Ben göremedim silik çizgiyi ama umarım vardır hayırlısı olsunAdetime 1 gün var bu ay yumurta takibi yaptık doktorumla bugün yaptığım erken gebelik testinde ikinizi çizgi silik çıktı sizce gebelik varmı
Ben gördüm var kan verinAdetime 1 gün var bu ay yumurta takibi yaptık doktorumla bugün yaptığım erken gebelik testinde ikinizi çizgi silik çıktı sizce gebelik varmı
Var bence canım senin naptın kan VerdinmiSizce hamilelik var mı hepsinde silik çıktı
Kan vermeye hastaneye gittim yapmadılar kadın doğuma git dediler yaptıramadım pazartesi özele gidicem maleseff inşallah vardır Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınVar bence canım senin naptın kan Verdinmi
Var canımKan vermeye hastaneye gittim yapmadılar kadın doğuma git dediler yaptıramadım pazartesi özele gidicem maleseff inşallah vardır Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Adetime 1 gün var bu ay yumurta takibi yaptık doktorumla bugün yaptığım erken gebelik testinde ikinizi çizgi silik çıktı sizce gebelik varmı
Amin inşallah Allah herkese nasip etsin inşallah vardırBen gördüm sağlıkla gelsin inşallah
kaset test yanılmıyor genelde bende böyle öğrenmiştim hayırlı olsun insAllahSizce hamilelik var mı hepsinde silik çıktı
çok silik var tekrar yapın koyulaşırsa vsr demektirAdetime 1 gün var bu ay yumurta takibi yaptık doktorumla bugün yaptığım erken gebelik testinde ikinizi çizgi silik çıktı sizce gebelik varmı
Silik çizgi falan göremedim maalesef yok gibiBende de böyle çıktı sizce
Gölge gibi bişey var cıplak gözle görünür ama biraz sabır edip adet gününüzü bekleyin arkadaşlar böyle insan umutlanır sonra üzülürsünüz testten kaynaklı gölge de olabilirBende de böyle çıktı sizce
benimde adetimin gecikmesinin 4. günü silik çıktı böyle. sizce hamile miyim 9 aydır deniyoruz pcosum var. geç döllenme olabilir mi acaba. Sırtım belim inanılmaz ağrıyor tır geçmiş sanki üstündenAdetime 1 gün var bu ay yumurta takibi yaptık doktorumla bugün yaptığım erken gebelik testinde ikinizi çizgi silik çıktı sizce gebelik varmı
Evet biraz silik gördüm gibi bence adet gününüz geçtikten sonra bidaha deneyinbenimde adetimin gecikmesinin 4. günü silik çıktı böyle. sizce hamile miyim 9 aydır deniyoruz pcosum var. geç döllenme olabilir mi acaba. Sırtım belim inanılmaz ağrıyor tır geçmiş sanki üstünden
Adetim geçti 4 gün. bende yaptım yarın yapsam daha net çıkar mı acabaEvet biraz silik gördüm gibi bence adet gününüz geçtikten sonra bidaha deneyin
Erken gebelik testi yapın bide fiyatı biraz pahalı diğer kaset teste göre ama bekleyemem diyorsanz ondn deneyin bideAdetim geçti 4 gün. bende yaptım yarın yapsam daha net çıkar mı acaba
yarın sabah erken gebelik testiyle normal kaset testi ikisine de yapyım o zamanErken gebelik testi yapın bide fiyatı biraz pahalı diğer kaset teste göre ama bekleyemem diyorsanz ondn deneyin bide
Aynen öyle kaset testte silik şeklindeyse erken gebelik testinde daha Bi belirgin olması lazımyarın sabah erken gebelik testiyle normal kaset testi ikisine de yapyım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?