- 26 Temmuz 2022
- 95
- 21
- 3
- 28
Çok var adet günü kaset test yapın oradada çizgi çıkarsa muhtemelen hamilesinizdir inşaallah :)
Çıkar bence cünkü şişlikte olsa teste çıkmışsa kana karışmıstır yarın yapın isterseniz sonucuda bizimle paylaşırsanız sevirim :)Hadi ya bende heycanlanmıştım bir kaç yorum okudum silik çıkıp sonrasın da hamile kalan çok kişi var kan testine gitsem net çıkarmı ☺
Çıkar bence cünkü şişlikte olsa teste çıkmışsa kana karışmıstır yarın yapın isterseniz sonucuda bizimle paylaşırsanız seviri
Kasıklarım ve belim ağrıyama başladı sanırım adet olucam 2 gün daha bekliyim olmazsam teste gider sonucumu paylaşırım yorumun için teşekkür ederimÇıkar bence cünkü şişlikte olsa teste çıkmışsa kana karışmıstır yarın yapın isterseniz sonucuda bizimle paylaşırsanız sevirim :)
Adet olacakmış gibi oluyor zaten adet günleri kimisinde inşaallah güzel sonuç alırsın bizede haberirsib:)Kasıklarım ve belim ağrıyama başladı sanırım adet olucam 2 gün daha bekliyim olmazsam teste gider sonucumu paylaşırım yorumun için teşekkür ederim
İnşallah bekliyorum hayla olmadım bugün yine ilk idrarla test yeniledim yine aynı silik çıktı kan vermeye korkuyorum sonuç negatif çıkacak diye adet olmayı bekliyorumAdet olacakmış gibi oluyor zaten adet günleri kimisinde inşaallah güzel sonuç alırsın bizede haberirsib:)
Anında silik çıktıysa hamilesindir bende o bile çıkmadı 2 gündür negatif hamile değilim ama yinede test yaptım kan testi :)İnşallah bekliyorum hayla olmadım bugün yine ilk idrarla test yeniledim yine aynı silik çıktı kan vermeye korkuyorum sonuç negatif çıkacak diye adet olmayı bekliyorum
Adet günün geçincemi yaptın kaç çıktı kanAnında silik çıktıysa hamilesindir bende o bile çıkmadı 2 gündür negatif hamile değilim ama yinede test yaptım kan testi :)
Sabah gittim yapmaya sanırım yarın çıkıyormuş bende silik bile yok öyle söyleyeyim senin vsr bence sen kan verAdet günün geçincemi yaptın kaç çıktı kan
Adetimin 3. Günü daha adet olamadım yaniAdet günün geçincemi yaptın kaç çıktı kan
Geç döllenme olmuştur belki yada idrar testin yanlıştır inşallah hamilesindirAdetimin 3. Günü daha adet olamadım yani
İnşaallah nasip ilk idrarla test yapın diyorlar ben regl günü ve ondan sonra ki günde sabah yapmadım idrara sıkışırken yapmak gerekiyormuş ben hep idrarım gelsin diye su içtim öyle yaptım oylede olmaması gerekiyormuş 3-4 saat öncesinden su içmemek gerekiyormuş idrarın iyice sarı olması gerekmiş bakalım inşaallah dua edelim :)Geç döllenme olmuştur belki yada idrar testin yanlıştır inşallah hamilesindir
İnşallah herşey gönlünce olur sende bende hamileyizdir kan sonucun çıkınca paylaş lütfen :)İnşaallah nasip ilk idrarla test yapın diyorlar ben regl günü ve ondan sonra ki günde sabah yapmadım idrara sıkışırken yapmak gerekiyormuş ben hep idrarım gelsin diye su içtim öyle yaptım oylede olmaması gerekiyormuş 3-4 saat öncesinden su içmemek gerekiyormuş idrarın iyice sarı olması gerekmiş bakalım inşaallah dua edelim :)
Sende yaz mutlakaİnşallah herşey gönlünce olur sende bende hamileyizdir kan sonucun çıkınca paylaş lütfen :)
2 saat önce gittim hastaneye kan testi yaptırdım 42.77 çıktı inşallah yükselir kimyasal değildirSende yaz mutlakainşaallah çok amin
Daha çok yeni sonucda hamilesin çok şükür rahatla ve sağlıklı beslen stres yapma dinlen bol bol dua et2 saat önce gittim hastaneye kan testi yaptırdım 42.77 çıktı inşallah yükselir kimyasal değildir
Teşekkür ederim inşallah ikimiz de sağlıklı gebelik geçiririz kucağımız boş kalmaz :)Daha çok yeni sonucda hamilesin çok şükür rahatla ve sağlıklı beslen stres yapma dinlen bol bol dua et
Amin inşaallah şuan çok yeni beta nırmal 2 günde bir kan ver 2 günde bir 2 katına çıkması gerek sonrası Allah’ın izniyle gelir :)Teşekkür ederim inşallah ikimiz de sağlıklı gebelik geçiririz kucağımız boş kalmaz :)
Sen ne yaptın kan sonucuAmin inşaallah şuan çok yeni beta nırmal 2 günde bir kan ver 2 günde bir 2 katına çıkması gerek sonrası Allah’ın izniyle gelir :)
Evet var gördüm ikinci çizgiyi kan verin derim şimdiden hayırlı olsunbenimde adetimin gecikmesinin 4. günü silik çıktı böyle. sizce hamile miyim 9 aydır deniyoruz pcosum var. geç döllenme olabilir mi acaba. Sırtım belim inanılmaz ağrıyor tır geçmiş sanki üstünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?