- 28 Şubat 2021
- 304
- 202
- 23
- 29
Bugün yumurtlamanın 14.gunu 7 gün var reglime kesin mi ya korkuyorum yoktur diyeİlk 10 dakikada cıkan sonuçlar doğru canm bat ne zaman senin . Çizgiler koyu kesin var gibi
Reglime 7 gün var daha, kan testini sağlık ocağında yaptırabilir miyimBariz var kan verin bence :) regliniz geçti mi
Benimde reglime 6 gün var korkumdan yapmadım. Sen bir kaç gün daha test yaparak çizginin koyulaşmasını takip et canm . Çünkü erken kan verirsen cok yıpranırsın değer düşük cıkar sürekli git gel yaparsın. Adet gününe kadar her gün test yap inceleyelimBugün yumurtlamanın 14.gunu 7 gün var reglime kesin mi ya korkuyorum yoktur diye
Birde daha çok stres olacağım, siz yaptınız mı peki test ya içim kıpır kıpır inşallah adet tarihimizde o mutlu haberi alırızBenimde reglime 6 gün var korkumdan yapmadım. Sen bir kaç gün daha test yaparak çizginin koyulaşmasını takip et canm . Çünkü erken kan verirsen cok yıpranırsın değer düşük cıkar sürekli git gel yaparsın. Adet gününe kadar her gün test yap inceleyelim
Test aldım ama yapmadım ben de kist var ilaç kullanıyorum doktor engel değil hamile kalabilrsin dedi . Acaba belirtiler ilaçtan kaynaklımı oluyor diye test yapmak istemedimBirde daha çok stres olacağım, siz yaptınız mı peki test ya içim kıpır kıpır inşallah adet tarihimizde o mutlu haberi alırız
Seni üzmek istemem canm adet öncesi erken öğrenince kimyasal olma ihtimali oluyor ya o yüzden kan vermek için bi kaç gün bekle canmBirde daha çok stres olacağım, siz yaptınız mı peki test ya içim kıpır kıpır inşallah adet tarihimizde o mutlu haberi alırız
Benimde polip var olması biraz zor yada düşük ihtimali var demişti bu ay polipi aldiracaktim adeti bekliyordum kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyınca çok test yapayım demiştim bende, adet tarihine 2-3 gün kala yap sende testi canımTest aldım ama yapmadım ben de kist var ilaç kullanıyorum doktor engel değil hamile kalabilrsin dedi . Acaba belirtiler ilaçtan kaynaklımı oluyor diye test yapmak istemedim
Evet canım bunu biliyorum o yüzden kan testine gitmiyorum adet tarihimi bekleyeceğim kan testi içinSeni üzmek istemem canm adet öncesi erken öğrenince kimyasal olma ihtimali oluyor ya o yüzden kan vermek için bi kaç gün bekle canm
Benimde polip var olması biraz zor yada düşük ihtimali var demişti bu ay polipi aldiracaktim adeti bekliyordum kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyınca çok test yapayım demiştim bende, adet tarihine 2-3 gün kala yap sende testi
Bekliycem canm . İnşallah aldırmana gerek kalmadan hamile kalmışsındırBenimde polip var olması biraz zor yada düşük ihtimali var demişti bu ay polipi aldiracaktim adeti bekliyordum kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyınca çok test yapayım demiştim bende, adet tarihine 2-3 gün kala yap sende testi canım
En iyisi canm bekle ara ara kaset test yapıp koyulaşmayı takip etEvet canım bunu biliyorum o yüzden kan testine gitmiyorum adet tarihimi bekleyeceğim kan testi için
İnşallah inşallah sende bende hamileyizdirBekliycem canm . İnşallah aldırmana gerek kalmadan hamile kalmışsındır
Evet en mantıklısı bu, sende belirti var mıEn iyisi canm bekle ara ara kaset test yapıp koyulaşmayı takip et
Belirti cok fazla canmEvet en mantıklısı bu, sende belirti var mı
Amin inşallah canm benimİnşallah inşallah sende bende hamileyizdir
Evet belirti baya varmış uyku hali yorgunluk adet olacakmış gibi his mide ekşimesi bende de var canım şey peki folik asit kullanıyor musunBelirti cok fazla canm
Sık idrar cıkma
Gögüs hassasiyeti
10 eylülden beri belimin agrısından uyuyamıyorum
Sürekli uyku hali var
Gece midem ekşiyor
Evet kullanıyorum .folbiol diyeEvet belirti baya varmış uyku hali yorgunluk adet olacakmış gibi his mide ekşimesi bende de var canım şey peki folik asit kullanıyor musun
İnşallah tutunur bebişEvet kullanıyorum .folbiol diye
Balık yağı ve kan ilacıda kullanıyorum
İnşallah canmİnşallah tutunur bebiş
Ay hayirlisi olsun demek ki zamani var ama soyle birseyde var gec dollenme ise Eger negatif cika biliyor Adem’in ne zaman ? Benim birgun kaldi regl p.tesi olmak gerek yarin yani ama gobek deligimde agri var cekiliyor gibi tuvalete gitmek istiyorum sanki bu ay regl olduktan sonra ovulasyon testi alacagim bendeBen yaptım test negatifhiç belirtim de yok zaten üç güne regl olcam test innovita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?