- 21 Nisan 2014
- 1.669
- 1.957
- 333
- Konu Sahibi son mecnun
Eskişehirliyim evlilik dolayısıylada izmire yerleştim. Tiyatro vs.bahsetmişsiniz ya mesela eskişehir büyükşehir belediyesi şehir tiyatrolarında müzikalleri 10 tiyatroları 7 tl den izleyebilirsiniz. Hemde 1 ayda onlarca oyun sahnelenir. Çocuk oyunları bilet fiyatı 2 tl mesela. Yada opera izlemek isterseniz tam 7,5 tl öğrenci 5 tl. İzmirde bu tarz etkinliklere katılmadım burada durum ne bilmiyorum. Eskişehir temizdir,moderndir düzenlidir gerçi bu aralar reklamı fazla yapıldığı için çok göç almaya başladı ve memnun değiliz hiç. izmirde yaşamda bir başkadır,rahattır bir kere istanbula göre çok ucuzdur.
Beklentilerinizi tartın,iyi araştırın. Bana sorarsanız üzerine para verseler yaşamam istanbulda,o kalabalığı o trafiği o keşmekeşi çekmem yani. Gider gezer tatilimi yapar dönerim. İstanbulda "yaşamak"için hatırı sayılır bir gelir gerek bence öteki türlüsü eziyet.
Beklentilerinizi tartın,iyi araştırın. Bana sorarsanız üzerine para verseler yaşamam istanbulda,o kalabalığı o trafiği o keşmekeşi çekmem yani. Gider gezer tatilimi yapar dönerim. İstanbulda "yaşamak"için hatırı sayılır bir gelir gerek bence öteki türlüsü eziyet.