silik çizgi var mı sizce?

kıyamam bşver sana oyle knuşanlar kendılerıne baksınlar kımse kendısınden farklı unahlar işliyor dıye karşısyndakını yaftalayamaz ... amın ... dua da ederım canım uzulme

Nişanlınıza söylediniz mi? Ondan destek alın derim. Birlikte alışverişe çıkar gibi gidin doktora o size destek lsun tek başına yaşamayın bu stresi..
nişanlıma söyledim tabii ama biz öğrenciyken tanıştık nişanlandık o buralı değil ve başka şehirde telefondan olabildiği kadar ama pek faydası olmuyor açıkçası

nişanlıma söyledim tabii ama biz öğrenciyken tanıştık nişanlandık o buralı değil ve başka şehirde telefondan olabildiği kadar ama pek faydası olmuyor açıkçası
O zaman çok dikkatli ol yakın arkadaşına dahi söyleme kesin kendin emin oluncaya kadar. Çünkü gerçekten en yakın gördüğün kişi bile söyleyebiliyor başkasına.. Yaşadım bunu. Sakin olmaya çalış derin nefes al. Eğer ki hamileysen düğün tarihini erkene alırsın değilsen sorun yok zaten.

asla canım asla, ama işte sakin olamıyorum, canım dğünü de çekmem çok büyük sorun haziraznda düğün düşünebiliyo musun henüz ortada hiçbir şey yok aileme söylesem reddede yüzüme bakmazlar bir daha

Önce kesin bir şekilde öğrenelim tamam mı? Eğer varsa çözüm ararız. Ama kesin bir şekilde öğrenmeden şimdi stres yapmana değmez. Allah'a tevekkül et umarım bir sorun çıkmaz. Varsa da Rabbim çaresini de verir unutma. Hele bir al sonuçlarını burada biz bekliyor olacağız.

Bence negatif.. çünkü hcg ortalama ilişkiden 10 gün sonra kana geçiyor 12 -13 gün sonra da kanda doyum noktasına ulaşıp idrarla atılıyor. Ayrıca yumurta oluşup çatladıktan 14 gün sonra regl le atılması lazımdı. Dolayısıyla o gün yumurtlama günüyse ve 16 gün geçtiyse çoktan idrar testinde net bir çizgi olmalıydı yada 2 gün önce regl olmalıydın demekki o gün yumurtlama dönemin olma ihtinali çok düşük.. sende sanırım stres ve korku etkisiyle bulantı vs yaşıyorsun.. ama tabiki bunlar teorik bilgiler o yüzdwn iki gün sonra testi tekrarla bence..

kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…