Silik çizgi

Çok var adet günü kaset test yapın oradada çizgi çıkarsa muhtemelen hamilesinizdir inşaallah :)
Hadi ya bende heycanlanmıştım bir kaç yorum okudum silik çıkıp sonrasın da hamile kalan çok kişi var kan testine gitsem net çıkarmı ☺
Çıkar bence cünkü şişlikte olsa teste çıkmışsa kana karışmıstır yarın yapın isterseniz sonucuda bizimle paylaşırsanız sevirim :)

Çıkar bence cünkü şişlikte olsa teste çıkmışsa kana karışmıstır yarın yapın isterseniz sonucuda bizimle paylaşırsanız seviri

Çıkar bence cünkü şişlikte olsa teste çıkmışsa kana karışmıstır yarın yapın isterseniz sonucuda bizimle paylaşırsanız sevirim :)
Kasıklarım ve belim ağrıyama başladı sanırım adet olucam 2 gün daha bekliyim olmazsam teste gider sonucumu paylaşırım yorumun için teşekkür ederim

Kasıklarım ve belim ağrıyama başladı sanırım adet olucam 2 gün daha bekliyim olmazsam teste gider sonucumu paylaşırım yorumun için teşekkür ederim
Adet olacakmış gibi oluyor zaten adet günleri kimisinde inşaallah güzel sonuç alırsın bizede haberirsib:)

Adet olacakmış gibi oluyor zaten adet günleri kimisinde inşaallah güzel sonuç alırsın bizede haberirsib:)
İnşallah bekliyorum hayla olmadım bugün yine ilk idrarla test yeniledim yine aynı silik çıktı kan vermeye korkuyorum sonuç negatif çıkacak diye adet olmayı bekliyorum

İnşallah bekliyorum hayla olmadım bugün yine ilk idrarla test yeniledim yine aynı silik çıktı kan vermeye korkuyorum sonuç negatif çıkacak diye adet olmayı bekliyorum
Anında silik çıktıysa hamilesindir bende o bile çıkmadı 2 gündür negatif hamile değilim ama yinede test yaptım kan testi :)

Geç döllenme olmuştur belki yada idrar testin yanlıştır inşallah hamilesindir
İnşaallah nasip ilk idrarla test yapın diyorlar ben regl günü ve ondan sonra ki günde sabah yapmadım idrara sıkışırken yapmak gerekiyormuş ben hep idrarım gelsin diye su içtim öyle yaptım oylede olmaması gerekiyormuş 3-4 saat öncesinden su içmemek gerekiyormuş idrarın iyice sarı olması gerekmiş bakalım inşaallah dua edelim :)

İnşallah herşey gönlünce olur sende bende hamileyizdir kan sonucun çıkınca paylaş lütfen :)

Evet var gördüm ikinci çizgiyi kan verin derim şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…