şu forumda ilk defa silik çizgi var mı diyenler arasında çizgiyi sizde gördüm gibi geldi :) ama çizgi iki saat sonra çıktıysa başka bi test yapmanızı öneririm. yada kan verip kesin sonuç alabilirsiniz. hayırlısıkızlar adetimin günü 5 eylül, ilişki 15 ağustosta yaşandı sizce bişey var mı? göğüs hassasiyeti var bi de yoğun mide bulantısı ama galiba stresten ya da adetten önce de olanlardan. alttan elimle de kontrol etiim elime sert bişey de geliyor. sizce? bu arada çizgi hemen çıkmadı bir iki saat sonra çıktı
çok teşekkür ederim bu şekilde olup sonuç negatif olan var mı kızlar acaba?şu forumda ilk defa silik çizgi var mı diyenler arasında çizgiyi sizde gördüm gibi geldi :) ama çizgi iki saat sonra çıktıysa başka bi test yapmanızı öneririm. yada kan verip kesin sonuç alabilirsiniz. hayırlısı
valla testlerde 10 dk dan sonrayı ciddiye almayın diyorlar ama kimseden de böyle bişey duymadım açıkçasıçok teşekkür ederim bu şekilde olup sonuç negatif olan var mı kızlar acaba?
nasıl bişey canım?valla testlerde 10 dk dan sonrayı ciddiye almayın diyorlar ama kimseden de böyle bişey duymadım açıkçası
yani geç pozitifi görüp aslında negatif olmuş olan kimseyi duymadım demek istemiştimnasıl bişey canım?
anladım canım peki snce çizgi gri mi pembe mi hani buharlaşma çizgisi olabilir mi?yani geç pozitifi görüp aslında negatif olmuş olan kimseyi duymadım demek istemiştim
ben emin olmadan genelde asla gördüm demem pembemsi çok hafif bir çizgi var. emin olmak için telefonumdan da tekrar baktım açıkçası. yine de boşa umut vermiş olmıyım elinizde varsa bir test daha yapın bence yada yarın sabah bir kan testi yaptırın daha net sonuç alırsınızanladım canım peki snce çizgi gri mi pembe mi hani buharlaşma çizgisi olabilir mi?
canım ilişkinin üstünden 16 gün fala geçti bi de adete 5 gün kala çıkar dmi kan tetsindeben emin olmadan genelde asla gördüm demem pembemsi çok hafif bir çizgi var. emin olmak için telefonumdan da tekrar baktım açıkçası. yine de boşa umut vermiş olmıyım elinizde varsa bir test daha yapın bence yada yarın sabah bir kan testi yaptırın daha net sonuç alırsınız
çok teşekkürler en yakın zamanda tekrarayacağımBence tekrar test yapmakta fayda var. Emin olmak lazım.
ne yalan söyleyeyim burda rol yapamam kimseye yalan söyleyemem ama ben nişanlıyım, daha düğünüme de ayyllar varkıyamam ben sana bırde yuvarlak ıcıne almış :) ınşallah hamılesındır
ne yalan söyleyeyim burda rol yapamam kimseye yalan söyleyemem ama ben nişanlıyım, daha düğünüme de ayyllar var
buraya böyle yazmaktan da çok çekiniyorum herkesten de çok özür dilerim ama inşşallah bana da zamanı gelince nasip olur inanın her şeyden çok isterim bi bebeğim olmasını ama şimdi değil çünkü benim için facia olurwow wow wow bunnu bılmıyrdum canımburası benım gıbı cocuk ozlemı ceken bayanlarlaa dolu o yuzden oyle yazdım hakkında hayrlısı olsun ama oyleysede aldırma lutfen
öyle mi diyosun canım? adetime beş gün var ama hiç bu kadar yoğun midem bulanmamıştı korkudan elim ayağım titriyor devamlı çok stresliyim mide bulantım bu yüzdenolabilir mi?Bence yok ya baya negatif bu
Belirtiler stresten olabilir
Stresten olabilir benceöyle mi diyosun canım? adetime beş gün var ama hiç bu kadar yoğun midem bulanmamıştı korkudan elim ayağım titriyor devamlı çok stresliyim mide bulantım bu yüzdenolabilir mi?
Kan testi ilişkiden 1 hafta sonra bile sonuç verebilir 16 gün geçmiş kesin sonuç alırsınızcanım ilişkinin üstünden 16 gün fala geçti bi de adete 5 gün kala çıkar dmi kan tetsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?