- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
kızlar merhaba bugün bir arkadaşıma işim düştü numarasını bulup mesaj attım naber nasılsın diye neyse Zaten ben isteyeceğim şeyi söylemeden kendisi benden bir istekte bulundu bir yakınının tahlil sonucuymuş peki hallederim dedim hallettim de ben gelip alırım dedi gece 12 ye burdayım gelirisn alırsın dedim peki dedi ardından dakika dolmadı misafirlerimiz var ben geç gelebilirim yarın da nöbetim var sonucu senden alsam olur mu dedi kendi farkli ilde çalışıyor erkek .dedim ki ben geç çıkıyorum benden nasıl alacaksın ben arkadaşlara bırakırım onlardan alırsın dedim ben bulamam onları dedi bulursun kime sorsan gösterir dedim tamam dedi ardından ne yapıyorosn kimle kalıyorsun falan dedi arkdaşımla dedim ardından tekrar sonucu sen al ben. Alırım senden diyor nasl alacaksın yarın nöbetin varsa dedim benim eve gelmem on iki oluyor dedim arkdaşın rahatsız olur mu diyor sanki ben eve çağırdım okey dedim de sinir oldum ben mi yanlış düşünüyorum birde bu kişi sözde hacı hoca takılan herşeyiyle kendini dindar gösteren birisi cevap yazmadım yazıp duruyor