Ay senin bariz belliSizce hamilelik var mı hepsinde silik çıktı
Ay bendede aynısı oldu 2 tane silik çıktı başka bir marka test aldım onda hiç çıkmadı daha 4 gün var regl’ye ilk yaptığım test sabah ilk idrarla oldu bariz belli 2ci test hayalet çizgi var bendede olursak hamile ikimizde aynı zamanda neredeyse olucaz gibi :) 3 testi bugün yaptım negatifti tabi bakalımEki Görüntüle 3130268
Kızlar silik çizgi var mı? Regle 6 gün kala yapıldı bu test. Yumurtlama tarihimi bildiğim için kesin 6 gün var. Gören var mı? Laboquick test ( daha önce bu testte hiç silik ya da kuruma çizgis görmedim)
4 gün kala böyle çıkması çok normal bana hamilesin gibi geldi, erken gebelik testi değil çünkü :) silik çıkan test markası ne canımAy bendede aynısı oldu 2 tane silik çıktı başka bir marka test aldım onda hiç çıkmadı daha 4 gün var regl’ye ilk yaptığım test sabah ilk idrarla oldu bariz belli 2ci test hayalet çizgi var bendede olursak hamile ikimizde aynı zamanda neredeyse olucaz gibi :) 3 testi bugün yaptım negatifti tabi bakalım
One step diye bir marka 2 testim bu markaya ait ve silik çizgiler çıktı 3.yaptığım test başka bir markaya ait ve negatif çıktı o yüzden ikilemde kaldım4 gün kala böyle çıkması çok normal bana hamilesin gibi geldi, erken gebelik testi değil çünkü :) silik çıkan test markası ne canım
4 gün mü kaldı regle :)One step diye bir marka 2 testim bu markaya ait ve silik çizgiler çıktı 3.yaptığım test başka bir markaya ait ve negatif çıktı o yüzden ikilemde kaldım
Evet erken gebelik testi alsam kesin var ise cikar mi acaba4 gün mü kaldı regle :)
Son iki gün kala mı yapsan ben benimde 5 gün var cumartesi yapıcam sanırımEvet erken gebelik testi alsam kesin var ise cikar mi acaba
Ben asiri sabirsiz biriyim yani olmayacagini bildigin aylarda bile Hergun bir tane yaptim son 2 aydir Eskici gibi takmiyorum ilk devs Cift cizgi gorunce baba geldiler yine sonucun cikarta Bilgi vere bilir misin cikmaz ise de uzulme demek ki zaman I varmis insaallah ikimizde hamile oluruz cok AminSon iki gün kala mı yapsan ben benimde 5 gün var cumartesi yapıcam sanırımeğer varsa eşimin doğum günü cumartesi günü süpriz olacak (ben bilerek yapmamak için internetten sipariş verdim yoksa dayanamazdım )
Bende senin gibiyim artık eşimden gizli yapıyorum çünkü bana abartıyorsun diyor korunmayı bırakmamızın 3. Ayı bu ay, acele ettiğimi düşünüyorBen asiri sabirsiz biriyim yani olmayacagini bildigin aylarda bile Hergun bir tane yaptim son 2 aydir Eskici gibi takmiyorum ilk devs Cift cizgi gorunce baba geldiler yine sonucun cikarta Bilgi vere bilir misin cikmaz ise de uzulme demek ki zaman I varmis insaallah ikimizde hamile oluruz cok Amin
Benim de 5.ayim Ben esime soylemiyorum uzuldum cunku insaallah hamile olursam bende surpriz yapmayi dusunuyorumBende senin gibiyim artık eşimden gizli yapıyorum çünkü bana abartıyorsun diyor korunmayı bırakmamızın 3. Ayı bu ay, acele ettiğimi düşünüyorhalbuki ben olmadığında üzülmüyorum sadece fazla merak inşallah canım testler gelsim tekrar yapcam bende sende haber ver
Aynen netleşince söyleyelim bizBenim de 5.ayim Ben esime soylemiyorum uzuldum cunku insaallah hamile olursam bende surpriz yapmayi dusunuyorum
Yandan bakınca cok az siliklik görünüyor kan verinAdetime 1 gün var bu ay yumurta takibi yaptık doktorumla bugün yaptığım erken gebelik testinde ikinizi çizgi silik çıktı sizce gebelik varmı
Evet dün yapmıştım testim yoktu siparş verdim çok erken çünkü yapmak istemiyorum hemenAynen oyle Rabbim tez zamanda once saglikli sonra hayirli evlat nasip Ets’in hepimizeUmarim guzel olur sonucumuz bu arada 1 tane mi test yaptin
Ay cok heyecanli sonuclari bekliyorumEvet dün yapmıştım testim yoktu siparş verdim çok erken çünkü yapmak istemiyorum hemen
Ben yaptım test negatifAy cok heyecanli sonuclari bekliyorum
İlk 10 dakikada cıkan sonuçlar doğru canm bat ne zaman senin . Çizgiler koyu kesin var gibiKızlar benimki peki biri 10 öbürü 15 dakika sonra
Bariz var kan verin bence :) regliniz geçti miKızlar benimki peki biri 10 öbürü 15 dakika sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?