Regle üç gün var canım daha :) kanda da çıktı çok minik 48:)Ay hayirlisi olsun demek ki zamani var ama soyle birseyde var gec dollenme ise Eger negatif cika biliyor Adem’in ne zaman ? Benim birgun kaldi regl p.tesi olmak gerek yarin yani ama gobek deligimde agri var cekiliyor gibi tuvalete gitmek istiyorum sanki bu ay regl olduktan sonra ovulasyon testi alacagim bende
Ayyy kuzum nasil yani hamile misin simdi Ben anlamadim simdi testini atmissin pozitif goruyorum ama negatif demissin anlamadim :)Regle üç gün var canım daha :) kanda da çıktı çok minik 48:)
Hamilesin bu testle :)Kızlarrrrrr var dimi şoktayım. İdrara sıkışıkken yaptım az önce biri erken gebelik predictor diğeri normal test.
Dün sabah yaptım çok su çay içmiştim idrarım su gibiydi onda çıkmadı. Sonra 3 4 saat tuttum öyle yaptım diğerlerini :) akşama da kan verdim özel hastanede :) rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin herkes tatsın inşallah bu duyguyuAyyy kuzum nasil yani hamile misin simdi Ben anlamadim simdi testini atmissin pozitif goruyorum ama negatif demissin anlamadim :)
Ay çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün :) bugünün en güzel haberi bence bu :) bende diğer 2 testimden önce su içtim acaba ondan mı çıkmadı bilemedim ama ben regl olucam gibi tabi hayırlısı olsun çok sevindim gerçektenDün sabah yaptım çok su çay içmiştim idrarım su gibiydi onda çıkmadı. Sonra 3 4 saat tuttum öyle yaptım diğerlerini :) akşama da kan verdim özel hastanede :) rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin herkes tatsın inşallah bu duyguyu
Amin canım inşallah kçtü düşünme sabah ilk idrarınla yapmaya çalış inşallah rabbim tez vakitte isteyenlere versin evlat :)Ay çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün :) bugünün en güzel haberi bence bu :) bende diğer 2 testimden önce su içtim acaba ondan mı çıkmadı bilemedim ama ben regl olucam gibi tabi hayırlısı olsun çok sevindim gerçekten
Ay çok amin bol bol dua eder misin banaAmin canım inşallah kçtü düşünme sabah ilk idrarınla yapmaya çalış inşallah rabbim tez vakitte isteyenlere versin evlat :)
Ederim tabi ismin ne:)Ay çok amin bol bol dua eder misin bana
Babyy benim dün adet günümdü yaptım ama cıkmadı bu günde daha olmadım bekliyorum belimin alt kısımları agrıyor hafıf beyaz akıntım varKızlarrrrrr var dimi şoktayım. İdrara sıkışıkken yaptım az önce biri erken gebelik predictor diğeri normal test.
Kuzum benim beyaz akıntım olmadı biliyor musun, herkes beyaz akıntı yazmışBabyy benim dün adet günümdü yaptım ama cıkmadı bu günde daha olmadım bekliyorum belimin alt kısımları agrıyor hafıf beyaz akıntım var
5 aydır istiyoruz benim adet kistim var daha düşmedi doktor hamile kaldığın an gelmen gerek dedi kistim hamileliğim de düşerse kanamam ola bilirmiş Bu arada 5 aydır 1 kere yumurtlama gününde yaptık eşim yoğun çalışıyor temmuzda memlekete gittik olmadı Ağustosta yumurtlama gününde yapa bildik sadece ondada yoktu ben hamile olursan da anlamazsam kanama olur diye korkuyorum yoksa rahat olurdum bu ay yumurtlama gününde yaptık yumurtlamamdan 1 gün geçti 15 gün suan 3 testim silik çıkmıştı anlamadım hala su içtikten yarım saat sonra yaptım diyr mi oldu öyle olsa dahi bence yine de cokardıKuzum benim beyaz akıntım olmadı biliyor musun, herkes beyaz akıntı yazmışo döllenme zamanında oldu bende 5 6 gün şimdi hafif ıslaklık oluyor. Benim reglim ağrılı geçmez kasık ağrısı falan olmaz yani, ben vücudumda farklı şeyler olduğunu anladım yumurtlama zamanından beri. Mesela belimin ağrısı geçti, bugün adet günüm benimde. Kasıklarımda batmalar var ara ara biraz halsizlik var. Bi de iki gündür sabah uyanfdığımda midem bulanıyor sonra geçiyor. Yumurtlama tarihini biliyorsan ve üzerinden 12 gün geçtiyse varsa mutlaka çıkıyor bunu biliyorum.Yoksa da kendini strese sokma reglin gecikir düzenin bozulur. Ne zamandır istiyorsunuz?
Ama o gün sabah yaptığın negatifti dimiBenim 12. Günümde prodictor test baya koyuydu. O testten alabilirsin ya da kan verebilirsin çıkar
O erken gebelik testi değil bi de yemek yemedim sürekli 5 saat sıvı aldım açık renk idrardı. Hormon çok seyreldiği için çıkmaz çünkü zaten değer çok düşükAma o gün sabah yaptığın negatifti dimi
Ben çok su içiyorum idrarım da bildiğin su gibi özür dileyerek söylüyorum ondan mı diye düşünüyorum mesela bugün yaptığımı su içtim yarım saat sonra yaptım dün yaptığımızda öyle 7 gün bekleyeceğim bakalım kardeşim de 10 gün beklemiş sonra yaptığında silik çizgi cıkmış nasip tabiki inşaallah hayırlısı olsun artık :)O erken gebelik testi değil bi de yemek yemedim sürekli 5 saat sıvı aldım açık renk idrardı. Hormon çok seyreldiği için çıkmaz çünkü zaten değer çok düşük
Ooooop çok var :) tabiki bu be var ne yok demek adet gününüzde tekrarlayın normal kaset testinde :)Merhabalar daha yeni kayıt oldum bana da yardımcı olur musunuz adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı böyle olup hamile olan varmı
Ooooop çok var :) tabiki bu be var ne yok demek adet gününüzde tekrarlayın normal kaset testinde
Hadi ya bende heycanlanmıştım bir kaç yorum okudum silik çıkıp sonrasın da hamile kalan çok kişi var kan testine gitsem net çıkarmı ☺Ooooop çok var :) tabiki bu be var ne yok demek adet gününüzde tekrarlayın normal kaset testinde :)
Çok var adet günü kaset test yapın oradada çizgi çıkarsa muhtemelen hamilesinizdir inşaallah :)Merhabalar daha yeni kayıt oldum bana da yardımcı olur musunuz adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı böyle olup hamile olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?