Tamam cocuklarin sizin memitolari nerden bildigini sormayacagim.
Siz de ortam yaratir zencilerden bahsedersiniz biraz alirsiniz intikaminizi
neyi kafaniza taktiniz ki siz, eski sevgililerinden biri silikonludur belki
ElbetteAma sonuçta ellediği memeler insanın mahremidir bence Daha önce yediği nanelerden bahsetmesi zaten saygısızlık.
Eee canım benim.anlatmak istediğim de sen kendine göre bi adam bulmussun zaten o zaman sıkıntı ne? Ortamim gevsek diyosun ben yerine göre gevsegim diyosun gidip ona göre erkek arkadaş bulmussun o da ortama ayak uydurmus anladin:)
İşte tam olarak bu yuzden paralı kadın oldugunu hissettim.
Ben eski sevgili diye düşünmüştüm ya işin içine paralı kadın girince daha da nahoş bir hal alıyor olay.İşte tam olarak bu yuzden paralı kadın oldugunu hissettim.
Bana çirkin gelen silikon muhabbeti değil onun dokusunun nasıl olduğu konusunda sevgili yanında kafa patlatılmış olmasıydı.
Cidden çirkin değil mi ama?
Sen kesinlikle haklisin. Seni resmen harcamis orda, hice saymis.
kimi kaldirmaz, kimi sakasina alir, Kimi sarhosluguna verir,
Kimide basit insan istemez yol verir.
Seni anlayabiliyorum.. ama bahsettigin konuyu normal kabul edip sevgilisine hic bisey olmamis gibi davranan bi kadin olduguna inanmiyorum ben. Hic kimse kabul etmez boyle biseyi. Soyle ki elledigi memelerin muhabbetini yapan adam ustelik yaninda sen varken; ayrica yaninizda erkek arkadaslarinuz varken boyle bisey demez yani diyemez. Senden ayrıldı bitti gitti senin muhabbetinide yapar bu adam. Guvenebilir misin bu adama? Benim boyle bi ortamim olmadi hic bir zaman. Boyle bi adamla birliktw degilsen teknik olarak birak oylece kalsin. Ileride daha cok uzulursunTeknik olarak birlikte degilim. Ben niye yaptin diye sorarken hayattan bezmiş gibi ofluyordu adam akıllı cevap vermek yerine, sonra benim koluna yumruk atmamla arabayi durdurup gitmesi bir oldu.
Senelerdir merak ediyorum sorun bende mi, ya da hep yanlış insanlari secmek gibi bi murphy mi var ortada...
Eşli içki masası çok zevklidir. Kız kıza dedikodu da çok zevklidir. Erkek erkeğe masa da süper zevklidir.
Ama siz erkek masasına oturmuş bi kadın olarak kalmışsınız. Biraz alkol etkisiyle masa ERKEK MASAsına döndüş. Standart konuşmalar olmuş. Sizde üstüne alınmışsınuz.
Suçlunuz, sevgiliz suçsuz demiyorum ama art niyet yok gibi gözüktü.
Biraz burnundan getirin. Sonra uyarın yeter
Paralı kadınlarda silikon ne arasın kız
Senin herif artisliğine sallamasyon yapmış. Ben memenin her türünü bilirim bazında ama sallama işte. Gerzek gerzek konuşuyor işte.
Ben de sağlam ayak değilim çok meme tuttum havamdan da geçilmez ,demek istemiş, sanırım sevgilin ergenliği aşamamış dahaAlkol masasında silikonlu meme muhabbeti açıldı ve sizin sevgiliniz de limonu tutarak "bundan biraz daha katı /yumuşak" vs diye tarif verdi durduk yere diyelim. Arkadaşlarınız da oooohahah diye güldü falan. Normal bi insan bozulmaz mi buna simdi? Eve dönerken yolda sordum "gerçekten gördün dokundun da mi söylüyorsun" diye bilmiyorum emin degilim diyo, amacin neydi kendini daha mi erkek göstermek diyorum ses cikarmiyor. Tabi ordan sonra benim şalterler koptu...
Her silikonlunun memesi de farkli kivamdadir yani bunu düşünemeyecek kadar da gerizekalı iste.
"Umursamaz, bunun icin sevgilimi üzmezdim" diyebilen var mi bunu merak ediyorum?
Ne alaka insanlar size mi soracak hangi ortama girip girmeyeceğini...Alkollu ortamlara devam..
Hayat gorusu modern olmak;alkol kullanmak mi yoksa yeri geldiginde gevsek olmak mi?Hayat görüşü azıcık da olsa modern olanlar yazsın konu sapmasın bi ya. Konu cevre degil ben cevremden memnunum. Sadece sevgilisi olan birinin bu lafi soylemesine karsiyim. Ben buna takilmayacak kadin düşünemiyorum, o ise benim takıntılı oldugumu düşünüyor merak ediyorum gercekten takilmayacak biri var mi?
Alkol masasında silikonlu meme muhabbeti açıldı ve sizin sevgiliniz de limonu tutarak "bundan biraz daha katı /yumuşak" vs diye tarif verdi durduk yere diyelim. Arkadaşlarınız da oooohahah diye güldü falan. Normal bi insan bozulmaz mi buna simdi? Eve dönerken yolda sordum "gerçekten gördün dokundun da mi söylüyorsun" diye bilmiyorum emin degilim diyo, amacin neydi kendini daha mi erkek göstermek diyorum ses cikarmiyor. Tabi ordan sonra benim şalterler koptu...
Her silikonlunun memesi de farkli kivamdadir yani bunu düşünemeyecek kadar da gerizekalı iste.
"Umursamaz, bunun icin sevgilimi üzmezdim" diyebilen var mi bunu merak ediyorum?
Aslinda konu bi anda erkek muhabbetine donmus orda sevgilin de senin varligini bi anlik unutarak hadsizce bi yorum yapmis. Bence biraz esit sartlardasiniz ama. Cunku bizim erkeklerimiz de senin erkek arkadasin yaninda nasil limonu memeye benzetebilir, ustune sen nasil onunla memeye benziyor mu benzemiyor mu mubabbetine girebilirsin diye yukselecek potansiyeldeler. Hatta bunu buyuk bi kavgaya donustururler. Ama senin sevgilin o hoduklerden degil yani orda ikinizin de amacini biliyo. Bence sen de cok ustune gitme. Kizman dogru ama bi de bu acidan bak olaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?