Silikonlu Meme Tarifi

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
10.239
18.161
823
45
Alkol masasında silikonlu meme muhabbeti açıldı ve sizin sevgiliniz de limonu tutarak "bundan biraz daha katı /yumuşak" vs diye tarif verdi durduk yere diyelim. Arkadaşlarınız da oooohahah diye güldü falan. Normal bi insan bozulmaz mi buna simdi? Eve dönerken yolda sordum "gerçekten gördün dokundun da mi söylüyorsun" diye bilmiyorum emin degilim diyo, amacin neydi kendini daha mi erkek göstermek diyorum ses cikarmiyor. Tabi ordan sonra benim şalterler koptu...

Her silikonlunun memesi de farkli kivamdadir yani bunu düşünemeyecek kadar da gerizekalı iste.

"Umursamaz, bunun icin sevgilimi üzmezdim" diyebilen var mi bunu merak ediyorum?

Sizin yanınızda söylemesi size karşı saygısızca olmuş .

İyi o zaman bizde seninki onunkinden büyükdü küçüktü muhabbetleri yapalım, yanımızdakilere.

Erkek ya birde gülmüşler falan , madalya taksalardı birde çok bilinçli ya ...

Hala sevgilimi uzmezdim diyebilen var mi diyosun milletin içinde seni küçük dusurmus. Zaten adam olsaydı seni öyle bir ortama muhabbete sokmaz insanların içinde de gevsek göstermezdi bence.

Hala sevgilimi uzmezdim diyebilen var mi diyosun milletin içinde seni küçük dusurmus. Zaten adam olsaydı seni öyle bir ortama muhabbete sokmaz insanların içinde de gevsek göstermezdi bence.

Ortam benim ortamım benim arkadaslarim. Ben de yerine göre gevsek bi insanim. Mesele onun sevgilisine karsi tutumu, küçük düştüğüme katılıyorum.

Hayat görüşü azıcık da olsa modern olanlar yazsın konu sapmasın bi ya. Konu cevre degil ben cevremden memnunum. Sadece sevgilisi olan birinin bu lafi soylemesine karsiyim. Ben buna takilmayacak kadin düşünemiyorum, o ise benim takıntılı oldugumu düşünüyor merak ediyorum gercekten takilmayacak biri var mi?

Ortam benim ortamım benim arkadaslarim. Ben de yerine göre gevsek bi insanim. Mesele onun sevgilisine karsi tutumu, küçük düştüğüme katılıyorum.

Eee yerine göre gevsek bir insanımdiyosaniz buna o cesareti siz vermissiniz:)) yakinda buraya sevgilim beni silikonlu bi kkadınla aldatti demeyin de

Bence söylediği laf hiç hoş olmamış takınılması gereken bir konu

Ayrıca büyük saygısızlık ve hadsizlik olsa gerek

Çevrem ne kadar rahat olursa olsun Sevdiğim insanın beni böyle bir muhabbetle küçük düşürmesini istemem saygısız bulurum rahatlik diyorsunuz tamam ama bu rahatlik değil rahat olacak konular var herkesin içinde konuşulamayacak konular var çok seviyesiz bir muhabbet gibi geldi bana ne alaka yani bence çok küçük düşürücü kadın olarak söylüyorum ben rahatsız olurdum iyice bir ayar çekerdim

Eee yerine göre gevsek bir insanımdiyosaniz buna o cesareti siz vermissiniz:)) yakinda buraya sevgilim beni silikonlu bi kkadınla aldatti demeyin de

Olur demem ya mesele o degil. Ortamin gevsek olmasi ayri bisey sevgilinin gevsek olmasi apayri bisey. Gülüp gecebilir sonucta ondan tarif isteyen yok.

Burada ben de varım düzgün sohbet edin derdim sanki,eskiden kimi nasıl mıncıklamış olduğu umurumda değil.Aynı masada penis boyutlarıyla alakalı bir sohbet çıksaydı ve siz yorum yapmış olsaydınız onun tipini düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…