• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silip engellesem mi

Hem bu kadar rahatsız olup hem bu kadar önemsemeyin Niye söyleyemezsiniz? Ya da direk bu şekilde söylemek zorunda değilsiniz zaten. Evime gelmen mümkün değil, gelebileceğin saattede işten çıktığım için arkadışma teslim edicem adına zaten sıkıntı yok diyip muhabbeti kesiceksin.

ya siz de amma kafaya takmışsınız. hastanedeki arkadaşınıza bırakın, bitti, bu kadar. alırsa alır almazsa kendisi bilir. hastaneye bırakıyorum, şundan bundan alırsın deyip kapatın konuyu ve mesajlarına cevap vermeyin. eve gelmek istemesi bana saçma geldi, zaten evinizi bilmiyor.

Etmedim bende ama yani o kadar dini bütün birisi gibi görünen bir insandan beklenmeyecek hareketler

eh dini Allah ile o'nun arasında
görünen ile gerçekte olanı bu şekliyle ayırmak zor
görüneni bırakıp aksiyona bakalım
samimiyetiniz olmayan birisinin evinize gelmesini istiyor musunuz?
hayır
eh hayır bunu uygun bulmuyorum diyeceksiniz ve konuyu kapatacaksınız.

Nasil arkadassiniz siz. Demek ki degilsiniz. Belki seni gormek istedi. Olamaz mi. Postala ya da scan la gitsin . Gelmesine bile gerek yok .
Ya beni görüp ne yapacak liseden beri doğru düzgün görüşmedik ki lisede hızlı bir çocuktu sonradan dindar olmuş diye biliyordum ama niyeti pek öyle gelmedi

eh dini Allah ile o'nun arasında
görünen ile gerçekte olanı bu şekliyle ayırmak zor
görüneni bırakıp aksiyona bakalım
samimiyetiniz olmayan birisinin evinize gelmesini istiyor musunuz?
hayır
eh hayır bunu uygun bulmuyorum diyeceksiniz ve konuyu kapatacaksınız.
Dedim şimdi de diyor ki yarınki nöbetim iptal oldu ben seni alayım oturalım konuşalım sonucu Da alayım diyor yanı bir türlü ikna olmuyor

Ya beni görüp ne yapacak liseden beri doğru düzgün görüşmedik ki lisede hızlı bir çocuktu sonradan dindar olmuş diye biliyordum ama niyeti pek öyle gelmedi

ben sizi biraz öküz altında buzağı arıyor gibi gördüm (kusura bakmazsanız)
sadece işini başkalarına gördürmeyi seven
düşüncesiz
ne yaptığını bilmezin teki de olabilir illa size yürüme olarak adlandırmayalım bu durumu

ben şunu anlamıyorum
neden hayır gelemezsin, arkadaşa bıraktım adı şu kolay gelsin demiyorsunuz da bu kadar irdeliyorsunuz?
üstünde kafa yorulacak bir hadise değil ki bu.

ben sizi biraz öküz altında buzağı arıyor gibi gördüm (kusura bakmazsanız)
sadece işini başkalarına gördürmeyi seven
düşüncesiz
ne yaptığını bilmezin teki de olabilir illa size yürüme olarak adlandırmayalım bu durumu

ben şunu anlamıyorum
neden hayır gelemezsin, arkadaşa bıraktım adı şu kolay gelsin demiyorsunuz da bu kadar irdeliyorsunuz?
üstünde kafa yorulacak bir hadise değil ki bu.
Söyledim hemde beş kez her seferinde bir bahane buluyor işi buluşmaya bağlıyo

Söyledim hemde beş kez her seferinde bir bahane buluyor işi buluşmaya bağlıyo

eh şu noktada ben olsam o tahlilin raporun her neyse fotoğrafını çeker atardım
orjinali de atyıyorum güvenliğe bıraktım haberin olsun derdim
kusura bakma yoğunum hoşçakal yazardım
bir daha da cevap yazmazdım
o uzatıyorsa siz uzatmayın

eh şu noktada ben olsam o tahlilin raporun her neyse fotoğrafını çeker atardım
orjinali de atyıyorum güvenliğe bıraktım haberin olsun derdim
kusura bakma yoğunum hoşçakal yazardım
bir daha da cevap yazmazdım
o uzatıyorsa siz uzatmayın
En başta watsaptan attım resmini sonra cd şeklinde istiyorum dedi sonra çıktı şeklinde dedi en son gelme bıraktım hastaneye dedim bizim bağ evinde çay içeriz dedi hayır istemem hafta sonu çalışıyorum deyince en son artık sen bilirsin dedi de konu kapandı

Back
X