silent womenin kucuk dunyasi;)

eviniz çok tatlı çok güzel sıcacık çok beğendim, belirtmek isterim duvar dekorasyonunu ben de çok severim duvarlar boş dayanamam ama evde az eşya ferahlık severim yalnız rica ederim büyük resimler koyun o caanım evinizin güzelliği böyle net belli olmamış salonunuzun koltuklarının rengi tam anlaşılmıyor görmek isteriz

Malesef ev kucuk olunca esyalarim ic ice oldu ama yinede seviyorum.ins kendi evime gecince daha ferahlayacagina inaniyorum.cok tesekkur ederim.koltugum acik vizon rengi..kosem yani.

cnm evin küçük ama huzur ve ferehlık fışkırıyo :) yalnız bazı fotolar çok küçük tam anlayamadım. zebra perde nasıl kullnımı ve temizliği .

cnm evin küçük ama huzur ve ferehlık fışkırıyo :) yalnız bazı fotolar çok küçük tam anlayamadım. zebra perde nasıl kullnımı ve temizliği .
Cok tesekkur ederim canim.ev kucuk olunca zebra perde yaptim tum evimi.ferah durmasi acisindan.ben memnunum.hicbir sikinti yasamadim...elektrk supurgesini acinca tozunu aliyorum..nemli bezle bazen siliyorum.gectigimiz haftalardada yikatmaya yolladim geldiler.ozetle hic pismanlik yasamadim

Prof.makinayla cekince boyutu almiyor.ama bikac tane telefondan cekip koydum az once bakin iaterseniz

Prof.makinayla cekince boyutu almiyor.ama bikac tane telefondan cekip koydum az once bakin iaterseniz
eveeeeeeeet asıl şimdi belli olmuş bence böyle resimler koymalısınız daha net oluyo büyük olunca teşekkür ederim köşeniz çok tatlı tekliler onun takımı değil sanırım siz mi kombinlediniz?

eveeeeeeeet asıl şimdi belli olmuş bence böyle resimler koymalısınız daha net oluyo büyük olunca teşekkür ederim köşeniz çok tatlı tekliler onun takımı değil sanırım siz mi kombinlediniz?
Tekliler ayni magazanin farkli takimi canim.renkleri gorunce vuruldum.aslinda genis bi salon hayal ederek almistim o iki berjer yanyana olacakti.salonumun kucuk olacagani dusunemedim.biraz tikis oldu ama gozum alisti zamanla:) cok tesekkur ederimmm

cnm halı yıkamada yıkatılıyomuş sen de mi öyle yaptın.maliyetli mi yıkatmak.bende düşünüyorum da ondan soruyorum :).cevabına tesekkür ederim şimdiden

cnm halı yıkamada yıkatılıyomuş sen de mi öyle yaptın.maliyetli mi yıkatmak.bende düşünüyorum da ondan soruyorum :).cevabına tesekkür ederim şimdiden
O islerle tamamen esim ilgileniyor ama hali yikattigimiz yer mobilyalari aldigimiz yere bagliymis..evlendigimizden beri oraya yikatiyorum halilarimi.perdeleri ilk kez gectigimiz hafta yikattim.ayni yere yolladik
Gordugun tum perdeler 50 tl tuttu canim.

Evinize bayıldımmmm, Çoookkk modern ve tarz bir eviniz var. Allah huzurunuzu bozmasın.

Merhaba canım evin çok cici güle güle oturun tüm kiracılar senin benim gibi rabbim hepimize kendi evimizi nasip etsin inşallah. önemli olan mutlu olmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…