çok teşekkür ederim gerçekten ilk on dakika testte kesinlikle bişey yoktu sonradan böyle bişey belirmiş1 2 saat sonra çıkan sonuclar geçersizdir. Testi tekrarlamanızı tavsiye ediyorum. 10 dk dan sonra çıkan çizgilerin geçerliliği yoktur
canım çok teşekkür ederim genelde insanlar o kadar yargılayıp kahredici şeyler yazdı ki saatlerce ağladım,çok teşekkür ederim bana içten dua eder misin çok ihtiyacım varhepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin
emin olmam lazım artık içim içimi yiyor çünkğbence de yoktur birşey arada bana da oluyor stresten falan gecikebiliyor. Takma kafana. ama bir kaç gün sonra bir daha yap. Hiç emin olmaıyorsan kan testi yaptır
O zaman yarın bır saglık ocagına gıdıp kan testıyle baktır en kesın sonuc :)emin olmam lazım artık içim içimi yiyor çünkğ
nişanlıma söyledim tabii ama biz öğrenciyken tanıştık nişanlandık o buralı değil ve başka şehirdeNişanlınıza söylediniz mi? Ondan destek alın derim. Birlikte alışverişe çıkar gibi gidin doktora o size destek lsun tek başına yaşamayın bu stresi..
Sıkıntı yapma...çok teşekkür ederim gerçekten ilk on dakika testte kesinlikle bişey yoktu sonradan böyle bişey belirmiş
ben de sana edeceğim söz veriyorum canım, haber vereceğimTabii ederim.. Sen de benim için et ben de zor bir dönemdeyim canım. Bir an önce özel bir yerde kan testi yaptırıp kurtul, bizi de haberdar et.
evet artık yarın kesinlikle yaptıracağım karar verdimO zaman yarın bır saglık ocagına gıdıp kan testıyle baktır en kesın sonuc :)
Aynen öyle 1 haftadır beynim durdu artık herseyi bi Anda düşünür oldum resmentestten teste değişiyordur belki hiç anlamadm ki ben de var mı yok mu... ben de öyle yapacağım yoksa çekiir gibi değil bu durum
çok teşekkür ederim sağolun...Sıkıntı yapma...
O zaman çok dikkatli ol yakın arkadaşına dahi söyleme kesin kendin emin oluncaya kadar. Çünkü gerçekten en yakın gördüğün kişi bile söyleyebiliyor başkasına.. Yaşadım bunu. Sakin olmaya çalış derin nefes al. Eğer ki hamileysen düğün tarihini erkene alırsın değilsen sorun yok zaten.nişanlıma söyledim tabii ama biz öğrenciyken tanıştık nişanlandık o buralı değil ve başka şehirdetelefondan olabildiği kadar ama pek faydası olmuyor açıkçası
Ama dediğim gibi birşey yoktur. Sen strees yaptıkca o gecikiyordurevet artık yarın kesinlikle yaptıracağım karar verdim
kesinlikle canım mide bulantım bir dakika durmuyor devamlı halde..Aynen öyle 1 haftadır beynim durdu artık herseyi bi Anda düşünür oldum resmen
Bu arada yeni olduğum için ifadelere hakim değilim :) o kadar gülmedim elbette ki yanlış anlamaAma dediğim gibi birşey yoktur. Sen strees yaptıkca o gecikiyordur
çok teşekkür ederim canım, meğer insanın tanımadığı insanlar ne kadar rahatlatabiliyormuş..kıyamam bşver sana oyle knuşanlar kendılerıne baksınlar kımse kendısınden farklı unahlar işliyor dıye karşısyndakını yaftalayamaz ... amın ... dua da ederım canım uzulme
Bu arada yeni olduğum için ifadelere hakim değilim :) o kadar gülmedim elbette ki yanlış anlama
estağfrullah canım yanluş anlamadım tabii ki, çok teşekkür ederim çok sağolAma dediğim gibi birşey yoktur. Sen strees yaptıkca o gecikiyordur
asla canım asla, ama işte sakin olamıyorum, canım dğünü de çekmem çok büyük sorun haziraznda düğün düşünebiliyo musun henüz ortada hiçbir şey yok aileme söylesem reddede yüzüme bakmazlar bir dahaO zaman çok dikkatli ol yakın arkadaşına dahi söyleme kesin kendin emin oluncaya kadar. Çünkü gerçekten en yakın gördüğün kişi bile söyleyebiliyor başkasına.. Yaşadım bunu. Sakin olmaya çalış derin nefes al. Eğer ki hamileysen düğün tarihini erkene alırsın değilsen sorun yok zaten.
Önce kesin bir şekilde öğrenelim tamam mı? Eğer varsa çözüm ararız. Ama kesin bir şekilde öğrenmeden şimdi stres yapmana değmez. Allah'a tevekkül et umarım bir sorun çıkmaz. Varsa da Rabbim çaresini de verir unutma. Hele bir al sonuçlarını burada biz bekliyor olacağız.asla canım asla, ama işte sakin olamıyorum, canım dğünü de çekmem çok büyük sorun haziraznda düğün düşünebiliyo musun henüz ortada hiçbir şey yok aileme söylesem reddede yüzüme bakmazlar bir daha
kesinlikle katılıyorumBence negatif.. çünkü hcg ortalama ilişkiden 10 gün sonra kana geçiyor 12 -13 gün sonra da kanda doyum noktasına ulaşıp idrarla atılıyor. Ayrıca yumurta oluşup çatladıktan 14 gün sonra regl le atılması lazımdı. Dolayısıyla o gün yumurtlama günüyse ve 16 gün geçtiyse çoktan idrar testinde net bir çizgi olmalıydı yada 2 gün önce regl olmalıydın demekki o gün yumurtlama dönemin olma ihtinali çok düşük.. sende sanırım stres ve korku etkisiyle bulantı vs yaşıyorsun.. ama tabiki bunlar teorik bilgiler o yüzdwn iki gün sonra testi tekrarla bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?