buraya böyle yazmaktan da çok çekiniyorum herkesten de çok özür dilerim ama inşşallah bana da zamanı gelince nasip olur inanın her şeyden çok isterim bi bebeğim olmasını ama şimdi değil çünkü benim için facia olur
Bence yarın hemen kan testi ver net sonucu al boşa da stres yapmamış olursun varsa da bilirsin yoksa da ayrıca bu senin hayatın kimsenin karışmaya Hakkı yok . Dediğim gibi ben çizgiyi gördüm ama iki saat sonra çıktı diyosunuz kan testi yaptırın böyle boşa vakit harcamayın yada yarın başka bir test alın erken gebelik testlerinden ama ilk 10 dk sonrası çıkan sonuç kesindir daha uzun tutmayın elinizde. Hakkınızda hayırlısıne yalan söyleyeyim burda rol yapamam kimseye yalan söyleyemem ama ben nişanlıyım, daha düğünüme de ayyllar var
canım çok teşekkür ederim genelde insanlar o kadar yargılayıp kahredici şeyler yazdı ki saatlerce ağladım,çok teşekkür ederim bana içten dua eder misin çok ihtiyacım varkımse kımsenın gunahını yada hayatını yargılayacak kadar temız degıl kımsedende ozur dılemen gerekmıyor şu durumda senın derdın sana yeter bırde elalem ne der dıye duşunme en azından burada duşunme ınşallah hakkında hayrlısı olsun canım ne dıyeyım
evet en iyisi yarın ilk işim bu olsun ama en yakın sağlık ocağı var, orada da bekaz kızların aileleri aranıyomuş gibi bişey duymuştum sadece ondan da çok çekiniyorumStresten olabilir bence
Yinede bir kan testi yaptır için rahatlasın
yarın ilk işim kan testi yaptırmak olacak bir haftada o kadar yıprandım kiKan testi ilişkiden 1 hafta sonra bile sonuç verebilir 16 gün geçmiş kesin sonuç alırsınız
evet ama buraya en yakın bi sağlık ocağı var oradan da çok çekiniyorum bekar kızların ailesi aranıyormuş diye duymuştum siz böyle bişey biliyo musunuz? kimsenin böyle bi hakkı yok değil mi?Bence yarın hemen kan testi ver net sonucu al boşa da stres yapmamış olursun varsa da bilirsin yoksa da ayrıca bu senin hayatın kimsenin karışmaya Hakkı yok . Dediğim gibi ben çizgiyi gördüm ama iki saat sonra çıktı diyosunuz kan testi yaptırın böyle boşa vakit harcamayın yada yarın başka bir test alın erken gebelik testlerinden ama ilk 10 dk sonrası çıkan sonuç kesindir daha uzun tutmayın elinizde. Hakkınızda hayırlısı
Normalde aranması yasak hasta doktor ilişkisi gizlidir. 18 yaşından büyükseniz böyle bişey yapmaya hakları yok ama sağlık ocağında kan sonuçları 2 gün sonra çıkıyor diye duymuştum benden söylemesievet en iyisi yarın ilk işim bu olsun ama en yakın sağlık ocağı var, orada da bekaz kızların aileleri aranıyomuş gibi bişey duymuştum sadece ondan da çok çekiniyorum
tabii ki ben büyüğün 94 doğumluyum, hadi yaaa ciddi misinizNormalde aranması yasak hasta doktor ilişkisi gizlidir. 18 yaşından büyükseniz böyle bişey yapmaya hakları yok ama sağlık ocağında kan sonuçları 2 gün sonra çıkıyor diye duymuştum benden söylemesi
bi bilsen neler çektiğimi..Canım, her gün yazıyorsun. Artık kan testi yapmak zorundasın. Zira gebelik testi pozitif çıksa da doktora gideceksin. Öyle ya da böyle yolun hastaneden, doktordan geçecek. Üzülüyorum seni gördükçe kendine bu işkenceyi çektirme.
Anlayabiliyorum, ben de kadınım neticede değil mi? Ama mecburen yani. Keşke elimden başka bir şey gelse senin için cidden yapardım.bi bilsen neler çektiğimi..
Valla benim silik çıkmıştı adetimé 2 gün kala ama daha sonra negatif oldu 1 hafta oldu hala bi şey anlamadım yarın gidip kan vercem sizde öyle yapın benceçok teşekkür ederim bu şekilde olup sonuç negatif olan var mı kızlar acaba?
Siz yine de bi sorun tabi ben sağlık ocağında test yaptırmadım çünkü bi kere duymuştum ama kimden duyduğumu bile hatırlamıyorumtabii ki ben büyüğün 94 doğumluyum, hadi yaaa ciddi misinizof yaa
1 2 saat sonra çıkan sonuclar geçersizdir. Testi tekrarlamanızı tavsiye ediyorum. 10 dk dan sonra çıkan çizgilerin geçerliliği yokturkızlar adetimin günü 5 eylül, ilişki 15 ağustosta yaşandı sizce bişey var mı? göğüs hassasiyeti var bi de yoğun mide bulantısı ama galiba stresten ya da adetten önce de olanlardan. alttan elimle de kontrol etiim elime sert bişey de geliyor. sizce? bu arada çizgi hemen çıkmadı bir iki saat sonra çıktı
bence de yoktur birşey arada bana da oluyor stresten falan gecikebiliyor. Takma kafana. ama bir kaç gün sonra bir daha yap. Hiç emin olmaıyorsan kan testi yaptırne yalan söyleyeyim burda rol yapamam kimseye yalan söyleyemem ama ben nişanlıyım, daha düğünüme de ayyllar var
çok teşekkür ederim ama benim için dua eder misin beim için en kolay yapabileceğin şey bu olur, seni çok sevdim her şey için teşekkür ederimAnlayabiliyorum, ben de kadınım neticede değil mi? Ama mecburen yani. Keşke elimden başka bir şey gelse senin için cidden yapardım.
testten teste değişiyordur belki hiç anlamadm ki ben de var mı yok mu... ben de öyle yapacağım yoksa çekiir gibi değil bu durumValla benim silik çıkmıştı adetimé 2 gün kala ama daha sonra negatif oldu 1 hafta oldu hala bi şey anlamadım yarın gidip kan vercem sizde öyle yapın bence
tamam ilk önce sorayım ben çok teşekkür ederimSiz yine de bi sorun tabi ben sağlık ocağında test yaptırmadım çünkü bi kere duymuştum ama kimden duyduğumu bile hatırlamıyorum
çok teşekkür ederim ama benim için dua eder misin beim için en kolay yapabileceğin şey bu olur, seni çok sevdim her şey için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?