silik çizgi var mı sizce?

kımse kımsenın gunahını yada hayatını yargılayacak kadar temız degıl kımsedende ozur dılemen gerekmıyor şu durumda senın derdın sana yeter bırde elalem ne der dıye duşunme en azından burada duşunme ınşallah hakkında hayrlısı olsun canım ne dıyeyım

ne yalan söyleyeyim burda rol yapamam kimseye yalan söyleyemem ama ben nişanlıyım, daha düğünüme de ayyllar var
Bence yarın hemen kan testi ver net sonucu al boşa da stres yapmamış olursun varsa da bilirsin yoksa da ayrıca bu senin hayatın kimsenin karışmaya Hakkı yok . Dediğim gibi ben çizgiyi gördüm ama iki saat sonra çıktı diyosunuz kan testi yaptırın böyle boşa vakit harcamayın yada yarın başka bir test alın erken gebelik testlerinden ama ilk 10 dk sonrası çıkan sonuç kesindir daha uzun tutmayın elinizde. Hakkınızda hayırlısı

canım çok teşekkür ederim genelde insanlar o kadar yargılayıp kahredici şeyler yazdı ki saatlerce ağladım,çok teşekkür ederim bana içten dua eder misin çok ihtiyacım var hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin

evet ama buraya en yakın bi sağlık ocağı var oradan da çok çekiniyorum bekar kızların ailesi aranıyormuş diye duymuştum siz böyle bişey biliyo musunuz? kimsenin böyle bi hakkı yok değil mi?

evet en iyisi yarın ilk işim bu olsun ama en yakın sağlık ocağı var, orada da bekaz kızların aileleri aranıyomuş gibi bişey duymuştum sadece ondan da çok çekiniyorum
Normalde aranması yasak hasta doktor ilişkisi gizlidir. 18 yaşından büyükseniz böyle bişey yapmaya hakları yok ama sağlık ocağında kan sonuçları 2 gün sonra çıkıyor diye duymuştum benden söylemesi

Canım, her gün yazıyorsun. Artık kan testi yapmak zorundasın. Zira gebelik testi pozitif çıksa da doktora gideceksin. Öyle ya da böyle yolun hastaneden, doktordan geçecek. Üzülüyorum seni gördükçe kendine bu işkenceyi çektirme.

18 yaşından büyükseniz arayamazlar ama pozitif sonuçlar gebe ve lohusa izleme sistemine kaydediliyor. Böyle bir risk var. Tekrar lab tavsiye edeyim sana. Mecburen yapmak zorundasın.

tabii ki ben büyüğün 94 doğumluyum, hadi yaaa ciddi misiniz of yaa

1 2 saat sonra çıkan sonuclar geçersizdir. Testi tekrarlamanızı tavsiye ediyorum. 10 dk dan sonra çıkan çizgilerin geçerliliği yoktur

ne yalan söyleyeyim burda rol yapamam kimseye yalan söyleyemem ama ben nişanlıyım, daha düğünüme de ayyllar var
bence de yoktur birşey arada bana da oluyor stresten falan gecikebiliyor. Takma kafana. ama bir kaç gün sonra bir daha yap. Hiç emin olmaıyorsan kan testi yaptır

Nişanlınıza söylediniz mi? Ondan destek alın derim. Birlikte alışverişe çıkar gibi gidin doktora o size destek lsun tek başına yaşamayın bu stresi..

Valla benim silik çıkmıştı adetimé 2 gün kala ama daha sonra negatif oldu 1 hafta oldu hala bi şey anlamadım yarın gidip kan vercem sizde öyle yapın bence
testten teste değişiyordur belki hiç anlamadm ki ben de var mı yok mu... ben de öyle yapacağım yoksa çekiir gibi değil bu durum

çok teşekkür ederim ama benim için dua eder misin beim için en kolay yapabileceğin şey bu olur, seni çok sevdim her şey için teşekkür ederim

Tabii ederim.. Sen de benim için et ben de zor bir dönemdeyim canım. Bir an önce özel bir yerde kan testi yaptırıp kurtul, bizi de haberdar et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…