Silik çizgi

Kızlar silik çizgi var mı? Regle 6 gün kala yapıldı bu test. Yumurtlama tarihimi bildiğim için kesin 6 gün var. Gören var mı? Laboquick test ( daha önce bu testte hiç silik ya da kuruma çizgis görmedim)

Eklentiler

• 5FF03109-6FEB-4C90-A3A3-BB4F56AAB416.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 103
Ay bendede aynısı oldu 2 tane silik çıktı başka bir marka test aldım onda hiç çıkmadı daha 4 gün var regl’ye ilk yaptığım test sabah ilk idrarla oldu bariz belli 2ci test hayalet çizgi var bendede olursak hamile ikimizde aynı zamanda neredeyse olucaz gibi :) 3 testi bugün yaptım negatifti tabi bakalım

Eklentiler

• 3F3E4DD2-7132-47EE-B8C6-5087C594AE05.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 109
  • 15F0EA12-E287-490A-9526-2A58995C343B.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 107
4 gün kala böyle çıkması çok normal bana hamilesin gibi geldi, erken gebelik testi değil çünkü :) silik çıkan test markası ne canım

4 gün kala böyle çıkması çok normal bana hamilesin gibi geldi, erken gebelik testi değil çünkü :) silik çıkan test markası ne canım
One step diye bir marka 2 testim bu markaya ait ve silik çizgiler çıktı 3.yaptığım test başka bir markaya ait ve negatif çıktı o yüzden ikilemde kaldım

Ben asiri sabirsiz biriyim yani olmayacagini bildigin aylarda bile Hergun bir tane yaptim son 2 aydir Eskici gibi takmiyorum ilk devs Cift cizgi gorunce baba geldiler yine sonucun cikarta Bilgi vere bilir misin cikmaz ise de uzulme demek ki zaman I varmis insaallah ikimizde hamile oluruz cok Amin

Bende senin gibiyim artık eşimden gizli yapıyorum çünkü bana abartıyorsun diyor korunmayı bırakmamızın 3. Ayı bu ay, acele ettiğimi düşünüyorhalbuki ben olmadığında üzülmüyorum sadece fazla merak inşallah canım testler gelsim tekrar yapcam bende sende haber ver

Benim de 5.ayim Ben esime soylemiyorum uzuldum cunku insaallah hamile olursam bende surpriz yapmayi dusunuyorum

Aynen oyle Rabbim tez zamanda once saglikli sonra hayirli evlat nasip Ets’in hepimize Umarim guzel olur sonucumuz bu arada 1 tane mi test yaptin

Kızlar benimki peki biri 10 öbürü 15 dakika sonra

Eklentiler

• IMG_20220917_071528.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20220917_071043.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…