- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi son mecnun
Ben geleli 1 yıl oldu. Tercih dışı geldik.
Eşim iyi bir birimde,iyi bir konumda çalışıyor.
Ev kirası yok. Araba masrafı yok.Bazı tesislerde indirimlerden faydalanabiliyoruz. Evim İstanbul gibi bir yere göre rahat geniş 3+1. Oturduğum site parklı bahçeli bol yeşil alanlı. Çocuklarım küçük henüz okul masrafları da yok. Sigara,alkol,gece hayatımız yok.
Eşimin maaşı 5 Bin üzeri. Ben çalışmıyorum.
Bütün bunlara rağmen gitmek için gün sayıyorum.
Gelmeden önce oraya buraya giderim diye sıralama yapmıştım.
Şimdi hepsinden vazgeçtim.
Eziyet resmen bir yerden bir yere gitmek. Arabayı kenara çekip yürüsek daha iyi. Hayır bir de b.k gibi trafikte herkes birbirine korna çalıyor. Önümdeki gidebilse gidecem ben de herhalde..
Bir şehre 22 Milyon insan neden gelir? Aklım almıyor.
İnsan kapıcılık yapmak için neden İstanbul'a gelir arkadaş?
1-1,5 senemiz kaldı.
Sonra yallah Ankara'ya.
Diyarbakır'da resmen beleş yaşıyormuşuz bu arada.
Canım memleketim. Terörist kaynıyordun ama lokantada salataya para almıyordun bari.
Eşim iyi bir birimde,iyi bir konumda çalışıyor.
Ev kirası yok. Araba masrafı yok.Bazı tesislerde indirimlerden faydalanabiliyoruz. Evim İstanbul gibi bir yere göre rahat geniş 3+1. Oturduğum site parklı bahçeli bol yeşil alanlı. Çocuklarım küçük henüz okul masrafları da yok. Sigara,alkol,gece hayatımız yok.
Eşimin maaşı 5 Bin üzeri. Ben çalışmıyorum.
Bütün bunlara rağmen gitmek için gün sayıyorum.
Gelmeden önce oraya buraya giderim diye sıralama yapmıştım.
Şimdi hepsinden vazgeçtim.
Eziyet resmen bir yerden bir yere gitmek. Arabayı kenara çekip yürüsek daha iyi. Hayır bir de b.k gibi trafikte herkes birbirine korna çalıyor. Önümdeki gidebilse gidecem ben de herhalde..
Bir şehre 22 Milyon insan neden gelir? Aklım almıyor.
İnsan kapıcılık yapmak için neden İstanbul'a gelir arkadaş?
1-1,5 senemiz kaldı.
Sonra yallah Ankara'ya.
Diyarbakır'da resmen beleş yaşıyormuşuz bu arada.
Canım memleketim. Terörist kaynıyordun ama lokantada salataya para almıyordun bari.