silik çizgi var mı sizce?

sedaguven

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
151
36
13
31
kızlar adetimin günü 5 eylül, ilişki 15 ağustosta yaşandı sizce bişey var mı? göğüs hassasiyeti var bi de yoğun mide bulantısı ama galiba stresten ya da adetten önce de olanlardan. alttan elimle de kontrol etiim elime sert bişey de geliyor. sizce? bu arada çizgi hemen çıkmadı bir iki saat sonra çıktı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2016-08-31 at 22.08.09 (3).webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 557
  • WhatsApp Image 2016-08-31 at 22.08.09 (2).webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 833
  • WhatsApp Image 2016-08-31 at 22.08.09 (1).webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 565
Golge var gibi cnm daha bes gun var yarin bi test daha yap bence sabah kalkinca daha net olur

şu forumda ilk defa silik çizgi var mı diyenler arasında çizgiyi sizde gördüm gibi geldi :) ama çizgi iki saat sonra çıktıysa başka bi test yapmanızı öneririm. yada kan verip kesin sonuç alabilirsiniz. hayırlısı

çok teşekkür ederim bu şekilde olup sonuç negatif olan var mı kızlar acaba?

anladım canım peki snce çizgi gri mi pembe mi hani buharlaşma çizgisi olabilir mi?
ben emin olmadan genelde asla gördüm demem pembemsi çok hafif bir çizgi var. emin olmak için telefonumdan da tekrar baktım açıkçası. yine de boşa umut vermiş olmıyım elinizde varsa bir test daha yapın bence yada yarın sabah bir kan testi yaptırın daha net sonuç alırsınız

canım ilişkinin üstünden 16 gün fala geçti bi de adete 5 gün kala çıkar dmi kan tetsinde

Bence yok ya baya negatif bu
Belirtiler stresten olabilir

ne yalan söyleyeyim burda rol yapamam kimseye yalan söyleyemem ama ben nişanlıyım, daha düğünüme de ayyllar var

wow wow wow bunnu bılmıyrdum canım burası benım gıbı cocuk ozlemı ceken bayanlarlaa dolu o yuzden oyle yazdım hakkında hayrlısı olsun ama oyleysede aldırma lutfen

wow wow wow bunnu bılmıyrdum canım burası benım gıbı cocuk ozlemı ceken bayanlarlaa dolu o yuzden oyle yazdım hakkında hayrlısı olsun ama oyleysede aldırma lutfen
buraya böyle yazmaktan da çok çekiniyorum herkesten de çok özür dilerim ama inşşallah bana da zamanı gelince nasip olur inanın her şeyden çok isterim bi bebeğim olmasını ama şimdi değil çünkü benim için facia olur

öyle mi diyosun canım? adetime beş gün var ama hiç bu kadar yoğun midem bulanmamıştı korkudan elim ayağım titriyor devamlı çok stresliyim mide bulantım bu yüzdenolabilir mi?
Stresten olabilir bence
Yinede bir kan testi yaptır için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…