurta akı ve 1 bisküvi nedir ayol?

Şmdi öyle değilim, o bir ara yeme bozukluğu yaşadığım zamanlarda öyleydi. Bir ara dediğime bakma, çok kısa sürmemişti. Neyse ki geçti.

Ama takıntılıyım dış görüntüye hala. 'Normal' yolunu buldum diyelim. Yumurta akı ile beslenmiyorum artık :)

Altı yaşından beri zaman zaman böyle saçma hissederim şımarıklık bu demesin kimse bu böyle birşey değil mizaçmı hastalıkmı bilmiyorum o ruh hali bir dalgalı bir durgun oldumu okadar yorulurki insan anlatamam.Konuşmak istemezsin,depresyon değil bu anlatamıyor insan.

bazen sıkılır için ama neye olduğunu bilmezsin, yada yataktan mutsuz olarak kalkarsın.. herşeyin vardır ama hani birşeyler eksiktir o an için.. ağlarsın anlamsız, gülersin anlamsız.. mutsuz musun? hayır! peki mutlu musun? ı-ıh!!.. yalnız mısın dersin kendine, yok öyle birşey de değil.. kalabalık içinde yalnızlık gibi..

evet biliyorum bu hissi.. depresyon vol1

Kalabalık içinde olana razıyım, o derece yani... Yataktan mutsuz kalkarsıni yatağa mutsuz gidersin. Anları geçirirsin. Ömrünü tüketirsin. Tüketirken de tükettiğini bile bile hiçbir şey yapamazsın.

Hangimiz mutluyuz ki arkadaşım?
Şükür halimize deyip hayat bize ne sunarsa onu yaşıyoruz.
Çok sorgulamamak gerek bence.

Evet sorgulanmadığında daha az mutsuz, hatta öutlu olunduğunu biliyorum.

Ama olmuyor.

Sorgulatıyor kendini bana hayat.

Ya da ben sorguluyorum.

Neden yaşıyorum? Amaç ne? Bunları ben seçmedim mi? Evet ben seçtim. Öyleyse bu şikayet neden? Ne istiyorum?

vs.vs. vs.

Altı yaşından beri zaman zaman böyle saçma hissederim şımarıklık bu demesin kimse bu böyle birşey değil mizaçmı hastalıkmı bilmiyorum o ruh hali bir dalgalı bir durgun oldumu okadar yorulurki insan anlatamam.Konuşmak istemezsin,depresyon değil bu anlatamıyor insan.

Mizaç galiba :(

Ben de hissederim.

Sorgular dururum.

Kalbimde bir karaltı var sanki.

Buzlarülkesi ve 2 de ziyaretçi var konuda şu an.

Bir ipucum da yok. Karanlık yanlara dokunuyor bu cümleler. Düşünmek istemediğimiz, belki de daha önce hiç düşünmediğiiz şeylerden bahsediyor.

Ya da deli.

Ya da vaktimizi çalıyor.

Ne kastediyor bu KADIN?

Ne olmuş ne bitmiş neden mutsuzmuş yazmamış.

Öyle bir şarkı ile bunalmış buraya da yazmış mı.

DEğil. Ama geçer.

Hayatın bana biçtiği ya da kendi seçtiğim diyelim, rolüme girer, güzel de oynarım. Kimseleri rahatsız etmem. Ya da az ederim. Bazen anlarlar. Evladımızın neden içi kararmış. Kardeşim neden hüzünlü.

Ellerinden gelmez bir şey.

Ben de belli etmem fazla, ki üzülmesinler.

Zaten ne yaşıyor isem sorumlusu ben değil miyim.

Evet benim.

Belki de ceza çekiyorum.

Ama bu his.

Kendimin çağırdığı bu bunalım.

Bu ruh hali.

Usandırıcı.

İstemiyorum.

Back
X