- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
eviniz çok tatlı çok güzel sıcacık çok beğendim, belirtmek isterim duvar dekorasyonunu ben de çok severim duvarlar boş dayanamam ama evde az eşya ferahlık severimCok tesekkur ederim:) aslinda alisinca vazgecemiyor insan.ama tabi sevmekte onemli..bazende cesaret isi.mesela salondaki ve holumdeki duvar kagitlarini esimle beraber yaptik
Calisma odamdaki saati esim ozel yaptirmis.akrep ve yelkovanda isimlerimuz var.simdi duvarlari bos bir ev gorunce doldurasim geliyor
Bunun gibi coksey.herkes nasil mutluysa oyle yasamali:)
Biz boyle mutluyuzhalıyı duz serin lütfen lütfen sinirlerim hopluyor öyle görünce
Malesef ev kucuk olunca esyalarim ic ice oldu ama yinede seviyorum.ins kendi evime gecince daha ferahlayacagina inaniyorum.cok tesekkur ederim.koltugum acik vizon rengi..kosem yani.eviniz çok tatlı çok güzel sıcacık çok beğendim, belirtmek isterim duvar dekorasyonunu ben de çok severim duvarlar boş dayanamam ama evde az eşya ferahlık severimyalnız rica ederim büyük resimler koyun o caanım evinizin güzelliği böyle net belli olmamış salonunuzun koltuklarının rengi tam anlaşılmıyor görmek isteriz
Cok tesekkur ederim canim.ev kucuk olunca zebra perde yaptim tum evimi.ferah durmasi acisindan.ben memnunum.hicbir sikinti yasamadim...elektrk supurgesini acinca tozunu aliyorum..nemli bezle bazen siliyorum.gectigimiz haftalardada yikatmaya yolladim geldiler.ozetle hic pismanlik yasamadimcnm evin küçük ama huzur ve ferehlık fışkırıyo :) yalnız bazı fotolar çok küçük tam anlayamadım. zebra perde nasıl kullnımı ve temizliği .
Prof.makinayla cekince boyutu almiyor.ama bikac tane telefondan cekip koydum az once bakin iatersenizeviniz çok tatlı çok güzel sıcacık çok beğendim, belirtmek isterim duvar dekorasyonunu ben de çok severim duvarlar boş dayanamam ama evde az eşya ferahlık severimyalnız rica ederim büyük resimler koyun o caanım evinizin güzelliği böyle net belli olmamış salonunuzun koltuklarının rengi tam anlaşılmıyor görmek isteriz
eveeeeeeeet asıl şimdi belli olmuş bence böyle resimler koymalısınız daha net oluyo büyük olunca teşekkür ederim köşeniz çok tatlı tekliler onun takımı değil sanırım siz mi kombinlediniz?Prof.makinayla cekince boyutu almiyor.ama bikac tane telefondan cekip koydum az once bakin iaterseniz
Tekliler ayni magazanin farkli takimi canim.renkleri gorunce vuruldum.aslinda genis bi salon hayal ederek almistim o iki berjer yanyana olacakti.salonumun kucuk olacagani dusunemedim.biraz tikis oldu ama gozum alisti zamanla:) cok tesekkur ederimmmeveeeeeeeet asıl şimdi belli olmuş bence böyle resimler koymalısınız daha net oluyo büyük olunca teşekkür ederim köşeniz çok tatlı tekliler onun takımı değil sanırım siz mi kombinlediniz?
cnm halı yıkamada yıkatılıyomuş sen de mi öyle yaptın.maliyetli mi yıkatmak.bende düşünüyorum da ondan soruyorum :).cevabına tesekkür ederim şimdidenCok tesekkur ederim canim.ev kucuk olunca zebra perde yaptim tum evimi.ferah durmasi acisindan.ben memnunum.hicbir sikinti yasamadim...elektrk supurgesini acinca tozunu aliyorum..nemli bezle bazen siliyorum.gectigimiz haftalardada yikatmaya yolladim geldiler.ozetle hic pismanlik yasamadim
O islerle tamamen esim ilgileniyor ama hali yikattigimiz yer mobilyalari aldigimiz yere bagliymis..evlendigimizden beri oraya yikatiyorum halilarimi.perdeleri ilk kez gectigimiz hafta yikattim.ayni yere yolladikcnm halı yıkamada yıkatılıyomuş sen de mi öyle yaptın.maliyetli mi yıkatmak.bende düşünüyorum da ondan soruyorum :).cevabına tesekkür ederim şimdiden
Esimle 1.5 yillik evliyiz.Ben nisanliyken esimin memuriyeti geldi.Ve o donemde sehir degisikligi dolayisiyla isimden ciktim ve kpss ye calisiyorum.ogretmenim.
Nitekim evimi esim ve benim ailemin destegiyle kurduk.
Hersey esime kalinca imkanlar dahilinde kurabildik evimizi.Evim kira kucuk bir ev.
Oturma odasi ve salon ayni.ben bu evi faaliyete henuz girmeden tuttuttuk...uzak sehirde oldugum icin esya secmek icin iki gunum vardi ve sadece netten evin fotograflarini gordum...bu yuzden salonum biraz kucuk olunca esyalarim buyuk kaldi...dilerim bigun yayila yayila esyalarimi serecegim bir salonum olur
Kirmizi oday esimin zevkiyle birlikte dosedik...cok seviyor o renkleri..bende seviyorum artik..o oda hem calisma odasi hemde koltuklar acildigi icin misafir yatak odasi
Evim kucuk olunca mutfagimda cokkkk ufak olunca cok dolapli unite almak zorunda kaldim.ve koltuklari acilir aldim
Mutfakta cogu zamanimizi geciriyoruz esimle...aksam yemeginden sonra genelde cayimizi kahvemizi nargilemizi orda iceriz
Yatak odam diger odalara nazaran daha genis
Ozetle imkanlar dahilinde kurdugum huzurlu yuvam..seviyorum evimi...hepimizin hayalleri var...cogu seyi kendi evimi aldiktan sonraya erteledim...insallah bigun olur...buyrun evime:)
Cok tesekkur ederim.mutlu oldumEvinize bayıldımmmm, Çoookkk modern ve tarz bir eviniz var. Allah huzurunuzu bozmasın.
Cok tesekkur ederim.mutlu oldum
Malesef kiradayiz canim:)Bu arada ev kendinizin mi? ekorasyonunuzu çok beğendim de ondan soruyorum
Tesekkur ederimmmeviniz çok tatlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?