Silikonlu Meme Tarifi

Tamam cocuklarin sizin memitolari nerden bildigini sormayacagim.

Siz de ortam yaratir zencilerden bahsedersiniz biraz alirsiniz intikaminizi

neyi kafaniza taktiniz ki siz, eski sevgililerinden biri silikonludur belki

Ya 15 senelik surekli görüştüğüm insanlar her tatile birlikte gideriz falan buyumeme sahit olmus insanlar silikon taktirsam bilirler herhalde.

Çürük çarık eski sevgililerinde silikon ne arasın, değerli bisey gene taş degil neticede

Tamam canim anladim ben seni, yorulma. O da bi bakis acisi

Sen kesinlikle haklısın
Sevgilim böyle bi laf etse burnundan getiririm.

İşte tam olarak bu yuzden paralı kadın oldugunu hissettim.
Ben eski sevgili diye düşünmüştüm ya işin içine paralı kadın girince daha da nahoş bir hal alıyor olay.

Sanırım ben olsam adamdan soğurdum.

Bana çirkin gelen silikon muhabbeti değil onun dokusunun nasıl olduğu konusunda sevgili yanında kafa patlatılmış olmasıydı.

Cidden çirkin değil mi ama?

Allahim sonunda ne düşündüğümü anlayip tarif etmis birini gördüm sarilmak istiyorum. Thats it.

Ben rezil olmasam da yürürdu muhabbet iki güler defolur giderdik. Ben niye küçük dusurulmek zorundayim. Dusunulmeyecek ne var bunda bu kadar

Sen kesinlikle haklisin. Seni resmen harcamis orda, hice saymis.

kimi kaldirmaz, kimi sakasina alir, Kimi sarhosluguna verir,
Kimide basit insan istemez yol verir.

Tam olarak yaptığını aciklayan cümle iste. Beni boyle bok bok muhabbetlere HARCAR iste sagolsun.

Seni anlayabiliyorum.. ama bahsettigin konuyu normal kabul edip sevgilisine hic bisey olmamis gibi davranan bi kadin olduguna inanmiyorum ben. Hic kimse kabul etmez boyle biseyi. Soyle ki elledigi memelerin muhabbetini yapan adam ustelik yaninda sen varken; ayrica yaninizda erkek arkadaslarinuz varken boyle bisey demez yani diyemez. Senden ayrıldı bitti gitti senin muhabbetinide yapar bu adam. Guvenebilir misin bu adama? Benim boyle bi ortamim olmadi hic bir zaman. Boyle bi adamla birliktw degilsen teknik olarak birak oylece kalsin. Ileride daha cok uzulursun

Aslinda konu bi anda erkek muhabbetine donmus orda sevgilin de senin varligini bi anlik unutarak hadsizce bi yorum yapmis. Bence biraz esit sartlardasiniz ama. Cunku bizim erkeklerimiz de senin erkek arkadasin yaninda nasil limonu memeye benzetebilir, ustune sen nasil onunla memeye benziyor mu benzemiyor mu mubabbetine girebilirsin diye yukselecek potansiyeldeler. Hatta bunu buyuk bi kavgaya donustururler. Ama senin sevgilin o hoduklerden degil yani orda ikinizin de amacini biliyo. Bence sen de cok ustune gitme. Kizman dogru ama bi de bu acidan bak olaya.

Art niyet yok da, saflık hat safhada. Beni düşürdüğü durumu gorememesine ustune bi de beni suclu bulmasina fitilim. Yoksa ozur dilerim haklısın dese COKTAAAAAN kapanmıştı.

Tuhaf olan silikon muhabbeti değil elledim biliyorum demesi , bir kere bazı arkadaşlar yok laçka falan demişler . Normal arkadaş ortamlarında konuşuluyor kız arkadaşının yanında erkeklik övgüsü yapması gıcık sadece..

Paralı kadınlarda silikon ne arasın kız
Senin herif artisliğine sallamasyon yapmış. Ben memenin her türünü bilirim bazında ama sallama işte. Gerzek gerzek konuşuyor işte.

Ulan gerzek gerzek konuştum dese gene umursamazdim. Ama olaya bir gizem katiyor bilmiyorum emin degilim falan, ustune bana deli muamelesi yapiyor ya fitil oldum.

Google gibiyim karsisinda şunu mu demek istedin, bunu mu demek istedin diyorum cevap vermiyor. Bir ogrenmis üzüyorsun beni... Mal uzme görmemiş.

ben takılmazdım. Ortamda konuşulmuş espri yapılmış, geçmiş gitmiş. Artık herkesin her konu hakkında bir bilgisi veya yorumu var. Sizin küçük düştüğünüzü de düşünmedim ben, sizin memelerinizden bahsedilmiyor anladığım kadarıyla. Ama dedigim gibi bunlar benim düşüncelerim.

Ben de sağlam ayak değilim çok meme tuttum havamdan da geçilmez ,demek istemiş, sanırım sevgilin ergenliği aşamamış daha

Hayat gorusu modern olmak;alkol kullanmak mi yoksa yeri geldiginde gevsek olmak mi?
Yoksa sevgiliniz gibi sizi igrenc bir muhabbete harcamak mi?

Modernlik anlayisinizi degistirin once.Nasilki ben kullananlara geri kafali demiyorsam sende karsi olanlara gelip dar goruslu imasinda bulunmayacaksin

Bu muhabbetlerden rahatsiz oluyorsaniz, sevgiliyi, ortami, seviyesiz arkadaslari degistirin derim. Turk insanin icmeyi sirf ozentilik icin cinselligi ve kadin vucudunuda tabu olarak gordugu icin kafa hafif gidince muhabbet direk 20 level seviye dusuyor. Oyle bir ortamda hafif kafayi bulmus 2-3 erkek her turlu muhabbeti eder, orda onlarla o ortamda olmayi tercih edip etmemekte size kalmis.

Sagol canim mantıklı. Evet benim belalti muhabbetlerimi tolere edebiliyor ama ben 19 yasimdan beri bir erkegin yaninda oncekilerden bahsetmemem gerektigini biliyorum. Erkeklerse tam tersi rahatlar genelde. Limonla onun daha once gordugu silikon meme es deger degil aslinda. Teşekkür ederim yapici cevabin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…