- 16 Mayıs 2025
- 259
- 45
- 13
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hqkinda hayırlısı bende bı kaste testmi yapsam acaba bideTest için çok erken abla bir hafta var daha. Hastaneye gittim doktor kistten de ara kanamalar olabilir dedi kan falan aldı öğlen sonu tekrar çağırdı. Beta 0.7 çıkmış negatif yani
Erkende bile çok net değil kasette hiç çıkmaz şuan ablaHqkinda hayırlısı bende bı kaste testmi yapsam acaba bide
Göremedim sanki abla. Beta takibi istedi benden 2 gün sonra tekrar gel bakalım dediKuruyuncada böyle
Hadi inşallah vardırGöremedim sanki abla. Beta takibi istedi benden 2 gün sonra tekrar gel bakalım dedi
Kan verdin miAma heran adet olacakmisim gibi sancı var göğüsler im agriyo bugün bide miğde bulantisi ve baş ağrısı var tabi piskolojik de olabilir
Hadi hayırlısı bakalım ablaYok ablam az önce leke geldi sanırım olmadı yine kaset teste ikinci çizgi çıktı yaptığımda 5 dakki bile olmadan kuruyunca daha belli oldu bakalım azalacakmi cogalacakmi
Hayırlısı ablam ama şöyle bişey var leke geldikten sonra kaset test yaptım 5 dakikkada yine silik cikti anlamadim gitti sabah ilk idrarla yapacam kanama cogalmazsa olmazsa gidip bı kan verecem bakalımHadi hayırlısı bakalım abla
Bakalım ne olursa artık. Umutlanmakta istemiyorum .Yani insan bilmeyince ister istemez tuhaf hissediyor ne oldu falan diye ama evlenince bende de olmayan şeyler oldusenin gibi olmuştum bende doktor yumurtlama döneminde olur demişti
Bence direk kan verHayırlısı ablam ama şöyle bişey var leke geldikten sonra kaset test yaptım 5 dakikkada yine silik cikti anlamadim gitti sabah ilk idrarla yapacam kanama cogalmazsa olmazsa gidip bı kan verecem bakalım
İnsan yoruluyor gerçekten artık bende umutlanamıyorum bile alıştım galibaBakalım ne olursa artık. Umutlanmakta istemiyorum .
Bende öyle sanırım yarın bakacam fazlalas Mazda kan verecem daha anca peceteye sildikce geliyor öyle sancimda yok dünkü olan sancım bundan çoktu ama hala göğüs ağrısı devam ediyor bakalım hayırlısı artıkİnsan yoruluyor gerçekten artık bende umutlanamıyorum bile alıştım galiba
Tekrar kan vericem bende sabah dua et ablaBende öyle sanırım yarın bakacam fazlalas Mazda kan verecem daha anca peceteye sildikce geliyor öyle sancimda yok dünkü olan sancım bundan çoktu ama hala göğüs ağrısı devam ediyor bakalım hayırlısı artık
Benim adetime de var dahaİnsan yoruluyor gerçekten artık bende umutlanamıyorum bile alıştım galiba
Kaç gün kaldı.o gün değerlendirseydin senin büyük ihtimal yumurtlamaydıBenim adetime de var daha